Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvor mange gange kan du Formatere en Harddisk eller SSD?

Vi er en generation, der er helt vant til at formatere en harddisk eller SSD. Og oftest eller ej vælger vi at formatere det af forskellige årsager, lige købt en brugte harddisk til drev, der blev formateret til et andet operativsystem som Linux eller Mac. Nå, grunden til formatering kan være noget, og det er ligegyldigt, da det er populært kendt for mennesker at fejle, så vi har fundet os til tider formateret HDD eller SDD ved et uheld. Derfor sletter harddisken rent af en eller anden grund ikke noget. Det er vigtigt, hvor mange gange du kan formatere din harddisk eller SDD? Nysgerrig at vide? Så fortsæt med at læse videre ……

Lad os bare hypotetisk sige, at du har en cykel, som du bruger hver dag til at køre ærinder og køre op til 2 – 3 kilometer. Men en dag beslutter du at tage det til en lejr tur op til en afstand på 20 kilometer. Analogien er den samme, hvad du gør, kører på din cykel yderligere. Hvad er formålet med denne hypotetiske analogi?

Svaret er simpelt, det er at fortælle, at du kun bruger det yderligere, indtil det slides ud. Formatering af et drev er stort set at tørre det rent og nulstille drevets interne system. Så præcis hvor mange gange kan du formatere? Nå så mange gange som nødvendigt eller påkrævet. Du kan måske undre sig over, hvordan er det muligt at gøre det? Det er fordi du ikke altid vil skrive alle steder igen og igen. Derfor er levetiden ret lang.

Husk, at formatering også afhænger af scenariet, da der findes forskellige typer formatering som formateringen på lavt niveau, der grundlæggende re-skriver hvert eneste sted der er. Derefter er der hurtigformat, som kun tørrer eller sletter allokeringstabellerne og ikke forstyrrer dataene. Dette var blot for at nævne nogle få. Selvom du formaterer lavtypen, kan du stadig gå videre og formatere din harddisk eller SDD mange gange.

Konklusion: Du kan formatere din HDD eller SDD mange flere gange efter behov eller påkrævet. Der kan ikke være en bestemt tæller grænse lagt på dette. Men som tidligere nævnt, hvis du ender med at formatere en vigtig fil uden at tage en backup og ender med at tabe det. Så husk det filer kan blive genoprettet efter diskformatering fejl i Windows.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply