Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

GPT VS MBR: Hvilken drev partition er til dig?

Forvirret mellem GPT og MBR partitionering stilarter?

Det er ikke rigtig et hårdt opkald, når det kommer til at vælge mellem disse to partitioner. Læs videre for at vide hvorfor.

For at kunne indlæse operativsystemet kræver dit system en oversigt over alle tilgængelige partitioner. I tidligere systemer blev MBR-partitioneringssystemet brugt til at spore alle de oplysninger, der er relateret til partitioner. Før du partitionerer disken, skal du initialisere den nye harddisk til datalagring, og i mellemtiden bliver du bedt om at vælge mellem MBR og GPT-partitioneringsstil.

Nu kommer tilbage til spørgsmålet; Hvad præcis er spørgsmålet dog‽

Er det Hvilken opdelingsstil blandt de to er bedst og hvorfor?

ELLER

Hvilken partitioneringstil er bedst og bekvemt for dig og hvorfor?

Nå, der er absolut ikke noget at frygte om. Begge disse spørgsmål besvares.

Hvis vi skal pitche MBR og GPT mod hinanden, vinder GPT hands-down. Her er hvorfor;

  1. Som vi alle ved, står GPT for GUID-partitionstabellen; Det, vi ikke ved, er, at udtrykket GUID betyder “Globalt unik identifikator“. Hver partition har en tilfældig streng, som er unik, fordi den adskiller sig fra enhver anden partition.
  2. GPT’en holder flere kopier af de data, der kræves til opstart og partitionering. Hvis dataen bliver af en eller anden grund tabt eller ødelagt, kan den genoprettes let. Sådan kan du gendanne tabte data fra GPT-partitionen. Sådan er det ikke tilfældet med MBR-disken. Dataene gemmes på et bestemt sted og kan ikke gendannes, hvis nogle nye data overskrives på den.
  3. GPT indebærer en metode kaldet “Cyclic Redundancy Check” for at kontrollere, om dataene er sikre og lydige. Hvis dataene bliver beskadiget, tager det foranstaltninger til at gendanne de beskadigede data fra en anden placering på disken. Når man taler om MBR, er det ikke sådan at kontrollere, om dataene er lagret i det intakte eller ej. Hvis dataene bliver beskadiget, vil brugeren kun vide, hvis han / hun står over for problemer under opstartsprocessen.
  4. Nu er denne en “Masterstroke“! Den mest fremtrædende grund til, hvorfor GPT har en overhånd over MBR er størrelsesbegrænsningen. Partitionstabellen i MBR er begrænset til kun 4 primære partitioner, hvoraf en er en udvidet partition. Mens den magtfulde GPT-partitionstabel kan have op til 128 primære partitioner. Det har evnen til at understøtte op til 2 ^ 64 blokke. MBR er kompatibel med diske op til 2 TB og støder på problemer, hvis diskplads er mere end 2 TB. Men GPT kan håndtere diskpladser langt over 2 TB.

Fortsætter med det andet spørgsmål……

  1. Opstart fra en GPT-drev er kun mulig, hvis brugeren bruger et UEFI-baseret system, der kører på en 64-bit version af OS. Sådan er ikke tilfældet med MBR.
  2. De forældede versioner af Windows understøtter MBR-partitioneringsstilen, mens de nyeste versioner, dvs. Windows 8, 8.1, 10 osv. Understøtter GPT.
  3. Andre operativsystemer end Windows favoriserer GPT. Linux har en indbygget supportfunktion til GPT. GPT-ordningerne bruges også af Apples Intel Macs.

Endelig Konklusion: Efter at have overvejet på begge sider, er det sikkert at sige, at GPT er mere givende i forhold til MBR. Det er ikke kun mere avanceret, men også elastisk og frem for alt understøttet af alle de nyeste operativsystemer. Men kun MBR har mulighed for at starte Windows off på et system med traditionelle BIOS.

Bemærk også….

Mange af jer ønsker måske at konvertere MBR-partition til GPT. Mennesker mister ofte vigtige data under konvertering. Det er derfor tilrådeligt at sikkerhedskopiere dine data på forhånd. Hvis du ved en tilfældighed glemte at tage en back-up, så er det, hvordan du kan Gendan data fra dine partitioner.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply