Lær Hvordan du Finder og Flytter din Outlook PST Fil

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Microsoft Outlook uden tvivl er de bedste e-mail-klienter, og de fleste af de virksomheder, der bruger Microsoft Exchange-e-mail-server, vælger dette som standard. Gennem årene har Outlook udviklet sig meget og kan også bruges med personlig e-mail-konto. Det har ydet god støtte til IMPA- og POP3-konti, og i de seneste år har det gjort det rigtig godt med e-mail-tjenester som Outlook.com og Gmail. Dens kalender og påmindelse tjenester er indarbejdet meget godt. Vi generer ikke det meste af tiden, hvor vores PST-filer gemmes, medmindre der er behov. Situationer, hvor du skal flytte dine PST-filer til en anden harddisk, eller når du vil kontrollere, om dine data bliver sikkerhedskopieret eller ej. I denne artikel lærer du, hvordan du finder og flytter din PST-fil.

Lad mig give dig en grundlæggende forståelse for, hvad en PST-fil er?

Hver konto, der er oprettet i Outlook, har sin egen database i form af personlig opbevaringstabel - PST-fil. Her gemmes alle dine e-mails, kontakter, kalenderartikler og påmindelser. Du kan også kryptere eller komprimere dataene i din PST-fil baseret på dine indstillinger. Når dataene gemt i din PST-fil overstiger, vil Outlook sænke. For at hjælpe dig med dette problem vil nogle gange Outlook foreslå at arkivere dine gamle e-mails, så der er færre gamle emner i din Outlook-mappe.

Sammen med PST-fil er der filer med .ost-udvidelse og kaldes OST-fil. OST-fil bruges stort set til midlertidigt at gemme e-mails offline for Exchange-servere og webhoste som Outlook.com og Gmail. Dybest set er det for dig at få adgang til e-mails, selv når der er en afbrydelse fra e-mail-serveren. Som for eksempel er der intet internet, eller når e-mail-serveren genkobles igen, synkroniserer Outlook alt.

Sammenfatning, hvis du bruger standard IMAP- eller POP3-konto, eller når offline-opbevaring på en Exchange-konto ikke er konfigureret, gemmes dine data i en PST-fil. Webhost som Outlook.com, Gmail og andre vil blive gemt på OST-fil. Exchange-konti kan bruge både PST til data backup og OST for at få adgang til offline.

Hvor en PST-fil er gemt?

Afhængigt af hvilken version af Outlook du bruger, varierer placeringen til at gemme PST-filen. Som standard i Outlook 2010 og 2007 gemmes PST-filer i APPData-mappen på nedenstående sti:

C: \ brugere \ brugernavn \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook

OST-filer gemmes også på samme sted uanset hvilken Outlook-version du bruger.

Fra Outlook 2013 gemmes PST-filerne i dokumentmappen. Placeringen af ​​Outlook 2013 og 2016 er som nævnt nedenfor:

C: \ brugere \ brugernavn \ Dokumenter \ Outlook-filer

Den nøjagtige gemte placering af en PST-fil til en e-mail-konto kan søges i Outlook selv. I Outlook 2016, 2013 og 2010 skal du klikke på fanen "Fil", vælge "Kontoindstillinger" i rullemenuen i Kontoindstillinger. For Outlook 2007 skal du gå til "Værktøjer" og klikke på "Kontoindstillinger".

Én vinduet Kontoindstillinger åbnes, klik på fanen "Datafil" og vælg den ønskede e-mail-konto og klik på "Åbn filplacering". Vinduet File Explorer åbnes og viser placeringen af ​​PST-filen eller OST-filen, hvis det er den konto, du har valgt.

Sådan flytter PST-fil?

Hvis du vil flytte PST-filerne til en anden placering, der passer dig, eller du vil placere dem på en anden harddisk, så kan du meget godt gøre det. Men du kan ikke flytte dem til en anden placering blot ved at bruge File Explorer. Hvis du gør det, er der chancer for, at du muligvis ikke kan få adgang til nogle af dataene. Og i standardplaceringen oprettes en ny PST-fil af Outlook. Hvis du vil flytte Outlook-datafilen til en ny placering uden at miste adgang, skal du bruge Windows-registreringsdatabasen.

Advarsel!!!!

Mens du bruger Windows Registry, skal man være meget forsigtig. Hvis det misbruges, vil det gøre computeren ubrugelig. Hvis du følger anvisningerne omhyggeligt, bør der ikke være noget problem. Så før du begynder at bruge Windows-registreringsdatabasen, skal du sørge for at gennemgå instruktionerne om, hvordan du bruger det. Hvis der er noget problem med din Outlook, kan du bruge software til reparere Outlook PST fil. For at undgå eventuelle problemer skal du også sikkerhedskopiere din computer og registreringsdatabasen.

Luk først Outlook, hvis det kører, sørg for, at det ikke er åbent. Derefter skal du trykke på startknappen og skrive 'regedit' og trykke på Enter. Dette åbner registreringseditoren og accepterer at foretage ændringer på computeren. Naviger til en af nedenstående nøgler baseret på Outlook-versionen, du bruger.

Outlook 2007: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\

Outlook 2010: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\

Outlook 2013: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\

Outlook 2016: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\

Når du har valgt, skal du indtaste en ny værdi for Outlook-nøglen. Højreklik på Outlook-knappen, og vælg 'Ny> Udvidelig strengværdi' og navngiv den som "ForcePSTPath". Hvis du bruger OST-fil, navngiv den som "ForceOSTPath".

Dobbeltklik nu på 'ForcePSTPath' eller 'ForceOSTPath' for at få adgang til egenskabsvinduet. Indtast derefter den nye placering (hvor du vil gemme datafilen) i feltet Værdidata og klik på OK, når du er færdig. Afslut fra registreringseditoren. En ny PST / OST-fil oprettes på den nye placering. Træk Outlook PST-filen til den nye placering ved hjælp af Fileditor. Din Outlook skal fungere fint, når du åbner den igen.

About the Author: Remo Software