Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Forhindre Malware Angreb på Computeren?

I denne pandemi kan du være sikker ved at holde dig indendørs og arbejde hjemmefra, men det kan ikke siges for dine personlige og professionelle data, der er gemt på din computer. At arbejde hjemmefra betyder ingen it-support, og hvis din computer er ramt af malware eller virus, kan tingene blive meget dystre. Derfor bliver det en medarbejders eller individuelle ansvar for forhindre malware angreb på computeren. I betragtning af at der er en stigning i malwareangreb globalt, er timens behov opmærksomhed på forskellige malwareangreb og hvordan man beskytter din computer mod dem.

how to protect against malware

Hvad er Malware og Hvad er dets Typer?

Malware er skadelig software eller kode, der er designet til at skade en computers ydeevne. Der findes forskellige typer malware, som f.eks. Adware, bagdør, ransomware, spyware, trojansk hest, virus, orm, keyloggers og mange flere.

 1. Virus: En type malware, der spreder sig ved at kopiere sig fra mappe til mappe eller drev til drev for at skade systemets ydeevne.
 2. Worm: Orm er en farlig malware. Det kan let sprede sig til andre computere via et netværk ved at kopiere sig selv uden at være knyttet til et program eller køre af en bruger.
 3. Bagdør: Det bruges til at få adgang til din computer uden samtykke. Og det kan forblive i dine systemer i årevis at hemmeligt overvåge dine aktiviteter.
 4. Adware: Det er ondsindet software. Når det er installeret på din pc, viser det automatisk bannerannoncer, pop op-vinduer, der ikke kan lukkes, eller downloader reklamer.
 5. Spyware: Det er en slags malware, der hemmeligt indsamler en brugers personlige og professionelle data.
 6. Trojansk hest: En skadelig software, der ser legitim ud, men i hemmelighed stjæler dine data og skader computerens ydeevne.

Hvordan Malware Påvirker PC?

Malware på din computer kan få adgang til dine personlige eller kontordata, sende falske e-mails fra din konto, ændre eller slette programfiler, bremser din computers ydeevne, viser uopfordrede annoncer, krypterer filer uden din tilladelse, kræver, at du betaler for en privat nøgle til dekryptere de krypterede filer, systemnedbrud, opretter nye filer og mapper uden din viden, styrer din aktivitet uden tilladelse osv.

Hvordan Malware Spredes?

Der er forskellige måder, hvorpå malware kan angribe din computer. Nogle af de mest almindelige måder er:

 1. Besøg på et websted, der er inficeret med malware
 2. Download af gratis eller upålidelig software fra internettet, der i hemmelighed indeholder malware
 3. Klik på en gave- eller kuponknap, falsk fejlmeddelelse eller pop op-vindue, der automatisk begynder at downloade en malware
 4. Åbning eller download af en vedhæftet fil til e-mail, der indeholder malware
 5. Tilslutning af virusinficerede enheder til dit system

Hvordan Forhindre Malware Angreb på Computeren?

1.       Installer antivirussoftware

Brug af antivirussoftware hjælper dig med at scanne downloadet efter malware, inden du åbner det. Regelmæssig kørsel af en komplet scanning af din computer for malware hjælper dig med at identificere dens tidlige opdagelse, og dermed kan du kontrollere spredning af malware. En pålidelig antivirussoftware leverer også regelmæssige opdateringer til at beskytte dit system mod nyoprettet malware.

2.       Opdater regelmæssigt computer og software

Når Windows / Mac-operativsystemet leveres med den nyeste opdatering, skal du installere dem. At holde din Windows- eller Mac-enhedsopdatering til dato løser forskellige sikkerhedsproblemer, der forhindrer malware eller virusinfektion. På samme måde reducerer opdateringen af din computersoftware til den nyeste version også truslen om nyoprettet malware.

3.       Må Ikke hent software fra upålidelige kilder

De fleste af brugerne forsøger at finde alternative måder til at downloade betalt software gratis for at løse deres problemer. På den måde ender de med at downloade software eller pop-ups, der i hemmelighed installerer malware på deres computer. Derfor er det nødvendigt for dig at være bevidst, mens du downloader software eller klikker på kuponer eller tvivlsomme links fra internettet. Kort sagt, stol ikke på enhver download via internettet, de kan være skadelige.

4.       Backup af vigtige data regelmæssigt

En af de sikreste måder at forhindre malware er ved regelmæssigt at tage en sikkerhedskopi af vigtige filer til et eksternt lagerdrev eller skylagring som Google Drive. At tage sikkerhedskopi af vigtige data sparer dig ikke kun fra malware eller virusangreb på din computer, men hjælper dig også i forskellige scenarier for datatab.

Bortset fra at oprette en stærk adgangskode til at stoppe tyveri af forretningsdata, skal du deaktivere AutoPlay-indstillingen for det eksterne lagerdrev for at scanne det, før du får adgang til de sikkerhedskopierede data, der er gemt på det. På denne måde kan du beskytte din computer mod både malwareangreb og datatyveri.

Hvis du har mistet data på grund af korruption eller malwareangreb, kan du gendanne dem ved hjælp af en datagendannelsessoftware som Remo Recover. Det er et brugervenligt værktøj til at komme tilbage over 300 filformater såsom fotos, videoer, rå billeder, lydfiler, dokumenter og mange flere.

5.       E-mail-sikkerhed og spamfilter

Når du har modtaget en e-mail, krydsverificer du vedhæftede filer og download dem kun, hvis det er nødvendigt. Du kan gøre dette ved at aktivere vis filtypenavnet i din e-mail. Sørg for at undgå at downloade .exe-vedhæftede filer, da de kan bruges til at installere malware som Ransomware. Desuden kan du også indstille spamfiltre til at stoppe modtagelsen af uønskede e-mails.

6.       Brug standardkonto

Windows og forskellige andre operativsystemer giver brugerne mulighed for at oprette en administrator og mange standardkonti. Brug af Admin-kontoen til professionelt eller kontorarbejde og en standardkonto til opgaver, der kompromitterer datasikkerheden, kan hjælpe dig med at undgå malwareangreb relateret til din Admin-konto.

7.       Spred opmærksomhed om malware

Uddannelse af mennesker i malware-spreads kan forhindre malware-angreb på computere. Den grundlæggende årsag til at øge phishing- eller malwareangreb er manglen på opmærksomhed omkring det blandt brugerne. Når brugere bliver udsat for forskellige typer malware og forskellige måder at kontrollere det på, kan de være opmærksomme på disse angreb.

Del denne artikel med dit team, venner eller familie for at hjælpe dem med at vide, hvordan man undgår malwareangreb i 2021.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply