Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan at Gøre brug af Picasa til Butik og Organisere dine Billeder?

Gøre brug Picasa til Butik Organisere dine Billeder

Picasa, en kendt billedredigeringssoftware fra Google, bruges generelt til at oprette collager, videofremvisning, osv. Kan også bruges til at gemme og organisere dine fotos.

Lurer på, hvordan du bruger Picasa til billedorganisation og opbevaring? Nå, her er vejledningen til at forklare, hvordan du downloader, så indstil og importer dine billeder til Picasa-appen, og senere kan du organisere dem til Picasa Albums.

 1. Ved første lancering Picasa
 • Når du har hentet Picasa-applikationen på din computer, kan du gå til Start -menuen og køre Picasa derfra.
 • Hvis du har installeret Picasa for første gang, så spørger du om du vil scanne hele billederne på din harddisk. Vælg Ja, hvis du ønsker, at Picasa finder og organiserer billederne i mapper, som du allerede ejer på harddisken.
 • Du kan også importere fotos fra andre eksterne kilder som kamera, flashdrev, scanner, mediekort mv.
 1. Organiser gennem Album, Mapper eller Folk
 • Brug afbryderknapper (røde / grønne trekanter) placeret øverst til venstre på Picasa-skærmen for at udvide eller indgå menuerne til Albums, Mapper og Mærkater (hvis du har oprettet).
 • Mapper er kun den beholder, du kan bruge til at gemme og organisere dine billeder.
 • Album er grupper / samlinger af mapper, dvs. pool af fotos fra forskellige mapper (eller lignende), der er organiseret med henblik på udskrivning, uploading, emailing osv.
 • Mennesker Tags er et nyt stykke Picasa app, der udfører ansigtsgenkendelsesfunktionalitet på dine fotos og gruppebilleder af personen sammen. Indeholder også en forhåndsvisning i stående miniaturebilleder.
 1. Mapper
 • Den primære metode, du kan vælge at organisere billeder, er Flad mappevisning og træ visning er de to hovedmappevisningstilstande, der er angivet i mappe-indstillingen.
 • For at ændre din mappevisningstilstand skal du først besøge menuen Vis og derefter skifte til Mappevisning. Endelig skal du vælge enten træ visning eller Flad mappevisning.
 • Træ visning -tilstanden er den mest foretrukne, fordi den giver dig mulighed for at organisere billeder i undermapper i den vigtigste kronologiske mappe, der angiver det år eller årti, billedet tilhører.

Advarsel: Forkert håndtering eller utilsigtet handling resulterer ofte i billed sletning, mens du arbejder med Picasa. Så vær opmærksom, når du tilføjer eller redigerer dine vigtige billeder. Hvis du allerede har mistet dine billeder, så brug en effektiv og vel tillidsværdig procedure til gendan slettede billeder picasa. Og glem ikke at gemme en sikkerhedskopi af hele dine fotos før du arbejder med dem. Hvis alt går godt, kan du senere slippe af med backup.

 1. Albums
 • Via albums kan du implementere et højere niveau for gruppering til dine billeder.
 • For at bruge Album skal du først vælge dine billeder. Højreklik derefter på og tilføj de valgte billeder til albummer.
 • Tag hjælp af kontrolnøglen til at vælge flere billeder samtidigt i et album, når du vælger fotografier. Det letter valg af kun specifikke billeder fra en mappe, som du skal tilføje til et bestemt album.
 • For at vælge flere billeder ud af flere albums skal du først bruge kontroltasten og vælge billederne. Tryk derefter på knappen push pin i bakken nederst på venstre side af skærmen. Når dine valgte billeder har fået en grøn prik, kan du fortsætte med at vælge billeder fra et andet album ved hjælp af samme metode.
 • Højreklik på skærmen, når du har valgt dine alle nødvendige fotos. Vælg i popup-vinduet at vælge Tilføj til album Vælg albummet, som du vil tilføje billeder til (hvis du allerede har oprettet et album) ellers, vælg for at oprette et nyt album og tilføj det.
 • Når dine billeder er tilføjet til album, kan du se dem ved at klikke på den røde pil placeret ved siden af ​​albummer og åbne hver. Alle dine album vil blive opført sammen med antallet af billeder (i parentes) ved siden af ​​albumets titel.
 1. Mennesker Tags
 • Mennesker Tagser den nye funktion dukket op i Picasa-appen. Det giver dig mulighed for at samle billeder af samme person sammen. Det er overvejende nyttigt, hvis du vil gruppere et nyt importeret (stort antal) fotos og ønsker at navngive gruppen med navnene på de personer, der er til stede på disse fotografier.
 • For at ændre indstillingerne for People Tags, skal du navigere til Værktøj i hovedmenuen og skifte til Options. Der vælges Navnetiketter. Aktivér eller deaktiver derefter Ansigtsgenkendelse, tillader eller begrænser forslag til ansigter og navne.
 • Du kan også ændre tærsklen for forslag til Navnetags.
 1. Organiser album
 • Organisering af snaps i albums er en af de nemmeste måder at spore lignende slags fotos på. Det er en slags bog, hvis du nyder scrapbooking. Du kan oprette dine album baseret på år, person, begivenhed, samling af lignende billeder osv.
 • Et klik på albumnavnet markerer alle de billeder, der er til stede i det. Og det letter jobbet med udskrivning. Som et klik på butik -knappens sider nederst i Picasa udskriver hele albummet.
 • Hvis du vælger din filmprocessor en gang, uploader Picasa billederne af albummet og placerer din ordre for udskrifter.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply