Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Åbne AVI Filer på Windows?

Audio Video Interleave er et containerfilformat til multimediefiler på din computer. Dette er et af de mest kendte filformater, der bruges i computere til afspilning af multimedier. Dette blev introduceret af Microsoft i begyndelsen af 1990’erne for Windows til at spille multimediefiler. Nogle af de vigtigste filformater til multimediefiler omfatter AVI-filerne. Det kan dog være svært at afspille AVI-filer på Windows til tider.

Dette problem opstår på grund af en række årsager, f.eks. Filmfiler, der downloades via internettet, kan indeholde eksterne elementer. Eller videofilerne kan blive ødelagt af ukorrekt overførsel, virus, ødelagte filer osv. Der er en række nemme måder til reparere AVI filformat film, Video sange eller anden multimedie på din computer.

I grund og grund kan Windows afspille AVI-formatfiler som standard. Nogle af de vigtigste filformater til Windows inkluderer .AVI filformat. Der er en række faktorer, der kan være ansvarlige for vanskeligheden ved at afspille AVI-filerne. Årsagerne til dette problem kan være installation af en tredjeparts mediespiller, en ny Windows-opdatering eller en tweaking i Windows-indstillinger.

Windows 10 kan ikke afspille AVI filer

Hvis du bruger et Windows 10-operativsystem, kan du her, hvad der kan ske, når du prøver at åbne Åbne AVI-filer. Filmen og tv-appen viser følgende fejl:

“Kan ikke afspilles – Denne vare er kodet i et format, der ikke understøttes”

du får denne besked, når .avi-filen åbnes med det nye tv- og filmprogram på Windows 10. Windows gør denne applikation til en standardafspiller for mediefiler som denne.

Denne fejl kan løses ved hjælp af Windows Media Player. Det er en spiller, der blev husket, da AVI-filformat blev introduceret af Microsoft. Så du kan altid henvise til den gamle Windows Media Player og afspille filen. Du kan finde Windows Media Player i menulinjen på din Windows 10. Start afspilleren og træk-slip filen i afspilleren.

Der er en 90% chance for, at Windows Media Player kan afspille din fil fint. Men der er undtagelser, når der er anomali i filen. i sådanne tilfælde nægter Windows Media Player ikke at afspille din fil. og du skal søge en anden løsning.

Reparere AVI  Problem i Windows Media Player

I det tilfælde, der er nævnt i det foregående afsnit, hvis filen er svært at afspille, foreslås det, at der kan være to forskellige grunde. En AVI-fil kan ikke afspilles på grund af dissociation mellem filen og Windows Media Player. Du kan løse dette problem ved hjælp af Windows Media Player-menuen.

For at gøre dette skal du have adgang til Windows Media Player menuen.

Start Windows Media Player og tryk ALT – Det vil vise menulinjen.

Gå til værktøjer

Vælg Valg

Gå til fanen Filtype i vinduet Indstillinger

Se efter formaterne (AVI) at afspille med Windows Media Player

Klik på OK

Det er muligt at løse dit problem, og du kan afspille AVI-filer med Windows Media Player. Du kan også prøve en anden mulighed, der kan løse dit problem. Opdater din Windows Media Player til den nyeste version. For at gøre dette:

Start Windows Media Player

Tryk på ALT eller få adgang til menulinjen

Klik på Hjælp, og vælg Check for updates

Dette vil kontrollere om tilgængelige opdateringer til din Windows Media Player. Du kan følge instruktionerne på skærmen for at installere opdateringerne.

Andre medieafspillere

Meget sjældent kan det være svært at spille en videofil på din Windows Media Player. Der er nogle meget gode medieafspillere, der kan afspille forskellige filformater. Du kan prøve nogle gode tredjepartsprogrammer til at afspille din fil.

VLC medieafspiller er et af de mest anerkendte medieafspillere, som brugerne kan lide. Denne medieafspiller er fuldt udstyret med alle filegenskaber til at afspille et antal filformater.

Du kan også prøve K-Lite codec pakken til medieafspilleren. Dette har alle codecs til at afspille forskellige mediefiler.

Du kan fejlsøge din AVI-fil uden at afspille problem hurtigt og nemt. Forsøg at holde forsigtighed under overførsel eller download. Sådanne handlinger kan medføre, at AVI-filerne taber minutoplysninger eller bliver beskadiget. Enhver anomali i filen kan ødelægge filerne..

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply