Hvordan Gendan Brugerdata Windows 10 Tabt efter Oktober 2018 Opdatering

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

windows 10 october updateEfter en masse brummer omkring jubilæumsopdateringen, også kaldet opdateringen i oktober 2018, er det nu endelig tilgængeligt at downloade. Der er mange brugere, der allerede har installeret opdateringen, og der rapporteres om et par fejl på forskellige sociale netværk som Reddit, Twitter og adskillige andre fora.

Et sådant problem, der skaber megen panik og bekymring blandt brugerne, er sletning af brugerkatalogoplysninger eller personlige filer som musik, dokumenter, filer og andre medier kort efter installationen af opdateringen i oktober. Derfor diskuterer vi alle de bekymringer, der rejses omkring opdateringen og lærer hvordan gendan brugerdata Windows 10 tabt efter Oktober 2018 opdatering i de følgende underafsnit.

Mere om Windows 2018-opdateringen i oktober 2018

Selvom opdateringen rulles ud i form af hurtig efter 9. oktober 2018, kan brugere stadig opgradere fra Install Now mulighed fra Windows Update tab eller Media creation tool fra Microsoft Download Center.

Bemærk: På grund af en række funktionsafvigelser rapporteret efter den nylige opdatering, anbefales det stærkt at tage en komplet sikkerhedskopi af din Windows-computer, før du installerer opdateringen. Hvis du stadig er usikker på, om sikkerhedskopien består af alle dine filer, giver Microsoft dig mulighed for at udsætte Windows-opdateringen indtil 365 dage uden at stoppe dine sikkerhedsopdateringer.

Følgende er de forskellige scenarier rapporteret efter opgraderingen til at bygge 1809 af Windows 10:

I henhold til en brugers indlæg i Twitter, de dokumenter, der er gemt i brugerbiblioteket, der er brugere / JohnDoe og ikke på OneDrive, har opdateringen resulteret i sletning af alt på lokationen med ovennævnte rodmappe.

I henhold til en brugers post på Reddit er der tabt data på to af hans Windows 10 pc'er. De mistede data inkluderede fotos og dokumenter fra de sidste fem år. Reddit-brugeren har udtrykkeligt nævnt, at han ikke fandt de mistede data i mappen OneDrive eller windows.old.

Et af de andre problemer forårsaget af oktober-opdateringen involverede overdreven processorbrug af de computere, der har ældre version af Intel-lyddisplaydriver (intcdaud.sys) spænder fra 10.25.03 til 10.25.08. Som et resultat er batteriets levetid også reduceret. Microsoft har imidlertid allerede identificeret problemet og blokeret opdateringen for de respektive computere, der forventes at have de ovennævnte driverversioner.

Kan mistede data efter opdateringen gendannes?

Det særlige ved dette særlige datatabsscenario er, at ingen af de brugere, der har mistet data efter opgraderingen, hverken kunne finde de mistede oplysninger hverken i “Windows.old” -mappen eller “papirkurven”. De mistede filer omdirigeres heller ikke til OneDrive eller anden lokal opbevaring. Folk har også prøvet systemgendannelse, som aldrig fungerede i nogen af de rapporterede tilfælde.

Da den største bekymring stadig mangler datatab, kan denne udfordring konfronteres ved brug fremskreden gendannelse af data software. Du behøver ikke længere at fortryde, at du ikke sikkerhedskopierer din computer. Brug bare otte trinsvejledningen i det næste afsnit af denne artikel til at gendanne Windows og få tilbage dine mistede data uden besvær.

8 Trin til Gendanne Brugerdata Windows 10 Tabt efter Oktober 2018 Opdatering

  1. Hent og installer Remo Recover 6.0
  2. Når du har startet programmet, kan du gendanne dine brugerfiler fra den foretrukne placering eller partition. Klik på mappen med brugerfiler, hvorfra du pådrog dig datatab efter Windows-opdatering
  3. Når du har valgt den mappeplacering, du vil gendanne, skal du klikke på Scan
  4. Værktøjet starter automatisk Quick Scan. Når Quick Scan er afsluttet, kører værktøjet Deep Scan hvor det gendanner data sektor for sektor. Åbn Dynamic Recovery View for nemt at gendanne filerne samtidigt, mens den Deep Scan løber.
click on the scan
  1. Du kan også søge efter det specifikke filformat i søgefeltet med Advanced Filter mulighed
  2. Vælg nu den mappe eller fil, du vil gendanne drevet fra, og klik på Recover mulighed
  3. Efter at partitionerne er scannet, vil de gendannede data blive præsenteret for dig, som du kan få vist
double-click on any file to preview it for free
  1. Klik på de tabte eller slettede brugerfiler, du vil gendanne, og klik på Save en gennemse efter en placering for at gemme de gendannede data

Endelig, da konsekvenserne efter opdateringen ser ud til at være for tilfældige og ikke følger nogen mønstre for at forudsige unormalitet. De foregående tilfælde af tilfældig filsletning efter opgradering til Windows 10 som reference har det også vist sig at være en blindgyde. Derfor ville den klogeste handling være at udsætte opdateringen og vente på, at Microsoft ruller patch'en ud for at løse de rapporterede bekymringer fra Window-brugere overalt i verden. Forhåbentlig er opdateringen i oktober 2018 beroligende.

About the Author: Remo Software