Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gør og Gør ikke mens du beskæftiger sig med Outlook PST fil

Outlook er et meget kraftfuldt program, der bruges til kommunikation på virksomhedernes arbejdspladser. Det er Office e-mail-klient udviklet af Microsoft til at sende, modtage og styre dine mails og andre data. IT bruger en speciel type fil kaldet PST-fil, der opretholder alle dine Outlook-data. Men disse Outlook PST-filer kan til tider være underlige på grund af ukorrekt vedligeholdelse eller nogle ukendte fejl. Du kan støde på nogle situationer, hvor du måske mister din PST-fil, eller din PST-fil kan blive ødelagt. Dette resulterer i tab af dine vigtige e-mails, kontakter og andre Outlook PST-fildata. Derfor skal du være forsigtig med Outlook PST-filen.

Når du arbejder med Outlook, skal du holde et par ting i tankerne. Du kan undgå sådanne situationer af korrupte PST-filer, og du vil opdage, at Outlook kører mere stabilt og mere behageligt at arbejde med. Her er nogle få gør og ikke, der skal tages i betragtning, mens du arbejder med din Outlook PST-fil:

Gøre:

Backup PST-fil regelmæssigt: Backup står øverst i tilfælde af datasikkerhed. Jeg tror, ​​at ingen gerne vil miste deres data i Outlook. At foretage en regelmæssig sikkerhedskopi af din Outlook PST vil altid komme til nytte, når din PST-fil er korrupt eller slettet. At tage backup er lige så simpelt som at kopiere PST-filen. Det kan gøres ved hjælp af funktionen “Eksport” af din Outlook. Så sørg altid for at tage regelmæssig PST-fil backup.

Deaktiver virus scanner integration: Integration af virus scanner med Outlook synes at være den bedste løsning. Men det giver faktisk mange problemer med at modtage, sende og vise e-mails. Det kan endda sænke din Outlook. Du skal bare deaktivere det og kende forskellen. Du skal ikke bekymre dig om virusbeskyttelsen siden; Du har allerede en scanner til rådighed fra virusscanneren installeret på dit system.

Deaktiver tilføjelser, du ikke bruger: Der er nogle programmer, som når du installerer dem, installerer den også nogle indstillinger i din Outlook, du aldrig bruger dem. For eksempel, når du installerer iTunes, vil et tilføjelsesprogram til synkronisering af din Outlook-kalender til din iPod også blive installeret. Mens du måske aldrig bruger den funktion, eller det understøtter måske ikke den iPod-version, du bruger.

At have mange tilføjelser kan gøre Outlook til at udføre langsomt eller endda blive beskadiget, når tilføjelsen er defekt eller ikke er kompatibel med den version af Outlook, du bruger. Derfor er det bedre at deaktivere eller afinstallere sådanne tilføjelser, som du ikke bruger i Outlook.

Brug cache-tilstand: Det anbefales stærkt at indstille din klient til at køre i cachelagret tilstand, dette skaber en lokal kopi af din postkasse. Samtidig opretholder den en onlineforbindelse til Exchange-serveren i din mailbox. Dette øger adgangshastigheden til dine meddelelser og vedhæftede filer, da du arbejder fra en lokal kopi i stedet for serverkopien.

Administrer placeringen af ​​din PST-fil: Da PST-filen er bærbar; Du kan gemme dem overalt på dit netværk, hvilket er tilgængeligt for din pc. Hvis der er flere PST-filer og optager for stort diskplads, kan du gemme dem på en netværksserver, som er let tilgængelig.

Ikke gøre:

Hold ikke overskydende data i PST-filen:  Sørg altid for at holde begrænsede data på din PST-fil i henhold til PST-filstørrelsen. Det er den næste praksis at holde filstørrelsen mindre end 2 GB (i 2007 og tidligere versioner) og 20 GB (i 2010 og derover). Hvis du har mange af varerne; bryde det ud i flere PST-filer, dette understøttes fuldt ud og forhindrer det potentielle tab af data.

En anden ulempe ved store PST-filer er ydeevne. Jo flere data der er akkumuleret i filen, jo langsommere ydeevne vil være, når du får adgang til og finder elementer i filen. Derfor vil vedligeholdelsen af ​​din PST-filstørrelse kontrolleres, så du kan bevare acceptabel ydeevne.

Krypter ikke eller komprimer din PST-fil: Selvom kryptering og komprimering styrer PST-filstørrelsen og forbedrer sikkerheden, resulterer det i ydelsesforringelse. Og under nogle omstændigheder kan det endda ødelægge din PST-fil.

Må ikke importere bare tilslutte: Når du har en ekstra PST-fil og vil gemme den i din primære PST-fil, skal du ikke bruge importfunktionen. I stedet skal du blot kopiere eller flytte varerne fra den ene mappe til den anden. I dine kontoindstillinger kan du tildele hvilken pst-fil, du vil have, dine nye e-mails skal leveres til.

Aktivér ikke ActiveSync og kalendere: Brug ikke ActiveSync-mobilenheder som IOS (iPad, iPhone, iPod) og Android til at ændre din kalender som bedste praksis. Ændring af kalenderposter med din ActiveSync-mobilenhed kan medføre uoverensstemmelser i din kalender.

Ovenfor forklaret er blot et par af do’s og ikke for at bruge Outlook PST-fil. Næste gang, når du bruger Outlook, skal du huske disse punkter og undgå situationer med PST-filkorruption. Men nogle gange kan dine Outlook kollapse og forårsage Outlook PST-filkorruption. I sådanne tilfælde vil du miste alle dine vigtige e-mails og kontakter, hvis du ikke har ordentlig sikkerhedskopiering. Ikke desto mindre er der ingen grund til bekymring, da du nemt kan reparere din Outlook PST-fil ved hjælp af et kaldt værktøj Remo PST Reparere Værktøj. Således er det altid bedre at være væk fra sådanne situationer og være forsigtig.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply