Hvad er Software Krakning og Software Piratkopiering?

Hvad er software krakning? Softwarekrakning henviser til ændring af en software til at fjerne uønskede funktioner eller låse op for flere funktioner som f.eks. Kopibeskyttelsesfunktioner. Softwarekrakning betragtes som en ulovlig aktivitet, da det fører til krænkelse af ophavsretten. Imidlertid betragtes cracking som lovlig i reverse engineering til uddannelsesmæssige formål.

På den anden side er piratkopiering af software også en af måderne at bruge software ved at krænke licensaftalen for slutbrugerne. Software pirateri betragtes også som en ulovlig aktivitet, og der er mange retssager og handlinger for at forhindre piratkopiering af software.

De foranstaltninger, som softwareudviklere har truffet for at slippe af med piratkopiering af software, har dog kun resulteret i ringe succes. Softwareudviklere af datagendannelse er også ofre for at miste indtægter på grund af hvad er software krakning og software piratkopiering.

Sig nej til piratkopieret eller revnet datagendannelsessoftware

Datagendannelsessoftware er udviklet til gendan permanent slettede filer eller mistede skatte af hukommelse i form af fotos, videoer eller vigtige data, som vi gemmer på enheder. Teknologiens fremkomst og dynamiske karakter gør det svært for udviklere at stoppe piratkopiering og cracking af datagendannelsessoftware. Men hvis en bruger bruger et piratkopieret eller krakket datagendannelsessoftware, vil det kun gøre hans datagendannelsesliv elendigt.

Effekter og risiko for software piratkopiering:

  • Pas på for hackere:Download og installation af uautoriseret eller piratkopieret software vil sætte din computer i fare. Dine personlige oplysninger og data er i fare, da hackere nemt kan få adgang til dine private filer.
  • Det er ulovligt:Som nævnt tidligere er det ulovligt at downloade og bruge en piratkopieret software og kan let få dig en billet til fængsel. Du kan måske synes, at brug af en revnet software til datagendannelse er ufarlig, men hvis du bliver fanget, vil det være den dyreste software i dit liv på grund af den strenge lovgivning om piratkopiering af software.
  • Risiko for virusinfektion:Når du downloader en piratkopieret eller revnet software til gendannelse af data, er du ikke sikker på, hvad du downloader. Du klikker på et link for at downloade softwaren, men du kan muligvis inficere din computer.
  • Risiko for datatab:Ja, du læser det rigtigt. Chancerne for at miste dine data er høje, når du bruger den piratkopierede eller krakkede datagendannelsessoftware. Overvej at du har købt en software fra piratkopieret softwarewebsted til en billigere pris, og at softwaren ikke fungerer. I stedet for gendanne filer mistede efter formatering det ødelagte hele dit drev med en malware. Du har ingen assistance eller garanti fra det piratkopierede softwarewebsted. I tilfælde af ægte datagendannelsessoftware har du teknisk assistance, support fra virksomheden og databeskyttelse er deres prioritet.

Nu hvor du kender ulemperne ved at bruge en revnet eller piratkopieret software, skal du tænke to gange, før du tænker på at downloade en datagendannelsessoftware.

Hvor kan du finde den bedste datagendannelsessoftware?

Der er “n” antal datagendannelsessoftware på markedet og alle kan prale af en række funktioner og tilbud. Du er måske lidt forvirret over at vælge en der hjælper dig med at gendanne data. For at besvare alle dine spørgsmål og løse alle dine problemer i forbindelse med datagendannelse, Remo Recover er her.

En effektiv og brugervenlig software til at gendanne dine mistede eller slettede data, selv fra ødelagte og formaterede enheder. Softwaren giver dig mulighed for at teste den, før du foretager en betaling ved at forhåndsvise de gendannede data, før du beder dig gemme dem. På denne måde kan du opdage mulighederne i Remo Recover.

Hvad er Software Krakning og Software Piratkopiering? was last modified: juni 16th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*