Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvad er Nyt Opdatering af Windows 10 Oktober 2018

Brugere, der ikke er tilfredse med Windows 10, kan muligvis finde lidt fred med nye funktioner opdatering af Windows 10 Oktober 2018 har at tilbyde. Microsoft har som sædvanligt tilføjet nye funktioner, der gør Windows 10, det bedste operativsystem, der skal bruges. I dette blogindlæg, lad os se, hvad Windows 10 oktober 2018-opdateringen alias kodenavnet Redstone 5 bringer os.

  1. Din telefon-app

Dette introduceres for bedre at integrere din telefon og din Windows 10 PC. Ved hjælp af denne app kan du sende og modtage sms’er / opkald fra din Windows 10-computer. Derudover kan du også administrere fotos på din telefon fra din Windows 10-computer. På denne måde bliver din telefon og pc bedre integreret og tilsluttet.

  1. File Explorer med mørkt tema

Mørkt tema har været der i Windows, men det har kun fungeret for sine butik-apps og kun visse elementer i Windows 10 indtil videre. Med den nye opdatering tilbyder Windows 10 nu et mørkt tema for File Explorer og alle apps.

For at aktivere det mørke tema er alt hvad du skal gøre at gå til Settings > Personalization > Colours; under More Options, vælg Dark Option. Når du har valgt dette, skal du åbne File Explorer for at se et mørkt tema.

  1. Den nye funktion “Sæt”

Med den nye opdatering planlægger Microsoft også at tilbyde en ny funktion kaldet ‘Sets’. Hvad Sets gør, er at det grupperer forskellige faner i et enkelt vindue, hvilket gør det lettere for dig at få adgang til og se faner, hvis du har flere ting åbent.

For eksempel kan et sæt indeholde din rejsebillet i Word åbent sammen med hotel- / flyvewebsteder med det i et enkelt vindue. Og et andet sæt kunne indeholde alle Excel-dokumenter, du arbejder på. Denne funktion antages at ændre brugeroplevelsen for godt.

  1. Den nye Alt + fane

Med introduktionen af Sets som diskuteret ovenfor har Microsoft også ændret måden, hvordan Alt + Tab fungerer. Så når du klikker på Alt + Tab, åbnes alle Sets faner sammen med Microsoft Edge browser faner.

  1. Eksempel på søgning

En interessant tilføjelse til Windows 10 er søgefunktionsfunktionen. Grundlæggende hvad dette gør er, når du søger efter noget i Start-menuen (ofte kendt som Cortana-søgning), får du vist en forhåndsvisning af resultaterne.

Når du f.eks. Søger efter et dokument, vil du se en forhåndsvisning af et dokument. Når du søger efter webresultater, vil du se et eksempel på søgeresultater fra Bing.

  1. Et nyt kodningsværktøj

Med den nye opdatering tilbyder Microsoft et opdateret kodningsværktøj med nye funktioner. Tryk på Windows + Shift + S-tasterne og tag skærmbilledet. Derefter får du en mulighed for at kommentere skærmbilledet og også dele det med det samme. Denne funktion hjælper med at gøre skærmbillede venligt og forståeligt.

Bortset fra disse hovedfunktioner er der også et par andre, såsom forbedringer af Notepad, flere humørikoner og en opdateret spilbar. Sammen med dette kan oktober-opdateringen også forudsige det bedste tidspunkt at genstarte din pc til opdateringer. Betydning, Windows bruger maskinlæring for at undgå at forstyrre og genstarte din pc, når den er i brug.

Og endelig den mest ventede, lover Microsoft også ‘ikke flere tvungne opdateringer’. Det vil sige, det lover at ikke starte opdateringerne automatisk uden brugerens indhold. Således er en let lettelse, at du ikke behøver at sætte dit arbejde på pause for at opdatere og dermed undgå tab af data. Jeg håber, at der er mange, der har mistet data med sådanne opdateringer, nogle har måske endda mistede partitioner efter installation af Windows 10 jubilæumsopdatering, hvis dette er tilfældet, vil Remo Recover komme til hjælp for at få dine filer tilbage, der er mistet efter Windows-opdateringer.

Under alle omstændigheder med denne opdatering i oktober kan Windows 10-brugere lette, da du kan beslutte, hvornår de skal opdateres. Så med alle disse opdatering af Windows 10 Oktober 2018 funktioner, forhåbentlig får en bedre oplevelse.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply