Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan er Duplikat Data på Servere Global Bekymring

Du kan være skeptisk med hensyn til, hvilken type filer der sikkerhedskopieres eller gemmes, men dataduplikering på dine harddiske, servere, skyer eller endda datacentre er uundgåelig. Hvordan? Forestil dig for eksempel, at du har modtaget en video på din WhatsApp eller en hvilken som helst social medieplatform, og at du også har modtaget den samme video via e-mail fra en anden person. Derfor kan platformen, applikationen eller endda filnavnet være anderledes, men videodataene er de samme. Dette fører til duplikering af data. Ligeledes er det også et andet eksempel at gemme fotos eller videoer fra sociale medieapplikationer i enhedens lokale mappe. Mediefilen, der er gemt på din lokale lagerplads, findes også allerede i lageret i appen.

Uden at indse mængden af ​​datadubletter har brugeren en tendens til at købe yderligere drev eller skyabonnementer for at gemme flere data. Det anslås, at datalagringsenhedernes markedsomsætning inden 2021 vil være 78,1 mia. USD. Næsten 50% af virksomhedsdataene er gemt på Cloud-servere til arkivering af oplysninger.

Du undrer dig måske over, hvordan klienterne eller brugerne formår at holde duplikationsniveauet lavt eller NIL. Læs det næste afsnit for at vide mere hvordan er duplikat data på servere global bekymring.

Ansøgninger & Hjælpeprogrammer Brugt af Brugere til Administrer Duplikatdata

Fremskridtene i Deduplication-processen er kommet langt sammenlignet med de tidlige 2000’ere. Mange sky- og datacentre er også begyndt at inkludere Deduplication-backup som en individuel mulighed i sig selv. Denne mulighed giver dig mulighed for at minimere lagerstørrelse ved at registrere overflødige og identiske data og adressere disse filer, efter at de unikke data er sikkerhedskopieret.

Deduplicering reducerer også netværksbelastningen og fordelingen af båndbredden. Hvis de overflødige filer ikke sikkerhedskopieres igen, øges netværksbåndbredden og giver mulighed for at tage backup af unikke data på kortere tid.

Cloud Storage-platforme som Google One, Google Drive, Google Fotos, Dropbox, Box og Remo Backup planlægger også at tilføje en Deduplication-backupfacilitet i deres applikationer eller interface.

Hvordan Fungerer Datadeflikering?

Den mest almindelige dedupliceringsteknik sammenligner data ved at opdele dem i blokke. Hver blocks unikke karakter beregnes gennem en bestemt hash-værdi, og hvis der er lignende hash-værdifiler, springes de over og lagres ikke i drevet eller datacentret.

For eksempel, hvis der er 10 virtuelle lagerdrev, der sikkerhedskopieres ved hjælp af Deduplication-metoden, og processen har fundet 8 blokke med en lignende hash-værdi, sendes kun en blok til lagring, og resten springes over. Denne metode og algoritme til at springe over de samme værdiblokke sparer meget lagerplads og reducerer netværkstrafik. Fildeling mellem kolleger eller organisationer sker via Microsoft OneDrive. Da mere end 70% af befolkningen har vedtaget Microsoft OneDrive som deres standard fildelingsplatform. Der er imidlertid mange andre mere effektive / komplekse dedupliceringsteknikker, der testes og bruges.

Når netværkstrafikken er reduceret med indskrivning af nye teknikker, kan forhåbentlig mere båndbredde bruges til andre processer og få internettet til at fungere hurtigere. Heldigvis er vedligeholdelsen af ​​datalagring blevet forenklet, da den nye datalagringskomponent / hubs bygges med flere funktioner. Datalagringsenheder som NVRAM, Storage-class memory (SCM) og NVMeOF.

Konklusion:

Hvad er fordelene ved disse nye / kommende opbevaringsbeholdere?

En af de største bekymringer er, at jo flere data der er gemt, jo mere deduplikering vil der ske. Derfor er den eneste måde at opgradere til de nye eller kommende lagerfaciliteter. Det konstateres, at kun 35% af de store virksomheder bruger traditionelle lagringsmetoder. resten har 75% af virksomhederne skiftet til cloud-storage eller private servere.

NVRAM (Ikke-flygtig tilfældig adgangshukommelse) er kendt for at gemme data uanset om strømforsyningen er slukket eller tændt af den bærbare computer, MacBook eller stationære computere. NVRAM er som en flashhukommelse, der gemmer og gemmer data, mens den kører eller bruges. NVRAM kræver også meget mindre installationsplads, hvilket gør det hurtigere.

SCM (Storage-Class Memory) er en lagerhukommelseskomponent, der har mikrosekund latenstid. Dette gør det meget hurtigt sammenlignet med de andre hukommelsesenhedsdrev. Det undersøges dog stadig og forstås, hvordan man kan indarbejde dette i små såvel som store applikationer / programmer. Forhåbentlig begynder SCM-hukommelse ved udgangen af 2020 at rulle ud til lagerenheder, computere og dataservere.

I fremtiden kan der introduceres flere nye fremskridt og teknologi på vegne af at reducere de duplikatdata, der akkumuleres på serverne. Derfor skal du med den ovennævnte opskrivning have vidst, hvordan dataduplikering fungerer, og hvordan administrer duplikatdata. Hvis du har en anden metode eller et effektivt værktøj, der hjælper med at administrere duplikatdata, er du velkommen til at kommentere nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply