Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvad er nyt i MacOS High Sierra – Funktioner

Hvad er nyt MacOS High Sierra

Fra de nyttige forbedringer på Photos app, Safari og mails til et nyt filsystem er her alt, hvad du behøver at vide om Apples nye desktop OS Mac OS High Sierra. Apples næste desktop OS iteration handler mere om software renoveringer, men det understøtter også støtte til virtuel virkelighed samt forstørret virkelighed!

Hvad er de opdaterede funktioner i MacOS High Sierra?

# Et nyt filsystem, der tilskynder til en ændret måde til datalagring med den hurtigste hastighed for filoverførsel

Hvis du er en iPhone-bruger og har opdateret til iOS 10, har du muligvis bemærket, at opdateringen tager gigabyte af hukommelse. Alt dette skyldes, at Apple har omdesignet sit APFS (Apple File System) og filhåndteringssystemet. Det betyder, at du får et filsystem, der gemmer data på en måde, der er helt anderledes end tidligere versioner, og også hastigheden af kopiering af filer er blevet øget.

Nogle af de fremskridt, der er gjort i den nyeste APFS er:

  • Rummet, der er optaget af data på iOS-enheder, er blevet reduceret
  • Filerne kan pakkes ind under indbygget kryptering, der hjælper med at beskytte data mod strømbrud og systemnedbrud

Når du formaterer din Mac, kan denne krypteringsfunktion dog ikke garantere, at du fuldstændig beskytter dine data. Så altid have en Time Machine backup eller et pålideligt værktøj til gendanne data efter formatering Mac på plads er den bedste ide at sikre dine data.

# Utrolig støtte til 4K Videoer

Med denne nye High Sierra har Apple inkluderet H.265 video standard for bedre support af 4K videoer. Nå, standard H.265 har evnen til at komprimere en video op til 40% mere end H.264 standard. Dette indebærer klart, at videoerne vil forbruge mindre diskplads som high definition-videoer.

Den nye video support til High Sierra vil medbringe mere end 4K support, hardware acceleration af enheder som iMac og MacBook Pro vil også understøtte HEVC kodning og redigering også muligt.

# Virtuelle Virkelighed med forbedrede grafiske kvaliteter

Nu for første gang kan Virtual Reality ses på Apple-enheder med støtte fra High Sierra. Udviklere er ikke mere begrænset til at skabe virtuelt indhold, 3D og immersiv spilteknologi til Mac.

Det er nemt at bruge VR-headsettet og applikationer som Steam VR, Final Cut Pro X, Epic Unreal 4 Editor, etc. til at udvikle en ny 3D-verden.

Alle disse privilegier er begrænset til den nye 2017 iMac med Retina 5K display, enhver Mac-enhed, der følger med en ekstern GPU og den kommende nye iMac Pro.

# En mere effektiv Foto Håndtering

En af de ofte brugte apps på Mac er Fotos. Nu med High Sierra ser det ud til, at Mac-brugere kan finde interessante at bruge lidt mere tid med det. Fotos-appen på High Sierra vil bestå af bedre organisation, levende billeder og en ændret Memories-gruppe. Ud over disse kvaliteter er der en mere nyttig funktion, der gør det muligt for en at identificere hvem der er i dine fotos med stor nøjagtighed.

High Sierra bringer også nyeste kraftfulde værktøjer på højt niveau, der hjælper dig med bedre justeringer af dine snapshots. De nye attributter, der er inkluderet i Photos-appen, er – Curves Palette til fine justeringer af farve- og kontrastaspekter, en selektiv farvedråber og nye filtre, der gør det muligt for dine fotografier at passe ind i kunstgalleriet.

# Safari – som verdens hurtigste browser

Når Apple udgiver den nye version af operativsystemet, bliver browseren sat op. Men denne gang vil de forbedringer, der er implementeret på Sierra, faktisk gøre Safari som den hurtigste og smarteste browser.

De to vigtigste fremskridt, vi kan se på en ny Safari er – Autoplay-indstillingen på videoer er blevet blokeret, der hjælper med at finde ud af, hvilke websteder der leverer uønskede videoer og derefter sætte dem i pause. Sammen med denne forbedring bringer Safari on High Sierra et intelligent sporingssystem, der registrerer og fjerner bluff-annoncer, der sporer din onlineaktivitet og ansvarlig for at irritere dig med snesevis af annoncer, hver gang du kommer online.

Hvad ellers?

Der er nogle flere ændringer, du kan forvente til de apps, du bruger i dagligdagen med High Sierra. Her er de:

  • Du kan forvente den mere naturlige stemme af Siri
  • Du kan få et eksempel på nye emoji, der kommer til macOS
  • Søgningen i Mails er blevet renoveret med Spotlight-funktionen. Det betyder, at søgningen vil hjælpe Spotlight til hurtigt at identificere de ting, der bliver bedt om
  • Spotlight vil vise flyoplysningerne

Hvornår er softwarens udgivelse?

Nå… Apple har allerede præsenteret High Sierra’s preview på WWDC (Worldwide Developers Conference) i Californien. Og softwaren med alle de nye kerneteknologier vil blive lanceret til offentligheden i det kommende efterår (september).

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply