Gendan Slettede Filer på Computeren?

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

I denne artikel skal du lære en meget effektiv metode til gendan slettede filer på PC Windows. Derudover får du også at vide, hvordan er det faktisk muligt at gendanne permanent slettede data fra enhver computer. Inden du fortsætter videre, skal du huske at ikke bruge drevet, især lagerpladsen, hvor de slettede filer plejede at eksistere.

Hvor går filer, når de slettes permanent på en Windows-computer?

Overraskende forbliver filer på samme sted, selv efter at de permanent har slettet. Ikke desto mindre markeres disse permanent slettede filer som slettet af operativsystemet. Herefter bliver disse slettede filer utilgængelige og usynlige. Dette betyder, at hvis du finder en måde at få adgang til disse filer, kan du nemt gendan slettede filer på computeren.

Ansvarsfraskrivelse: Som diskuteret, når filer først er markeret som slettet, vil det plads, der er besat af disse filer, også blive markeret som klar til at blive overskrevet med nye data. Brug derfor ikke drevet, før du under nogen omstændigheder gendanner data.

Hvordan Gendan Slettede Filer Windows PC?

Den ultimative måde at gendanne slettede data fra en computer er ved hjælp af datagendannelsessoftware. En datagendannelsessoftware er designet med gendannelsesalgoritmer, der er dedikeret til at scanne lagringsdrevene efter datasignaturer og gendanne dem. Det kan dog være en udfordring at vælge den rigtige software.

Det første kriterium for enhver software er at gøre datagendannelse ubesværet, og for det andet skal det gendan slettede filer på computeren under ethvert kompliceret tab af data, du støder på. Remo er konstrueret med skæring af skannealgoritmer og designet med en selvforklarende brugergrænseflade og er Remo en sådan software. Ved at opfylde begge kriterier sikrer Remo uanstrengt data gendannelse fra de mest komplicerede tab af scenarier.

download now
download the software to fix Photoshop program error for free

 

Hvor nemt er det at bruge Remo og gendanne mistede eller slettede data fra Windows Computer eller Laptop?

Første download og installer Remo gendannelse af data software. Start applikationen.

  • Vælg "Gendan filer" på startskærmen
  • Værktøjet viser alle de tilgængelige drev på din bærbare computer eller computer, vælg det drev, hvor de slettede eller mistede filer plejede at eksistere
  • Klik på “Scan” efter scanning af drevet, værktøjet viser alle de data, der er gendannet fra dette drev, i et gendannelsesvindue
  • Vælg de filer, du vil gendanne, og fortsæt med at gemme dem på dit computerlagerdrev, alt sammen.

Undgå også at gemme de gendannede filer på det samme drev, som du i øjeblikket gendanner fra.

Blot 4 enkle trin til øjeblikkeligt at gendan slettede filer på PC. Tabte data betyder dog ikke, at de altid er slettet, du kan også forkert placere en fil på din computer. For eksempel kan du oprette en fil og glemme, hvor du gemte den. Så hvis du har brug for hjælp til at gendanne mistede filer på Windows 10, kan du finde information i det næste afsnit.

Hvordan Gendanne Slettede Filer Windows PC?

At søge efter mistede filer på Windows er virkelig irriterende, i modsætning til gendannelse af slettede filer, ved du ikke engang, hvor filerne bogstaveligt talt findes. Heldigvis er der få enkle tip, der hjælper dig med at finde eller sådan gendanner du slettede filer på computeren Windows.

  • Tjek nylig:Brug det samme program til at finde den mistede fil. Hvis du for eksempel oprettede et nyt Word-dokument og ikke er i stand til at finde det, kan du finde den mistede ordfil ved at åbne MS Word-applikationen og gå til fanen "Filer" og vælge "Åbn" indstillingen, hvor du kan se placeringen af alle de nyligt gemte filer. Tilsvarende kan du bruge indstillingen Åbn i næsten alle applikationer til at finde mistede filer på Windows.
  • Windows-søgning i proceslinjen:Søg med filtypenavnet eller filnavnet. Gå til Windows Start-indstillingen, og skriv filtypenavnet, eller gæt det filnavn. For eksempel er .xls eller .xlsx udvidelsen til Excel-filer. Hvis du gør det, vises alle filer på din computer med den samme udvidelse i søgevinduet. Fra hvor du kan sortere dem og finde de mistede data på din bærbare computer eller computer.
  • Datagendannelsesværktøj til Windows:Hvis du vil have en øjeblikkelig løsning, skal du bruge Remo Data Recovery Software. Remo kan scanne hele pc'en og gendanne alle de tilgængelige filer på din computer. Senere kan du bruge filtypevisningen og datavisningen, der giver brugerne mulighed for smart at adskille dataene. Sandsynligvis den mest bekvemme måde at gendanne mistede filer på Windows. Derudover kan du også gendanne mistede data på grund af formateret pc eller ødelagt harddisk.
download now
download the software to fix Photoshop program error for free

Hvorfor Remo er den rigtige måde at gendan slettede filer Windows PC

Følgende er de 3 grunde til, at Remo er den rigtige måde at gendanne slettede, mistede data fra Windows PC eller computer.

Mest ubesværet måde:

Remo designet sin brugergrænseflade for at holde gendannelsesprocessen ubesværet for brugere fra ethvert niveau af computerekspertise.

Mest sikker måde:

Da Remo strømline hele gendannelsesprocessen, vil der ikke være nogen afbrydelser, der kan resultere i skade på de gendannede drevdata.

Mest effektiv måde:

Udviklet med mest effektive gendannelsesalgoritmer Remo kan gendanne data fra de fleste komplekse scenarier med tab af data, såsom at gendanne data fra formateret pc, ikke-allokerede harddiske og endda gendan slettede filer på computeren eller laptops.

About the Author: Remo Software