Hvordan du får Vist indd Filer uden inDesign

Vi har alle hobbyer som musik, sport, maleri, ventriloquist osv. Ting vi gerne gør, ting vi er talentfulde til og er lidenskabelige til at forfølge. For nogle af os skriver det, om det er motiverende skriftligt, at være kritik for underholdning, mode eller sport. At skrive for de fleste mennesker er enten et erhverv eller et talent – lad os bare sige, at det er noget, der kommer naturligt til dem, og hvis de er gode til det, hvorfor ikke dele det med resten af verden.

Hvis du ønsker at dele din skrivning med resten af verden måske som en freelancer til aviser, blade, brochurer eller endda udgive en bog. Derefter skal du være bekendt med indd-filer, Adobe InDesign, PDF osv. Hvis du ikke er sikker på, hvad der er nøjagtigt, er indd-filen ikke bekymret, det er blot et sidelayout med stilarter, formater, der er nyttige ved formatering og oprettelse af en avis, brochurer, magasiner mv. Og dette er skabt med Adobe InDesign.

Nu da du ved, at en indd-fil er oprettet med Adobe InDesign, kan du undre mig, det er muligt for mig at se denne fil uden InDesign. Nå skal du ikke frygte, fordi svaret er ‘Ja’. Det er muligt at se uden InDesign. Hvordan? Læs videre og find ud af…….

Du kan åbne en indd-fil med QuarkXPress, ADO-visning eller endda Adobe InCopy. Den mest populære er QuarkXPress, når du ikke bruger den primære software. Så hvordan ser du indd-filen i dette? Nå, vil du lette din nysgerrighed så fortsæt med at læse.

Konvertering af en indd-fil:

For at kunne se en indd-fil skal du først konvertere den til PDF, JPG, HTML, ESP osv. Som pr. Krav. Den mest populære ud af disse er PDF. For at kunne gøre dette skal du simpelthen gå til hjemmesiden, downloade enten QuarkXPress, ADO, Lucidpress eller nogen af de gratis konvertere online. Log ind med dit email-id og detaljer. Download filen og klik konvertere. Du kan konvertere til et hvilket som helst format som du foretrækker. Nu hvor du har valgt din præference, skal du gå videre og klikke på ‘Konverter’. Din indd-fil er nu konverteret til det format, du foretrak. Når du har gjort det, bliver det også lettere at foretage ændringer og redigere indholdet nemt.

Bemærk: Mens du forsøger at foretage ændringer som konvertering eller redigering og ender med at slette filen ved et uheld. Så tag ikke panik, fordi der er en komplet vejledning til gendan filer adobe Indesign der er enkle og kun få klik væk.

Hvordan du får Vist indd Filer uden inDesign was last modified: december 4th, 2019 by John Harris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*