Gøre og ikke at gøre med brug af USB-flashdrev

USB-enhed kaldes som den første succesfulde discipel af flashteknologi. IBM og M-Systems udgav den første model USB-modeldrev med et navn “DiskOnKey“. I starten var størrelsen kun 8 MB. Sammenlignet med et diskettedrev var det 5 gange større. Senere kom der flere fremskridt og teknologien blev forbedret samtidigt. Hertil kommer, at mange sårbare beslægtede spørgsmål også hæves i overensstemmelse hermed.

Få tips til håndtering af USB-flashdrev:

  • Først og fremmest træk ikke USB-flashdrevet brat eller travlt. I tilfælde af at operativsystemet anvender data inde i USB-drevet på tidspunktet for udkobling. Der er chancer for, at filerne synkroniseret med operativsystemet kan blive slettet eller tabt. Desuden, hvis den tabte eller slettede fil er en vigtig, så er der ingen mulighed for at gendanne det samme andet end at gøre brug af god opsving software som Remo Harddisk gendannelse Software.
  • Overraskelsen fjernelse af USB-flashdrev kan nogle gange resultere i data læse / skrive fejl, som kan afhjælpes ved formatering eller ved at klikke på “optimer for hurtig fjernelse” i enhedsadministratoren.
  • Forsøg aldrig at opdele USB-flashdrevet, da partitionering af de fornuftige USB-flashdrev kan resultere i beskadigelse af hardware-komponenter.
  • Transporten af ​​de mest sårbare virus er via USB-flashdrev. Derfor er det sikkert at holde de mest nødvendige data i komprimeret ZIP eller RAR format. Virusene er ikke designet til at penetrere krypterede data.
  • Kontroller underskrivelsen af ​​eventuelle modtagelige data, fordi nogle trusler kan opholde sig som en normal fil. Dette vil angribe roden på USB-drevet og vises gentagne gange, selv efter format.
  • Brug ikke USB-flashdrevene sammen med dine data til opstart af sårbare programmer som KON-boot og UNetbootin. Fordi nogle processer, der udføres af disse typer programmer, er selvdestinerbare, kan det beskadige de tilgængelige data i drevet.
  • Formater ikke USB-flashdrev med filsystemer, der er unikke for et enkelt operativsystem. Når du bruger det samme USB-flashdrev på en anden betjening, kan det ødelægge filsystemet, der ikke understøttes af operativsystemet. FAT 16 og FAT 32 er nogle af de universelt anvendte filsystemer understøttet af meget brugte operativsystemer.
  • Hvis der forekommer virus, der påvirker dit USB-drev eller trusler, må du ikke bruge det pågældende drev til at få adgang til eller hente data på en pc uden antivirusprogrammer, da dette vil medføre alvorlige problemer

Dette er de vigtigste ting, der skal fokuseres, mens du bruger et USB-flashdrev. Hvis du mister data fra dit USB-flashdrev, på grund af noget misbrug eller på grund af noget af ovenstående problem, foretrækker jeg dig at læse denne artikel om hvordan du gendanner filer fra usb efter sådanne data tab situationer forekomme. Vær sikker, da data er meget værdifulde.

 

Gøre og ikke at gøre med brug af USB-flashdrev was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*