Gendanne Slettede Optagelser

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Jeg har mistet alle mine lyd- og videooptagelser på mit SD-kort, mens jeg slettede et par uønskede filer for at rumme flere data. Den indeholdt mange lyd- og videooptagelser fra WhatsApp, Skype og vigtige opkaldsoptagelser. Er der nogen måde at gendanne slettet optagelse?

Remo gendanne er det mest anbefalede værktøj til sikkert at gendanne slettede eller tabte lydoptagelser. Designet med en avanceret algoritme specielt lavet til at gendanne lydfiltyper som mp3, amr, aac, wma, wav osv. Bortset fra optagelser kan du gendanne mere end 300 filtyper ved hjælp af Remo gendanne software. Hent nu!

free-download-for-win
free-download-for-mac

Dette er en æra, hvor smartphones udvikler sig med tiden. Disse enheder er nu i stand til at optage og gemme enorme mængder lydoptagelser. Oplysninger, der er gemt i disse optagelser, er ikke kun begrænset til underholdning. Optagelserne kan også bruges til at gemme vigtige opkaldsoptagelser, lydbøger, tutorials og mange andre informative optagelser.

Disse optagelser kan slettes af forskellige grunde, såsom utilsigtet sletning, formatering, virusinfektion og mange flere. Uanset hvilket som helst datatabsscenario kan du efter at have læst denne artikel gendan slettede optagelser succesfuldt.

Hvordan bliver opkaldsoptagelserne slettet?

Dine telefonoptagelser kan gå tabt på hundredvis af måder. Nogle gange kan det være bevidst sletning, men du indser senere, at du har brug for optagelserne, men oftest er det en utilsigtet sletning.

Som helhed er der et par almindelige måder at miste opkaldsoptagelser på. At være opmærksom på disse kan hjælpe dig med at undgå lignende situationer i fremtiden.

  1. Korruption skyldes installationen af et ondsindet tredjepartsprogram, der har adgang til telefonoptagelser.
  2. Fabriksindstilling af din Android uden at overveje, at handlingen også vil slette dine optagelser
  3. Har virus på din telefon
  4. Utilsigtet faktisk sletning af opkaldsoptagelserne.

Kan jeg Gendanne Slettede Opkaldsoptagelser?

Ja, du kan gendanne alle lydoptagelser, der er slettet eller mistet fra din lagerenhed. Dette skyldes, at den slettede eller mistede lydfil ikke straks slettes fra din enhed, i stedet bliver hukommelsesområdet markeret som klar til at blive overskrevet. Stop derfor med at bruge den lagerenhed, hvorfra du vil gendanne slettede optagelser, og benyt en professionelt lydgendannelsesværktøj for at sikre sikker gendannelse af lydoptagelser.

Hvordan Gendannes Slettede Opkald/Stemmeoptagelser?

Hent og installer Remo gendanne Software, tilslut det SD -kort, hvorfra du vil gendanne lydoptagelser. Start værktøjet, klik på hovedskærmen Recover Files og vælg SD-kortet for at gendanne slettet optagelse og klik på Scan. Når scanningsprocessen er afsluttet, vises de gendannede data i File Type View og Data View. Dobbeltklik på filerne til Preview dem. Klik til sidst på Save og gennemsøg et sted for at gemme de gendannede optagelser.

Medieoptagelsesformater der kan gendannes ved Remo gendanne

AMR (Adaptiv multi-rate Codec-fil)AMR er udviklet af Ericsson og er et optageformat, der bruges til at optage opkald på mobiltelefoner.
AAC (Avanceret lydkodning)Dette er meget mere avanceret sammenlignet med MP3-formaterne. Det er standardformatet, der bruges i YouTube, Android og iTunes
WMA (Windows Media Audio)WMA er udviklet af Windows og er et tabt komprimeret format, der bruges vidt på tværs af alle Windows-platforme.
MP3Den mest populære blandt alle lydfilformaterne er MP3. Det er et tabsmæssigt komprimeringsformat, der hovedsageligt blev udviklet til at reducere filstørrelsen og opretholde lydkvaliteten.
PCM (Pulskodemodulation)Det er et ukomprimeret format, der ofte bruges til lydformat på CD og DVD
WAV (Waveform Audio-filformat)Det er et ukomprimeret lydfilformat, der blev udviklet af Microsoft og IBM. Det bruges til at afspille lyd på Windows
FLAC (Gratis tab uden lydkodek)Formatet var designet til at producere høj lydkvalitet svarende til RAW-format, men med halvdelen af filstørrelsen.
AIFF (Filformat til lydudveksling)Udviklet af Apple Inc, det er et standardfilformat til alle enheder i Apple.

Fordele ved at bruge Remo gendanne software:

  • Integreret med en robust, dyb scanningsmotor spejder værktøjet SD-kortsektor efter sektor og gendanner slettede optagelser sikkert
  • Gendanner mere end 300 filtyper inklusive forskellige lydfiler som MP3, AMR, AAC, WMA, AIFF og mange flere.
  • Kan udføre gendannelse af CCTV optagelser, SSD -gendannelse og al den anden kendte gendannelse af lagerdrev
  • Ved hjælp af preview-funktionen kan brugeren evaluere de gendannede lydoptagelser, før han køber softwaren
  • Softwarens enkle brugergrænseflade gør det nemt at gendanne lydfiler, selv for de begyndere
  • Det 24/7 tekniske supportteam hjælper med at gendanne slettede optagelser, hvis du finder problemer.

Konklusion

Lydoptagelserne på telefonens SD-kort kan gemmes i forskellige formater som nævnt ovenfor. Hvis du har slettet disse optagelser fra enheden, er det vanskeligt at hente slettede optagelser fra lagringsdrevet. Hvis du har opretholdt en sikkerhedskopi, kan du prøve at kigge efter filerne på backupdrevet. Dette gør det nemt at gendanne slettede lydoptagelser fra en sikkerhedskopi. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at gendanne lydfiler fra drevet, skal du installere Remo-mediegendannelsesværktøjet og følge de ovennævnte trin for at gendanne slettede optagelser succesfuldt.

About the Author: Remo Software