Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvad er TRIM SSD | Sådan aktiveres TRIM | Forskellige TRIM-kommandoer

Det universelle faktum, at en SSD er hurtigere end en normal harddisk er ubestridt. Selvom HDD’er er billigere, er det bestemt klogt at bruge et par ekstra penge på en SSD, når du leder efter hastighed. Men ved du, at der kan være en forringelse af en SSD’s ydeevne, hvis en korrekt Background-affaldsindsamlingsmetode ikke er aktiveret i din SSD?Hvordan man deaktiverer trim-kommando ?

Det er her TRIM kommer ind i billedet.

I denne artikel har vi meget talt om TRIM In SSD. Lige fra hvad der er TRIM til hvorfor er TRIM så vigtigt, hvordan man tjekker om det er aktiveret på min computer, hvordan man aktiverer og deaktiverer TRIM på Windows 11, 10, 8, 7 osv.Trim-kommando er aktiverete
lad os dykke direkte ned i det.

Indholdsfortegnelse

Hvad er TRIM?

TRIM som nævnt ovenfor er en kommando, der sætter dit operativsystem i stand til at fortælle solid-state-drevet, at bestemte data på dine solid-state-drev ikke længere er nødvendige, og de kan slettes internt. HVIS TRIM-funktionen ikke er aktiveret på drevet, anser SSD’en dataene for at være gyldige, indtil operativsystemet giver SSD besked om at overskrive dataene. Derfor falder den tilgængelige lagerplads på drevet.

Før du forstår, hvordan TRIM-funktionen fungerer, er det vigtigt at kende til konceptet med affaldsindsamling. Sammenlignet med HDD, kan SSD’en ikke overskrive de gamle data, medmindre dataene slettes.
Skraldindsamling er en proces, hvor de ugyldige data adskilles fra de gyldige data på datablokken. Under denne proces kopieres de gyldige data til en ny blok, og hele blokken, der indeholder den gamle information, slettes fuldstændigt. På denne måde frigøres SSD’en til mere plads, så nye data kan rummes på drevet.SSD trim aktivieren Windows 10

Hvorfor er TRIM vigtigt?

  • TRIM-kommando, når den er aktiveret, kan ikke kun øge levetiden på din SSD, men den kan også øge dataadgangshastighederne på computeren.
  • Den grundlæggende metode til lagring af data på SSD er sletning og skrivning. Når du har skrevet data på en SSD, som ikke længere er nødvendig, slettes først sektoren på SSD’en og omskrives derefter, hvilket står for forsinkelsen.
  • TRIM gør det muligt for SSD’en at overskrive dataene uden at slette den eksisterende information, hvilket reducerer den betydelige forsinkelse.
  • Denne kommando forbedrer desuden sikkerheden for dine data, der er gemt på solid-state-drevet. Det gør simpelthen datagendannelse vanskelig på din SSD. Derfor bliver dataene, når de er slettet, overskrevet, når nye data gemmes på drevet. Men hvis dataene ikke overskrives, kan du hente slettede data fra SSD-drevet

Hvordan virker TRIM-kommando?

  • Hukommelsen på en SSD er opdelt i blokke, og blokkene er yderligere opdelt i sider. SSD’er i modsætning til operativsystemer forstår ikke filsystemer og forstår derfor kun blokke i stedet for sider.
  • Når en trimkommando køres, sender operativsystemet et signal til SSD om at trimme de specifikke sideoplysninger på blokken, der skal markeres som klar til brug, så de eksisterende data overskrives.
  • Efterhånden som affaldsindsamlingsprocessen finder sted, slettes disse nyligt markerede ugyldige data, hvilket gør mere plads til brugbare data
  • Efterhånden som antallet af læse-, skrive- og slettecyklusser på sider/blokke øges, falder SSD’ens livscyklus. Ved at bruge denne kommando undgås slettecyklusserne på de sider, der er markeret til sletning, fuldstændigt, og SSD’ens forventede levetid øges som et resultat.

Sådan kontrolleres, om TRIM-kommando er aktiveret på computeren?

I dag kommer de fleste SSD’er med TRIM-funktionen aktiveret som standard. Vi giver dog følgende trinvise procedure for at kontrollere, om TRIM er aktiveret på din SSD:

Trin 1: Type cmd i startmenuen.
Trin 2: Højreklik på cmd forslag, og vælg Kør som administrator.
Trin 3: Indtast kommandoen på den viste kommandoskærm: “fsutil behavior query disabledeleteNotify” og tryk enter
Check TRIM is enabled in SSD
Trin 4: hvis “DisableDeleteNotify=0” vises TRIM er aktiveret på computeren ellers, hvis værdien “DisableDeleteNotify=1” vises TRIM er deaktiveret.
SSD TRIM Enabled

 

Hvordan aktiveres TRIM til SSD på Windows 11, 10, 8, 7?

Trin1: Type cmd i startmenuen.
Trin2: Højreklik på den cmd forslag og vælg Run as Administrator.
Trin3: når administratorkommandoprompten er åben, skriv kommandoen: “fsutil behavior set DisableDeleteNotify=0” og tryk enter
Trin4:DisableDeleteNotify=0” vises, når trimningen er aktiveret.

Sådan deaktiveres TRIM på Windows 11, 10, 8, 7?

Trin1: Type cmd i startmenuen.
Trin2: Højreklik på cmd forslag og vælg Run as Administrator.
Trin3: når administratorkommandoprompten er åben, skriv kommandoen: “fsutil behavior set DisableDeleteNotify=1” og tryk enter.

Hvad er ulemperne ved TRIM?

Som nævnt tidligere øger TRIM ydeevnen af dit Solid-State Drive. men når du sletter data, sletter SSD også datablokke/sider, hvor dine data blev gemt tidligere. Så næste gang, når operativsystemet vil gemme data, er datablokken på din SSD allerede tom. Når det er sagt, er den største ulempe ved at aktivere TRIM Command, at det gør datagendannelse til en ekstremt vanskelig proces.
Tidligere havde brugere ingen anden mulighed, men som vi nævnte tidligere øger deaktivering af TRIM chancerne for at gendanne data.Gendan slettede data trim aktivieren

Bemærk: Hvis du har mistet eller slettet data fra din SSD, anbefaler vi stærkt, at du stopper med at bruge den SSD med det samme, da uophørlig brug kan føre til, at SSD bliver overskrevet. Hvilket gør det helt udelukket at hente data.

Hvordan gendannes slettede eller mistede data, når TRIM er aktiveret?

Deaktiver først TRIM-kommandoen ved hjælp af ovennævnte metode, og stop derefter med at bruge SSD til at gendanne data fra den.
Trin 1 : Download og installer Remo Recover.

remo recover windows

Trin 2 : Start applikationen, Klik på Gendan partitioner på hovedskærmen

Click on Recover Partitions

Trin 3 : Vælg det drev, hvorfra du vil gendanne dine data

Trin 4 : Klik på knappen Scan for at starte datagendannelsesprocessen.

Trin 5 : Forhåndsvis de gendannede filer for at kontrollere effektiviteten af værktøjet.

remo recover preview recovered photo

Step 6 : Hvis du er godt tilfreds med resultatet, skal du aktivere softwaren og gemme de gendannede data på din ønskede placering.

Select destination folder and save

Konklusion:

TRIM er en kommando, som brugerne kan bruge til at øge effektiviteten af Solid-State Drive. Det fortæller dybest set SSD’en, hvilke datablokke der er uønskede og er markeret som ledig plads til dataskrivning. Vi har kort diskuteret TRIM og hvordan man aktiverer og deaktiverer TRIM-kommandoen. Derudover har vi også leveret en sikker måde at gendanne tabte eller slettede data, når TRIM er aktiveret.
Vi mener, at vi har besvaret alle dine TRIM-relaterede spørgsmål. Du er velkommen til at stille yderligere spørgsmål nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply