Hvad betyder ‘Kompatibilitetstilstand’ i MS Office?

Vi har alle brugt MS Word af en eller anden grund. Nogle af os har modtaget Word-dokumenter i e-mails, som vi ikke kunne åbne det i Word og vidste ikke, hvad problemet var? Når noget som dette sker, antager de fleste af os, at det er noget teknisk problem. Nå, er det virkelig et teknologisk problem?

Hvor mange af os rent faktisk observerer Word-dokumentets titellinje. Hvis du ser det tæt på, finder du i en ældre version af Word, at der er noget der hedder ‘kompatibilitetsmodus’ der lige ved siden af ​​navnet på det pågældende dokument. Dette er med ældre version af alle Microsoft Excel, Power Point og Word.

Så når du modtager et dokument fra den ældre version af Word, begrænser det dig fra at bruge de funktioner, der er til stede i de nye versioner.

Der kan være flere spørgsmål, der løber gennem dit sind og siger, hvorfor er denne tilstand der? Hvad gør vi med de dokumenter, der blev gemt i ældre versioner? Hvordan får vi disse dokumenter opdateret til den nyere version? Nå det er de vigtigste og ofte stillede spørgsmål af enhver, der skal håndtere dokumenter i kompatibilitetsmodus. Der er enkle nemme at lave svar på alle disse spørgsmål.

Nysgeret at vide, så fortsæt med at læse denne artikel …..

Eksempel 1: Hvis du opretter et dokument i den nyeste version som 2016 med alle de nyeste funktioner og formateringsstil. Så behøver du ikke bekymre dig, fordi du stadig kan åbne dette dokument i en ældre version af Office. Du kan undre dig over, at der ikke er en “Kompatibilitetsmodus” til stede i den ældre version. Ja, det ændrer ikke noget. Din nyeste version af dokumentet vil se ens ud i den ældre version på trods af kompatibilitetsfunktionen. Husk, at denne tilstand er designet på en måde, at de nyere versioner og ældre versioner af Microsoft vil fortsætte med at arbejde sammen. Det eneste er, at når du åbner den nyeste version af dokumentet i den ældre version i kompatibilitetsfunktionen der, vil du ikke kunne bruge apps eller funktioner i den nye version.

Eksempel 2: Hvis du får et dokument, og du ikke er sikker på, hvilken kompatibilitetsindstilling dokumentet åbnes i, så er det her, hvordan du finder ud af det. Hvis du åbner den i en nyere version, skal du blot gå til File og derefter klikke på Info og derefter klikke på afkrydsningsfeltet for problemer. Når du klikker der åbnes en lille pop-up boks med tre muligheder. Klik på tjek kompatibilitetsmuligheden. I afkrydsningsfeltet kompatibilitetsboks er en udvalgte versioner, der viser boks med en rullemenu. Når du klikker på det, er markeringen mod versionen kompatibilitetsindstillingen, som dokumentet bruger i øjeblikket.

Eksempel 3: Hvis du har et dokument fra den ældre version i kompatibilitetstilstand, og du skal hente den ud af den kompatible tilstand, så er det, hvad du skal gøre. Når du åbner det dokument, skal du klikke på Office-logoet øverst til venstre. Der kommer en rullemenu, klik på Gem som der og under Gem type vælg Docx. som er i den nyere version og klikker på Gem. Når du gør det, vil det give dig et vindue, der siger, at hvis du klikker ok, vil de nye ændringer og funktioner i den nye version lave ændringer i dokumentet. Til at du klikker ok og straks finder du kompatibilitetsfunktionen fra titellinjen forsvinder.

Der går du tre eksempler på ‘Hvad betyder kompatibilitetsmodus i MS Office’? Mens du har fået nok information om dette emne. Men undrer dig over, hvordan du opgraderer fra en ældre version som 2012 til 2013 på samme tid, mens du opgraderer, du har endt med nogle beskadigede dokumenter, så er alt du behøver at vide, at der er en procedure til reparere word 2013 dokumenter.

 

Hvad betyder ‘Kompatibilitetstilstand’ i MS Office? was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*