Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvad skal du gøre når dit Operativsystem Nedbrud?

Et operativsystem er en samling applikationer, der styrer pc-hardwareressourcer og giver fælles tjenester til pc-programmer. Operativsystemet er den vigtigste komponent af systemsoftwaren i et computersystem. Alle applikationsprogrammer havde et operativsystem til at fungere korrekt.

Der er en mulighed for, at pc’en kan opleve operativsystemnedbrudsproblemer enten på grund af en fejl i hardwarekomponenten eller på grund af konflikter i udførelsen af ​​applikationer installeret i systemet. Computere, der kører under MS Window Operating System-platformen, indeholder et antal tegn på OS-nedbrud, den frygtede blå skærm af død, automatisk genstart af systemet eller normalt kun frysning for at styre brugeren fra at genstarte den eller lukke den helt ned fra dens GUI baserede operativsystemer. På grund af problemer med dette problem vil denne vejledning forsøge at fokusere hovedsagelig på de sandsynlige årsager til applikationsfelterbrud, hvorved alle hardwaredele fungerer korrekt.

Grundlæggende trin til fejlfinding af computer, når OS nedbrud

Når et system OS kolliderer, er det første at gøre, at finde ud af, hvorfor det er sket, og hvis der er problemer, som du kan rette for dig selv. Du kan opnå dette ved at genstarte pc’en i normal tilstand, hvis det løser problemerne selv. Hvis du vender tilbage til den samme blå skærm, er du i store problemer.

Antag, om din pc ikke genstarter normalt, og prøv derefter at starte med sikker tilstand. Du kan nå denne mulighed ved at trykke på F-knappen og nummeret der er forbundet med din pc for at få dig til opstartsmenuindstillingerne.

Selv efter at du kører pc i en sikker tilstand, får du stadig samme blå skærm, så du skal omformatere dit system til at køre som tidligere. Hvis du ikke får blå skærm, følg nedenstående for at rense disken. Størstedelen af ​​pc’ens OS-nedbrud skyldes konflikterne og fejlene i systemregistret. Da Windows-registreringsdatabasen er en kompleks database med konfiguration og indstillinger, der er forbundet med alle applikationer, der er installeret i pc’en, herunder operativsystemet. Det er svært at identificere potentielle fejl manuelt. Derfor skal du downloade det bedste værktøj til registry cleaner, lancere på din pc og starte en registreringsdatabase.

Hvis system-OS styrtede på grund af nyligt installerede programmer, skal du gå til kontrol og vælge Tilføj eller fjern indstilling. Det lister alle installerede applikationer i systemet og vælger derefter et program, der forårsagede crashproblemer og klik på knappen Skift eller fjern. Endelig følg instruktionerne for at afslutte afinstallationsprocessen og genstart pc’en i normal tilstand.

Hvis årsagen til din pc’s OS styrtede på grund af hardwareproblemer, vil ovenstående trin ikke fungere i overensstemmelse hermed, og du skal finde ud af, hvilken hardwaredel der skal repareres.

Årsager til systemnedbrud

 • Dårlige drivere
 • Kernel bugs
 • Hardwarefejl
 • Slut af ressourcer

Tips og tricks for at undgå styr på operativsystemet

 • Fjern regelmæssigt alle ubrugte og unødvendige filer
 • Fjern cookiefiler regelmæssigt
 • Defragmenter dit system regelmæssigt
 • Kør ikke for mange applikationer på samme tid
 • Scan dit system regelmæssigt med opdateret antivirusværktøj
 • Hold din pc støvfri og ren.
 • Brug altid en UPS for at undgå utilsigtet overbelastning

Selvom følgende ovennævnte tips og tricks, er der stadig chancer for operativsystemet at gå ned og kan resultere i tab af data. I så fald, hvis du ønsker det gendanne tabte data derefter gøre brug af Remo Datagendannelse Software , som gør alle ting lettere i data recovery proces selv efter OS nedbrud.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply