Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Aktivere eller Deaktivere System Integritetsbeskyttelse Mac?

Resumé: Denne artikel taler om hvordan aktivere eller deaktivere system integritetsbeskyttelse Mac enheder. Find ud af, hvordan du styrer SIP, og hvad det bruges til. Grav ind for at vide mere …

System Integrity Protection eller SIP blev oprindeligt introduceret som en del af macOS X El Capitan, det blev designet til at give rodniveau afskærmning. SIP beskytter systemprocesser, systemplaceringer og kerneudvidelser mod at blive skrevet, ændret eller erstattet af tredjepartsapps og -tjenester.

SIP er som standard aktiveret i ethvert nyt Mac-operativsystem, startende fra El Capitan til macOS Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra osv. Men hvis du vil tjekke, om SIP er aktiveret eller deaktiveret på Mac, gør du sådan her kan tjekke.

Enable system integrity protection on Mac

Hvordan Ved jeg om SIP er Aktiveret på Min Mac?

Før du går til at aktivere/deaktivere System Integrity Protection (SIP) på Mac, skal du muligvis kontrollere status for, om SIP allerede er aktiveret eller deaktiveret på din Mac-enhed.

  • Start Terminal på din Mac og skriv “csrutil status”.

Hvis SIP er slået til, får du svaret som “System Integrity Protection-status: aktiveret”. Hvis du ser denne status, kan du stoppe med at læse, og du er godt i gang.

Men hvis SIP er slået fra, får du svaret som “Systemintegritetsbeskyttelsesstatus: deaktiveret”, du skal helt sikkert slå det til.

Når du siger, at du skal slå SIP til, undrer du dig måske over, hvor vigtig System Integrity Protection på Mac er, for at besvare det spørgsmål, lad os diskutere mere om SIP.

Hvor vigtig er systemintegritetsbeskyttelse?

Som diskuteret er System Integrity Protection en sikkerhedsfunktion i macOS designet til at gøre det vanskeligt for malware eller uønsket software at få adgang til vigtige systemfiler og for at beskytte dem mod uønskede ændringer.

På grund af dette ville mange udviklere og nogle brugere deaktivere SIP for at lade deres apps fungere korrekt. Men de sørger altid for, at enhver app/software, de installerer, kommer fra en pålidelig og pålidelig kilde.

Når du aktiverer System Integrity Protection på Mac, beskytter det dig mod tredjepartsværktøjer til at få adgang til systemplaceringer, det har også en indvirkning på uafhængige udviklerapps, når de ikke distribueres gennem App Store. Selvom Apple har gode intentioner med begrænset adgang til macOS gennem SIP, er det ilde set af de begrænsninger, det håndhæver på enheden.

Nogle af de funktioner som SIP håndhæver på Mac-enheder når det er aktiveret er:

·         Forebyggelse af skrivning til systemplaceringer:

Gennem denne håndhævelse er det kun de systemprocesser, der har været forbundet med Apples codesign, der har bemyndigelse til at skrive eller ændre filer i anførte mapper:

/bin, /sbin, /usr, /system.

·         Beskyttelse af køretid

Dette beskytter Mac mod ændringer, da kernen afviser ethvert forsøg på at ændre en beskyttet proces. Det fungerer som gatekeeper-teknologi for at sikre, at kun pålidelig software kører på en Mac.

·         Kernel udvidelser

Kerneudvidelser er designet med et udvikler-id til signering af kerneudvidelsescertifikat, der er installeret i mappen /Library/Extensions.

Dette er nogle af de funktioner, som Mac giver, når du slår SIP til. Lad os nu diskutere, hvordan du kan slå SIP til.

Hvordan Aktivere System Integritetsbeskyttelse Mac?

Bemærk: For at aktivere SIP skal du genstarte din Mac for at foretage ændringerne.

  • For det første skal du klikke på Apple-logoet på menulinjen.

  • Klik påRestart, hold den CMD + R knappen samtidigt under genstart for at gå ind Recovery Mode.
  • Klik derefter på Utilities Menu og lancere Terminal.
  • Skriv “csrutil enable”, og genstart derefter din Mac igen.

Dette vil genstarte din Mac igen, lad den genstarte normalt denne gang. Når genstarten er fuldført, skal SIP være aktiveret for at krydstjekke:

Lancering Terminal > Skriv “csrutil status”, og vent på, at systemet viser status. Hvis du får “System Integrity Protection status: enabled”, så har du aktiveret SIP.

Der kan være et tilfælde, hvor du vil deaktivere System Integrity Protection, enten for at installere eller bruge et tredjepartsværktøj på din Mac-enhed, og du bliver ved med at spekulere på, om det er sikkert at slukke eller deaktivere SIP, her er svaret.

Er det sikkert at slå SIP fra?

Apple anbefaler, at du hele tiden skal holde SIP-aktiveret for at få forbedret beskyttelse, selvom du har mulighed for at aktivere eller deaktivere SIP efter dit behov. Husk, at deaktivering af SIP kan forårsage alvorlige sikkerhedstrusler mod dit system.

Hvis du vil deaktivere system integritetsbeskyttelse Mac sørg for, at du altid dobbelttjekker, at tredjepartssoftwaren kommer med en pålidelig kilde, før du installerer den.

Husk også at tage en Time Machine Backup af din enhed, hvis noget skulle vise sig at være forkert, vil dette spare dig for alvorligt datatab.

Hvis du har glemt at tage en backup, så kan du bruge Remo gendan Mac software for at gendanne data effektivt fra din enhed. Dette Mac-datagendannelsesværktøj kan sikkert gendanne dine tabte data i flere datatabsscenarier. Såsom korruption, utilsigtet sletning, tømme papirkurven, formaterede drev og mange flere.

For at deaktivere SIP på Mac, følg samme procedure som ovenfor, og i stedet for at skrive “csrutil enable”, skriv “csrutil disable”, efter du har startet Terminal. Dette vil deaktivere SIP på Mac. Du kan krydstjekke ved hjælp af metoden nævnt ovenfor.

Konklusion:

Mest pålidelige software og apps kører problemfrit, selv når SIP er deaktiveret. Det er altid godt at være på den sikre side og slå System Integrity Protection til, medmindre det er yderst vigtigt at slå den fra. Skriv venligst en forespørgsel eller gode ord, hvis vi hjalp med at løse dine svar.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply