Hvordan Aendring Outlook Datafil Placering PST og OST

Microsoft Outlook er et muligt e-mail-styringsværktøj, der er programmeret til at arbejde på to typer lagringsfiler. Personal Storage Table (PST) og Offline storage table (OST). PST-data gemmes på klientens harddisk. Mens OST gemmer data offline på Microsoft-servere og tillader også brugeren at foretage ændringer offline og synkronisere ændringerne online, når de er forbundet igen til internettet.

Hvis du vil skifte Outlook datafil placering på grund af forskellige årsager som mangelfuld lagerplads på det drev, hvor de eksisterende Outlook-data er gemt, eller du måske ønsker at gemme det andetsteds på grund af personlige årsager, kan det gøres ved at følge nedenstående trin.

Bemærk – Det anbefales ikke at ændre OST-filens standardplacering, men hvis du stadig vælger at gøre det, skal du kontrollere den guide, der er nævnt i nedenstående afsnit

Hvordan ændres placeringen af Outlook-datafilen (PST)?

For at begynde at ændre placeringen af din PST-fil skal du finde den aktuelle placering af din. Pst-fil. Nedenfor kan du finde oplysninger om lagringsstien til Outlook-datafilen (PST) i henhold til Outlook-versionen. Du kan begynde med at navigere igennem ved at klikke på “File” i øverste venstre hjørne af din Outlook-applikation og derefter vælge i henhold til versionen af Outlook som vist nedenfor.

Find .pst-filen

De nedenstående trin giver dig mulighed for let at få adgang til dit personlige opbevaringsbord

 1. Outlook 2007

File-> Data File Management.

 1. Outlook 2010 / 2013 / 2016 / 2019 / Office 365

File-> Info-> Account Settings-> Accounts Settings.

 1. Når du har fulgt ovenstående trin, kan du se en fane. Klik på “Data files” fanen for at få adgang til dine Outlook-datafiler.How to Change Location of Outlook Data File
 2. Åbn din Outlook-datafil, og klik på indstillingen “Open file Location
 3. Herefter kan du ændre placeringen af din Outlook-datafil (.pst) til den ønskede placering

Afslut og genstart Outlook-applikationen. Outlook vil spørge ved at sige, det kan ikke finde stien til din personlige opbevaringstabel og giver dig mulighed for at søge til den nye ønskede placering. Når du har valgt og gennemset, ændrer du placeringen af din Outlook-datafil permanent.

Tip – Deling af et netværk af en PST-fil anbefales ikke, fordi PST-filer er følsomme filer, der er udsat for korruption let. For at reparere en PST har du brug for hjælp fra det indbyggede Microsoft-reparationsværktøj scanPST.exe eller en pålidelig tredjepartsapplikation som Remo PST-reparation.

Hvordan ændres placeringen af Outlook-datafilen (OST)?

OST-filen på din harddisk er ansvarlig for at gemme al den arbejdsgang, du har gjort, når du er offline. At ændre placeringen af din OST-fil er lidt vanskelig, da det indebærer at foretage ændringer i registreringsdatabasen, især til Outlook 2013 og senere versioner. Du vil dog være i stand til at ændre filens sti ved at følge nedenstående trin.

Find .ost-filen

 1. Sørg for, at Outlook 2016 er lukket, og at OST-filerne ikke åbnes i noget andet program / software.
 2. Gå til “Kør”, og skriv “Regedit” på detType regedit on
 3. Naviger til Outlook 16, og højreklik på Outlook Name. Du får en mulighed, der siger udvidelige strenge.How to change the location of Outlook data file (OST)
 4. Omdøb de udvidelige strenge som “ForceOSTPath”, og dobbeltklik derefter på den. I dialogboksen “Rediger streng” skal du indtaste den ønskede sti under feltet “Værdidata” og derefter klikke på OK. Dette ændrer den gamle / standardplacering af Outlook 2016-datafilen (.OST) til den nye placering.

Bemærk: Ved at følge begge ovenstående manuelle metoder vil du være i stand til at ændring Outlook datafil placering. Da denne proces involverer ændringer i registreringsdatabasefejlene, anbefales det, at du følger ovenstående trin med største forsigtighed.

Hvis du mister dine Outlook-kontakter, mens du ændrer placeringen af din PST-fil, kan du vide det hvordan gendanne kontakter fra Outlook ved at gennemgå den nævnte artikel.

Remo Outlook Backup og Migrate

Det er ret udfordrende og risikabelt at udtrække Outlook-data og flytte dem til en anden placering eller højere Outlook-version manuelt. Remo Outlook Backup og Migrate værktøjet er programmeret med enkel brugergrænseflade, som kan bruges til migrering og sikkerhedskopiering af dine personlige Outlook-data.

Træt af at prøve at ændre placeringen af Outlook-datafilen til din ønskede placering manuelt? Remo Outlook Backup and Migrate er et gennemførligt værktøj til at flytte dine Outlook-filer og til at sikkerhedskopiere dem. Inden for et par klik kan du nemt beskytte og eksportere dine personlige Outlook-filer.

free-download-for-mac

 • Dette værktøj til sikkerhedskopiering og migrering kan ikke kun hjælpe dig med at overføre Outlook til en ny computer, men også sikkerhedskopiere dem.
 • Værktøjet giver to tilpassede sikkerhedskopieringsmuligheder, som er Smart backupog Advanced backup
 • Smart Backup– Denne mulighed giver brugeren mulighed for at sikkerhedskopiere alle Outlook-attributter som tidsskrifter, Outlook-indstillinger, kontakter og attributter til Outlook-profilen.
 • Advanced Backup – Denne tilpassede mulighed giver brugeren mulighed for at vælge og sikkerhedskopiere de nødvendige filer og attributter efter brugerens valg.
 • Værktøjet kan sikkert migrere datafiler fra lavere til en højere version af Outlook. Det sikrer, at du sikkert lokaliserer Outlook-filerne fra et sted til et andet eller nemt eksporterer til en anden pc.
Hvordan Aendring Outlook Datafil Placering PST og OST was last modified: november 17th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*