GoPro Eksport Fejl 30

GoPro er et must-have kamera til dem, der elsker eventyr og rejser. Der er ingen tvivl om, at GoPro har taget branchen med storm med sin evne til at optage videoer i høj kvalitet uden besvær. Med en stigning i brugere vil du se, at der er forskellige problemer relateret til GoPro, som brugerne normalt oplever.

GoPro Export-fejl 30 er en sådan fejl. Det GoPro eksport fejl 30 er et problem, der normalt opstår, når du prøver at overføre dine videofiler til en computer via GoPro Studio. I slutningen af denne artikel vil du være i stand til nemt at rette GoPro Export Error 30.GoPro error code 30.

Årsager til GoPro Video-eksportfejlkode 30?

I afsnittet nedenfor lærer du de forskellige årsager til fejlkode 30.

 1. Video korruption
 2. Utilstrækkelig lagerplads til videooverførslen på lagerplaceringen
 3. Fejl og fejl på grund af forældet GoPro Studio-applikation
 4. Forældede grafiske drivere.

Ovenstående er nogle af årsagerne til GoPro-brugere, der står over for videofejlkode 30, mens de udfører videooverførslen. I afsnittet nedenfor lærer du de manuelle metoder til, hvordan du nemt løser denne fejl.

Som nævnt ovenfor skyldes en af hovedårsagerne til GoPro-fejlkode 30 videokorruption. Hvis du har korrupt GoPro-video og prøver at løse GoPro-fejlkode 30, er den mest gennemførlige løsning for dig at bruge et GoPro Video Repair Tool.

Remo video reparation værktøj er den mest anbefalede software til nemt at rette korrupt GoPro-videofejlkode 30. Download nu, og prøv værktøjet gratis nu.

Hvordan Reparerer GoPro Eksport Fejl 30?

Nedenfor er den problemfri løsning til løsning af GoPro-videoeksportfejl 30, de fleste af nedenstående metodologier løser problemet.

Løsning 1: Utilstrækkelig lagerplads til, at GoPro studio kan eksportere videoen

GoPro giver brugeren mulighed for at eksportere videofilerne til den ønskede placering ved hjælp af GoPro Studio-applikationen. GoPro Studio er dog ikke tildelt hukommelse, der kræves for at behandle eller eksportere videofilen, så vil du støde på GoPro 30 fejlkode.

Derfor anbefaler vi, at du frigør plads på dit C: -drev ved at overføre GoPro-videoer til en pc, der har mere lagerplads. Dette løser GoPro-fejlkoden 30, hvis den skyldes på grund af utilstrækkelig lagerplads

Løsning 2: Opdater GoPro Studio

Hvis du ikke har opdateret GoPro-studiet for nylig, kan dette være årsagen til GoPro-videoeksportfejlkode 30. Ved at opdatere softwaren kan du udrydde eventuelle GoPro-videofejl og -problemer.

For at opgradere kan du gå til GoPro officielle hjemmeside og opdatere det eller opgradere GoPro studio direkte på hovedskærmindstillingen

Løsning 3: Opdater grafikdrivere for at løse GoPro-fejl

Det er nødvendigt at have de grafiske drivere til at opdatere til komprimering med HD-videoudgangen og andre forskellige.

 1. På dit skrivebord, skal du trykke på Windowsand R nøgler sammen. Denne kommando vil åbne Run fanen,
 2. Klik på søgefeltet og skrivmsc, Klik derefter på OK.How to fix go pro error 30
 3. På Enhedshåndtering skal du klikke på Display adaptersog vælg graphics card på din pc.
 4. Højreklik og vælg Update drivermulighedRepair GoPro error 30

Dette løser GoPro-fejlkoden 30, selv efter at have prøvet alle ovenstående metoder. Hvis du stadig støder på problemet, anbefaler vi dig at reparere videofil GoPro ved hjælp af Remo Video Repair-værktøjet i tilfælde af videokorruption. Værktøjet adskiller lyd- og videointerfacet, reparerer dem og støder dem derefter sammen for at give en afspilbar og eksporterbar videofil

Løsning 4: Ændring af import- og eksportplacering af videoen

Hvis du er den bruger, der eksporterer videoen til en ekstern harddisk, anbefaler vi dig at ændre placeringen af den midlertidige til den interne harddisk

 1. Gå til indstillingsmulighed
 2. Skift standard eksportplacering som intern harddisk.
 3. Eksporter videoen

Hvis eksportprocessen er gennemført, skal du ændre eksportplaceringen tilbage til den eksterne harddisk og kontrollere, om proceduren er afsluttet. Processen fungerer omvendt på din primære lagerplads som en intern harddisk. Hvis du prøver at importere videoer fra SD-kort og står over for GoPro SD fejl du kan henvise her.

Løsning 5: Løs GoPro-fejlkode 30 i tilfælde af mediekorruption

GoPro fejlkode 30 forekommer normalt videofilkorruption på grund af tvivlsomme segmenter. Den bedste måde at finde ud af dette er ved at fjerne de uønskede segmenter i videofilen og derefter prøve at eksportere den til den ønskede placering.

 1. Gem projektet med et andet navn, inden du foretager ændringer
 2. Hvis du støder på en fejl på omkring 50%, skal du gå til det bestemte videopunkt i dit projekt og fjerne videorammerne
 3. Efter at have fulgt ovenstående metoder, prøv at eksportere videofilen. Hvis eksportproceduren er gennemført med succes, har du rettet de dårlige rammer i videofilen.

Følg nedenstående trin for at tilføje dårlige rammer fra det forrige projekt.

 1. Opret et nyt projekt tilføj, og gem de fjernede dårlige rammer fra din tidligere video med et nyt navn
 2. Importer gemte rammer til dit arbejdsprojekt.

Ved at følge ovennævnte metode vil fejlkoden 30 blive brugt løst. Hvis du stadig støder på GoPro-fejlkoden 30, kan det skyldes en korrupt GoPro-videofil. For at løse denne krise skal du bruge et pålideligt værktøj til reparation af videoer som Remo Video Repair Tool.

Sådan Repareres en Dårlig GoPro-Video-Ramme ved Hjælp af Remo?

Remo Video Repair-værktøj er et pålideligt videoreparationsværktøj, der nemt reparerer beskadiget, ødelagt eller en ødelagt videofil. Værktøjet er i stand til at reparere de dårlige videorammer for at producere til en eksporterbar og afspilbar videofil. Download og start Remo Video Repair-værktøjet, og følg nedenstående metoder.

 1. Åbn applikationen, klik på den korrupte GoPro-videofil, som du vil reparere
 2. Klik på knappen Reparer for at starte den beskadigede eller beskadigede GoPro-videoreparationsprocesRemo Video Repair Tool
 3. Softwaren giver dig mulighed for forhåndsvisning, så du kan evaluere resultaterne
 4. Hvis du er tilfreds med den reparerede videofil, kan du aktivere softwaren og gemme den reparerede videofil.

Konklusion:

Al den løsning, der er nævnt i artiklen, vil helt sikkert hjælpe dig reparation GoPro eksport fejl 30. Hvis du finder de manuelle metoder for komplicerede til at udføre, eller hvis du er sikker på, at din GoPro-videofil er beskadiget, skal du bruge videoreparationsværktøjet til nemt at rette din videofil.

Fortæl os, hvis det lykkedes dig at rette GoPro Export Error 30 ved hjælp af denne artikel i kommentarfeltet nedenfor.

GoPro Eksport Fejl 30 was last modified: april 1st, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*