Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan kan man Gøre Musemarkøren Større på din Mac?

Markørens størrelse bliver mindre og mindre på Mac-systemer, da høj opløsning og større visning blev en norm. Hvis du har bemærket, er mange Mac laptops med nethinden og iMac med høj opløsning nethinden, markøren er nu næsten usynlig. Men der er få måder at gøre musemarkøren større. Lad os se, hvad de er.

System Præference rude

Systemindstillingerne blev introduceret i Mac for længe siden, der lader høre- og visuelle problemer få Mac-brugere til at konfigurere mange GUI-elementer på Mac for at opfylde deres behov. Og dette inkluderer; indretningen til at zoome ind – for at se mindre ting større, justere skærmens kontrast, giver voice-over og vise billedtekster, hvor det er nødvendigt. Du kan endda kontrollere musemarkørstørrelsen. Det lader dig justere markørstørrelsen, der passer dig bedst.

Hvis du finder dig selv, der søger efter musen eller pegefeltpekeren, er tilgængelighedspræference-panelet det sted, hvor du kan begynde ændringerne, der vil have markørstørrelsen.

Skift Markørstørrelse i Mac

Følg nedenstående trin for at øge markørens størrelse på din Mac:

Kør ‘Systemindstillinger’ enten ved at klikke på ikonet i Dock eller gå til Apple Menu og vælg System Preferences.

Når vinduet Systemvalg åbnes, skal du klikke på ‘Universal Access’ præferencesrude, hvis du bruger OS X Lion og dens tidligere version og ‘Tilgængelighed’ præferencepanel til Mountain Lion OS X og senere.

Vælg nu Mus-fanebladet for Lion og tidligere OS X, vælg ‘Vis emne’ i sidelinjen for Mountain Lion og senere OS X.

Når vinduet er åbent, kan du se en vandret glidebjælke kaldet Markørstørrelse. Nu flytter skyderen op og ned for at justere markørstørrelsen. Du kan se størrelsen på musemarkøren dynamisk, når du flytter skyderen.

Når du har ændret musemarkøren efter din smag, kan du lukke vinduet Systemvalg.

Det er det. Du har markøren i den størrelse du ønsker.

Vent, det er ikke alt. Der er en anden måde at ændre størrelsen på musemarkøren på. Med ankomsten af ​​El Capitan OS X introducerede apple en funktion til at ændre størrelsen på markøren dynamisk, når du har svært ved at finde den på skærmen. Denne funktion kaldes almindeligvis Shake to Find, selvom det ikke er det officielle navn.

Ryst-til-Finde

Denne funktion hjælper dig med at finde, hvor musemarkøren er på skærmbilledet. Ryst musen op og ned eller bevæg fingrene frem og tilbage på styrefladen for at øge markørens størrelse, så den midlertidigt gør den synlig for dig. Det vil gå tilbage til den normale størrelse, som du angiver i din tilgængelighed præference, når du stopper med at ryste musen.

Tænde for Ryst-til-Finde

Åbn vinduet Tilgængelighed, vælg Vis element i sidebjælken. Lige under den vandrette markør skydebjælken vil du se “Ryst musemarkøren til at lokalisere”, kryds markér feltet for at tænde for funktionen. Nu er funktionen tændt, markørens størrelse bliver større, når du rykker musen hurtigere.

Konklusion

Prøv begge funktioner og se, hvad der passer dig bedst. Du kan altid bytte mellem dem. Hvis du har størrelsen på markøren lidt stor, behøver du ikke at ryste musen for at finde den. til OS X El Capital og senere brugere, behøver du ikke at angive størrelsen på cursoren overhovedet. men for andre kan du gøre brug af funktionen.

Bemærk: Hvis der opstår en dataforløbssituation, når du spiller rundt med indstillinger og præferencer og ikke kan hente dem der Mac-filgendannelsessoftware tilgængelig på markedet, der passer til alle dine tab af data og giver valuta for pengene.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply