Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Slettede Videoer På Mac | Endog MacBook, MacBook Air

Når det kommer til videoredigering, foretrækker mange brugere at gøre det på Mac på grund af de fremragende videoredigeringsapplikationer, der er tilgængelige for dem. De fleste brugere, der har gemt og redigeret videoerne på Mac, har dog ved et uheld slettet eller mistet den ikke-gemte videooptagelse. Det sker, fordi datatab er uundgåeligt.Gendan slettede filer macbook

Mange af brugerne fortolker, at når videoerne er slettet fra MacBook, er de væk for godt. Men den gode nyhed er, at du kan gendanne de slettede videoer fra Mac ved hjælp af denne artikel. Der er faktisk to scenarier, du kan støde på, mens du gendanner slettede videoer fra Mac eller MacBook.

En hvor du forsøger at gendanne videoer fra Mac-papirkurven. En anden er, hvor du endda har slettet videoer fra Mac-papirkurven, dvs. permanent sletning, hvilket er kompliceret.

Hvis du vil vide mere detaljeret, bedes du læse det næste segment i artiklen for en forklaring på hvordan gendannelse af slettede Videoer Mac eller MacBook.

“Når du permanent sletter en video, er den eneste måde, du kan gendanne den på, ved hjælp af et pålideligt Video Recovery-værktøj som Remo Video Recovery-software. Remo er designet med den mest intuitive grafiske brugergrænseflade og hjælper dig med at gendan slettede videoer på Mac med 6 ubesværede klik. Klik på download-knappen, og reducer de 6 klik til 5.”

free-download-for-win free-download-for-mac

Ansvarsfraskrivelse: Før du gendanner slettede videoer fra MacBook, skal du først undgå, at de slettede videoer bliver overskrevet med nye data. Når du ved et uheld har slettet eller mistet videofiler fra Mac-lydstyrken, skal du ikke gemme nye data på den. Så stop med at bruge MacBook, indtil du gendanner slettede videoer fra MacBook.

Hvor går Slettede Videoer på Mac?

De slettede videoer på Mac ender normalt i papirkurven.

Der er typisk to scenarier for dette, og ifølge det kan du forsøge at gendanne slettede videoer fra Mac eller MacBook.

Gendannelse af slettede videoer fra papirkurven

Ligesom alle andre filer, når du sletter videoer på MacBook, ender de i papirkurven. Til gendan slettede videoer fra papirkurven skal du blot åbne papirkurven, højreklik på de videoer, du har slettet fra din MacBook, og vælg tilbageførselsmuligheden.

Eller du kan trække dem til skrivebordet for at gendanne slettede videoer på din MacBook.

Tømt papirkurven

Men hvad skal du gøre, hvis du tømmer papirkurven eller sletter videoerne permanent, vil videofilerne ikke blive gemt i mappen Mac Papirkurv.

Heldigvis er der en måde, du kan gendanne slettede videoer fra MacBook ved hjælp af Remo Recover Mac. Se det næste afsnit af artiklen for at få instruktioner om, hvordan du gendanner slettede videoer fra MacBook i situationen med tømt Mac-papirkurven.

Når det kommer til Remo, er effektivitet nøgleordet. Remo, der er konstrueret med de højeste præcisionsscanmotorer, scanner hver enkelt sektor for datasignaturer og gendanner effektivt hver enkelt byte inden for kun fem enkle klik.

Forsigtighed: Undgå at downloade eller installere Mac-videogendannelsessoftware på samme lydstyrke, hvorfra du slettede videoerne. Hvis du gør det, overskrives videoerne og slettes permanent.

Instruktioner til Gendan Slettede Video MacBook

Hent og installer Remo foto gendan til Mac på din Mac eller MacBook.

  • Fra startskærmen skal du vælge Recover PhotosI det næste skærmbillede finder du muligheder
    • Recover Deleted Photos
    • Recover Lost Photos

  • Vælg Recover Deleted Photosmulighed for at gendanne slettede videoer fra MacBook og klikke på Næste Vælg det drev, hvorfra du vil gendanne.
  • Remo Mac Video Recovery-softwaren beder dig om at nævne filtypen. Mærke Music and Videos optionog klik på Next for at starte scanningen

  • Efter scanning af lydstyrken kan du se de gendannede videoer i eksempelvinduet
  • Marker de videoer, du vil gendanne, og klik på Gem gendannede slettede videoer på din MacBook

Yderligere oplysninger: Hvis du uden at vide det har slettet videoer, kan du stadig gendan slettede videoer ved et uheld fra SD kort ved hjælp af Remo Recover.

Hvordan kan Jeg Manuelt Gendanne Slettede Video Mac?

Ja, der er en anden måde, hvorpå du kan gendanne de mistede videoer fra Mac gratis. Mac Video Recovery er mulig ved hjælp af Time Machine Backup i systemværktøjet. Der er imidlertid enorm uforudsigelighed på grund af det faktum, at Time Machine Backup skal være tændt, og du skal oprette en rettidig sikkerhedskopi. Hvis du ikke tog en sikkerhedskopi, er chancerne for at gendanne videoer lave.Gendanne videoer fra papirkurv

For at undgå sådanne usikre sandsynligheder anbefales det altid at bruge Mac-videogendannelsessoftware. Så du undgår at sætte dine dyrebare videoer i fare. Remo er en sådan software, der hjælper dig med at gendanne videoer på Mac eller MacBook fra ethvert datatabsscenarie.

Hvis din mistede video er i AVI-format, kan du også gendanne AVI videoer ved hjælp af denne videogendannelsessoftware.

Gendan slettede eller mistede eller formaterede videoer ved hjælp af Remo Photo Recovery Software til Mac

·         Gendan mistet video

I nogle tilfælde har selv din computers filsystem muligvis ikke et register med slettede videoer. I de scenarier, Remo Mac Photo Recovery softwares Advance scanning funktion og Recover Lost Billeder valgmulighed komme i handy til gendanne mistede fotos og videoer. Scan-algoritmen finder disse videoer.

·         Avanceret scanningsmulighed

En avanceret scanningsmulighed er bedst, hvis du har at gøre med komplekse datatabsscenarier, såsom korrupte diskenheder eller utilgængelige diskenheder på din Mac. Det kan udføre en scanning på sektorniveau og sikrer en vellykket Mac-videogendannelse.

·         Vælg scanningsområde

Vælg Scan Area-indstilling Remo Mac-videogendannelsessoftware vil være praktisk, hvis du arbejder på store drev. Du kan opdele din scanningssession efter procentdelen af harddiske, du vil scanne ad gangen.

·         24/7 kundeservice

Hvis du nogensinde har brug for hjælp til at gendanne filer fra alvorligt datatab, og du ikke er i stand til at finde ud af, hvordan du gør det. Vi har et højt uddannet teknisk team i standby, der hjælper dig med at gendanne filer fra enhver situation på din MacBook.

Konklusion

Du har måske troet, at gendannelse af videoer på Mac er et komplekst job, men du har muligvis ændret det efter at have læst denne artikel. Der kan være mange årsager til tabsvideoer på din MacBook eller Mac, men løsningen er krystalklar, hvilket intet andet end Remo Photo Recovery-software er til Mac. Men hvis du nogensinde støder på nogen form for datatabsscenarier, der muligvis ikke netop er videoer, men du kan stadig gendanne enhver form for data ved hjælp af denne artikel. Hvis du mener, at denne artikel er nyttig, så del den.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply