Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendannelse Af SD Kort Fuld Kapacitet

Resumé: SD-kort viser den forkerte størrelse på din computer? Ingen problemer. For at rette det SD-kort, der viser den forkerte størrelsesfejl, skal du gendannelse af SD kort fuld kapacitet til dets fulde kapacitet og derefter bruge en professionel datagendannelsessoftware somRemo Gendannelse af SD-kort Værktøj til at gendanne data fra det formaterede SD-kort, hvis du ikke har oprettet en sikkerhedskopi på forhånd. Læs artiklen for at vide om de manuelle metoder, der kan bruges til at rette micro SD-kortet.

Download buttonDownload Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Der er forskellige grunde til, at dit SD-kort viser den forkerte størrelse. Det kan skyldes tekniske fejl såsom dårlige sektorer, virusangreb eller endda gendan beskadigede SD kort fuld kapacitet eller USB-drev. En anden grund kan være et defekt SD-kort.

Mange brugere har rapporteret, at SD-kortet eller et USB-drev ikke har den samme lagerplads, som de hævdede. Hvilket ikke er så kendt i populære mærker som SanDisk eller Transcend, men mest almindeligt i billige mærker. Så hvis dette er tilfældet, betyder det bare, at du har medbragt det forkerte SD-kort. Følgende er de mest almindelige årsager til, at dit SD-kort ikke har fuld kapacitet.

Software til gendan SD kort fuld kapacitet

“Hvorfor viser mit 128 GB flashdrev kun 32 GB?”

Normalt sker det på grund af tre hovedårsager:

 • Virusinfektion
 • Billigt eller defekt SD-kort
 • SD-kort er ikke kompatibelt med kortlæseren

Typisk er denne fejl udbredt i flashdrev med stor kapacitet, såsom SDHC- eller SDXC-kort, hvor gendan beskadigede SD kort fuld kapacitet endda kan nå over 250 GB. Så hvis hverken kortlæseren eller værtsenheden ikke understøtter så høje kapaciteter, opretter værtsenheden en mindre partition.

Simpelthen, hvis et kamera eller en telefon muligvis kun understøtter et lagerdrev op til 32 GB. Hvis du indsætter et så stort SD-kort med 128 GB på en sådan værtsenhed, opretter værtsenheden (kamera eller telefon) som standard en partition på 32 GB, og den resterende plads markeres som ikke-allokeret.

I sådanne tilfælde reducerer dit SD-kort eller enhver form for flashdrev lagerplads.

De andre scenarier kan være f.eks. Dårlige sektorer. Dårlige sektorer er beskadigede lagringssektorer, der ikke reagerer på læse- eller skrivekommandoer. Eller et typisk virusangreb kan ændre Flash-drevets hovedstartoptegnelse (MBR er som et indeks på lagerdrevet, hvor alle detaljerne på drevet opretholdes) og resultere i hukommelseskortkapacitet reduceret.

Sikkerhedskopier eller gendan data fra SD-kort

For at undgå unødvendige datatabsproblemer, når gendannelse af SD kort fuld kapacitet, anbefales det at gendanne de filer, der er tilgængelige på kortet i første omgang.

Når det kommer til Gendannelse af SD-kort, du kan kopiere dem direkte og gemme dem på andre sikre lagerenheder, der er tilgængelige for Windows-pc. Men hvad nu hvis kortet ikke er tilgængeligt? Under sådanne tilfælde ville det perfekte valg være at lade bedste SD-kortgendannelsessoftware for hjælp.

Remo Photo Recovery Software kan simpelthen hjælpe med at finde og gendanne filer fra SD-kort til andre enheder med enkle klik på Windows 10/8/7 PC. Du skal blot downloade, installere og følge de enkle instruktioner på skærmen for at gendan beskadigede SD kort fuld kapacitet. Remo understøtter alle mulige data, selv det gendanner videoer fra et formateret SD-kort.

Derudover har Remo en dedikeret variation, der hjælper brugerne med at gendanne fotos fra SD-kort på både Windows og Mac. Nu kan du gå videre for at genvinde din SD-kortkapacitet.

Software til gendan SD kort fuld kapacitet

Når du har fået alle gemte data og filer fra SD-kortet, som viser den forkerte størrelse på pc’en, kan du nu formatere SD-kortet for at genvinde dets fulde kapacitet til at gemme data igen. Så her finder du de to mest anbefalede gratis metoder til at formatere og gendan beskadigede SD kort fuld kapacitet.

Brug DiskPart cmd Command til at gendanne SD-kort til fuld kapacitet

Lad os se hvordan man bruger kommandoen DiskPart for at rydde og gendanne kapacitet på SD-kortet nu:

 • Først og fremmest får du dit SD-kort tilsluttet pc’en
 • Højreklik på Start og vælg Kommandoprompt (Admin)
 • Log ind som administrator og skriv: diskpart at hente DiskPart
 • Type: list disk og tryk på Enter
 • Type: select disk 1(Udskift 1 med disknummeret på dit SD-kort og tryk på Enter
 • Type: attribute disk clear read-only og tryk på Enter

Disk part

 • Type: exit og tryk på Enter

Her er en ting at bemærke, at DiskPart CMD-kommandoen rent faktisk vil hjælpe dig med at rense hele SD-kortet, men du skal gendannelse af SD kort fuld kapacitet tilgængeligt for at gemme filer igen. Så du kan bruge Disk Management-værktøj i Windows 10 eller anden Windows-pc til at oprette en ny partition.

Vær forsigtig, mens du genskaber en ny partition på et SD-kort. Selv en lille uvidenhed kan føre til en korruption af partitionskortet på SD-kortet, hvilket igen resulterer i alvorligt datatab. Hvis SD-kortets partitionskort i tilfælde er ødelagt og ikke er i stand til at oprette en ny partition eller ændre et partitionskort-SD-kort, skal du tjekke det her for at fix kunne ikke ændre et partitionskort SD-kort med største lethed.

Brug Disk Management-værktøj til at formatere og gendanne SD-kort til fuld kapacitet

For at kunne formatere og genvinde fuld kapacitet på SD-kort, følg trinene:

 • Right-click This PC/My Computer > Manage
 • Vælg Diskhåndtering under Enhedshåndtering, find og højreklik på SD-kort, og vælg Format Volume

click format

 • Omdøb og nulstil filsystem med SD-kort til NTFS eller FAT32 som dit behov, følg vejledningen på skærmen for at fuldføre formatprocessen.

Du kan dog selektivt følge en hvilken som helst metode til at få dit SD-kort tilbage til arbejde normalt igen. Selv om du gendan beskadigede SD kort fuld kapacitet, og du kan bruge det til at gemme og gemme filer og data igen, vil ovennævnte metoder føre til tab af data, hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine filer. Du kan miste dine vigtige filer på grund af SD-kortformat!

“Hvis du er offer for en sådan situation og ser ud til gendanne formaterede SD-kortdata, så anbefales det at bruge Remo Photo Recovery Software. Dette er en kompakt software til gendannelse af flashdata der effektivt kan få tilbage fotos og data fra dit SD-kort. ”

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply