Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gør og ikke gør Til din Computersikkerhed

Computeren spiller en vigtig rolle for brugeren at gemme data som videoer, billeder, kontordata og andre personlige data. Derfor skal brugeren tage sig af deres system på en god måde. Nedenfor er nogle af de gør og ikke nævnt for at bevare edb-sikkerhed.

Gør

 • Sørg for korrekt strømforsyning:Du kan køre systemet ordentligt og kan undgå systemnedbrud ved at levere korrekt strømforsyning.
 • Brug UPS: Mens du arbejder på et system, hvis en pludselig strøm slukker, så lukker systemet systematisk og kan føre til tab af data. Brug derfor UPS til at levere strømforsyning til dit system.
 • Installér Windows og Antivirus/Anti SpyWare opdateringer: Virus og andre malware trusler kan nemt indtaste dit system, når du deler data fra det inficerede system og downloader data, software osv. Fra uværdige websteder. Senere resulterer disse trusler i tab af data. Derfor skal du løbende opdatere antivirusværktøjet og scanningssystemet.
 • Afbryd korrekt: Når du ønsker at slukke for systemet, brug korrekt afbrydelsesprocedure og prøv ikke at slukke for strømknappen direkte. Hvis det er tilfældet, så er der chancer for at miste data gemt på den.
 • Hold firewall på: Mens du surfer, skal du tænde firewall-indstillingen i browserindstillinger, som du bruger. Dette vil blokere dig fra at besøge virus og malware angrebet websteder.
 • Hold OS opdateret: At holde OS opdateret, du kommer aldrig på tværs af systemets problemer og øger systemets ydeevne og gennemstrømning.
 • Slet unødvendige filer: Hvis du behøver unødvendige filer og mapper, forbruges hukommelsesplads og uønskede programmer, sænke systemets ydeevne ved at forbruge RAM-hukommelse. Derfor skal du slette uønskede filer og programmer fra systemet.
 • Hold pc’en på et veludstyret sted: Hold pc’en i et veludstyret sted, hvilket sikrer, at der ikke sker fysiske skader. Derudover skal du opretholde stuetemperatur, da det sikrer, at der ikke opstår varmepresse i systemet og holder enheden overophedet.

ikke gør

 • Don’t Install deceitful utilities:  Installation af bedrageriske applikationer på systemet, som kan påvirke filsystemet og andre data, der er lagret på det. Derfor skal du sørge for at være fri for virus og malware trusler inden du installerer nogen applikationer.
 • Du må ikke installere flere operativsystemer: installere flere operativsystemer i samme system, hvilket sænke systemets ydeevne, og der kan være chancer for en pludselig OS-nedbrud og resultere i utilgængelig harddisk.
 • Gem ikke noget på dit skrivebord: Opbevaring af filer og mapper på skrivebordet, hvilket vil øge systemstarttidspunktet og sænke systemets ydeevne.

Ved at følge ovennævnte gør og ikke, kan du holde computeren i sikkerhed og kan tabe scenarier. Nogle scenarier som f.eks. Utilsigtet sletning, formatering af harddisk, som får dig til at tabe stort tab af data. I tilfælde af tabte data er meget vigtige for dig, så brug Remo Datagendannelse Software at genoprette dem. Dette værktøj er også praktisk til at genoprette dokumenter fra Windows XP på en enkel måde.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply