Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Genoplive En Fejl Tilbojelig SD Kort

Er dit SD-kort foruroliget med fejlmeddelelser eller monteres ikke hurtigt på din computer? Nå, SD-kort, som alle andre enheder, er tilbøjelige til at smide fejlmeddelelser og genoplive en fejl tilbojelig SD kort. Vi havde en læser, der for nylig kom med en lignende forespørgsel. Dette er hvad han sagde:

“Mit SD-kort tager meget tid at få detekteret af min Windows-pc. Tidligere plejede det at montere med det samme. Jeg har brugt dette kort i vid genoplive beskadigede en fejl tilbojelig SD kort. Da jeg tog den ud plugged den til min pc med en kortlæser, tog det for evigt at montere. Er der nogen måde at genoplive sin hastighed? Eller skal jeg sige min endelige farvel til det? “

Nå det meste kan det virke som et kortproblem, men det kan også være kortlæseren problem. Først skal du kontrollere din kortlæser. Hvis det virker fint, så er det helt genoplive en fejl tilbojelig SD kort. Nu uden at spilde vil vi straks gå til løsningen.Genoplive fejl SD-korting.

Der er to måder at opfriske dit SD-kort på. Lad os se, hvad de er og hvornår de skal bruges:

Brug CHKDSK

Næsten alle os, fjern ikke SD-kortet eller genoplive beskadigede en fejl tilbojelig sd kort. Når en ekstern lagerenhed fjernes ukorrekt, er en lille smule indstillet til at pege på operativsystemet, at enheden blev fjernet forkert og efterfølgende efterlader operativsystemet at bruge mere tid til at analysere enheden, når du monterer den igen. Desuden kan ikke udstødning af enheden sikkert føre til dårlig ydelse og kortkorruption.SD kort fejl.

En måde at løse de problemer, du har oprettet ved dårlige metoder til håndtering af SD-kort, er at udføre ‘CHKDSK’ på kortet. Når du indsætter SD-kortet næste gang, og hvis du bliver bedt om af Windows at “scanne og rette” SD-kortet, skal du fortsætte med det og lade Windows passe på tingene. Hvis Windows ikke spørger, kan du starte CHKDSK fra kommandoprompten. Gå til kommandoprompt og skriv chkdsk /f/r X, hvor X er drevnummeret på SD-kortet.

Selv om CHKDSK vil løse mange af de SD-kortproblemer, der bruges stærkt, og især dem, der ikke udstødes korrekt, kan vi ikke garantere, at dette er ‘Tool’et til at genoplive dine SD-kort. Hvis du vil hente data fra dit SD-kort på forhånd og tage et ekstremt skridt, skal du bruge CHKDSK til at være din vigtigste løsning. Hvis du er klar til at slette den ren og give den en ny start, så går vi videre til den anden metode.Reparere fejl SD-korting

Brug SD Formatter

En hurtig scanning fra CHKDSK skulle løse mange problemer, men genoplive en fejl tilbojelig SD kort. Der findes grundlæggende formateringsværktøjer til rådighed i Windows eller andre operativsystemer, der fungerer okay for flytbare diske og interne harddiske. Men for SD-kort kan det være lidt kræsen, da de består af nogle funktioner, der ikke findes i grundlæggende lagerenheder som USB-drev.

Hvis du formatterer dit SD med grundlæggende formateringsværktøjer, bliver dit SD-kort muligvis ikke mulig, men det virker mindre effektivt.

For at få de bedste resultater, det vil sige det bedste format, der også følger standarderne i “SD / SDHC / SDXC-kortkonventionerne”, kan du tonehøjde ind i et passende “SDFormatter Tool”, som er gratis af SD Association . Den er både tilgængelig til Windows og OSX.

Konklusion

Efter genoplive beskadigede en fejl tilbojelig SD kort. Hvis du stadig står over for problemer med montering eller korruption, kan det skyldes, at dit kort nåede sin ende af livet. Det er på tide at give slip på det og købe en ny. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret dataene før formatering eller ødelagte mediefiler, kan du garantere en værktøj til inddrive SD kort data, hvilket gør et undtagelsesjob for at hente mediefiler, det være sig billeder, videoer eller lydfiler.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply