Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gør og ikke Gør for at beskytte din bærbare computer

I dag køber mange brugere bærbare computere på grund af dets bærbarhed og komfortfunktioner ved brug, og de bruger den til at gemme deres personlige data som f.eks. Fotos, officielle data, videoer og andre data. For at beholde data i længere tid, skal vi passe bærbare computere. Følg nedenstående doser og don’ts ikke for at beskytte din bærbare computer.

Læs og følg producentens anbefalinger om brugen af ​​batterier: Mange brugere ejer bærbare computere på grund af deres komfort og bærbarhed i brug. Disse funktioner er tilgængelige, når dit batteri backup er godt. Hvis din bærbare batteri backup er meget lav, så brug laptop nær el-stikkontakt, der holder din bærbare computer fra pludselig nedlukning.

Beskyt LCD-skærmen: Før du lukker din bærbare computer, skal du sørge for, at der ikke er nogen ting som blyant, stifter, pen osv. Ligger på tastaturet. Disse kan bryde skærmen, når der lukkes, og skærmen får ridser, hvis der er hårdt hårdt. Undgå derfor at holde tingene på tastaturet.

Brug ikke din bærbare computer på sengen: Ofte bruger du laptop på sengen, vil det medføre, at dens blæser overholder støv og affald, der ligger på sengen. Endelig fører det til blokerende blokering og resulterer i generering af mere varme i bærbar computer.

Opsæt din brugeradgangskode: At holde brugergodkendelse for at få adgang til dine data er en god praksis. Hvis din bærbare computer er tabt, må du desværre ikke stjæle dine fortrolige data. Derudover vil dette holde snooping øjne væk, hvis du går væk i et par minutter.

Prøv at holde den bærbare på en flad og ren overflade: Placering af bærbar computer på overbelastet sted og arbejde, der er risiko for skader på laptop. Derfor er det bedre at placere bærbar computer på flad og ren overflade, der undgår mindre skader på bærbar computer og frigør fra støv.

Undgå at placere materialer på bærbar computer: Ting som store bøger, metaller osv., Der holder på laptop, skubber LCD-skærmen ind i tastaturet og ødelægger det i mellemtiden.

Indsættelse af virus og malware inficerede perifere enheder til bærbar computer: Dette gør virus og malware trusler nemt at komme ind i laptop harddisk data nemt. Senere spredes disse trusler over hele harddisken og resulterer i tab af data. Så undgå at indsætte berørte enheder til bærbar computer og opretholde opdateret stærkt antivirusprogram.

Udsæt ikke din bærbare computer for hurtige temperaturændringer: Brug altid bærbar computer i stuetemperaturer, der forhindrer generering af mere varme, og der opstår ingen potentielle skader. Undgå også at bruge bærbar computer i sollyset.

Selv efter at du har fulgt ovennævnte gør og ikke gør det for at beskytte bærbare computere, er der nogle chancer for at miste data fra det, når computerens harddisk styrtede eller glemte autoriseret brugeroplysninger. I en sådan situation, hvis tabte data er meget vigtig for dig og ønsker at genoprette dem så brug Remo Datagendannelse Software ansøgning er en sådan effektiv data opsving software, der gendanner data om et par minutter. Derudover er det den bedste applikation til at udføre bærbar diskgendannelse på Windows XP, Windows Vista, Windows 2003, 7 og 8.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply