Hvordan Gendanner Man iPod Til Fabriksindstillinger

iPod Efterhånden som din iPod bliver ældre som andre enheder, kan den udvikle nogle få mindre problemer. Såsom din iPod begynder at forsinke, længere opstartstider, automatisk lukker musikappen. Dette er de få tegn, der siger, at du skal gendan ipod til fabriksindstillinger eller til det forrige nulstillingspunkt.

Gendannelse af din iPod inkluderer processen med at slette alle data fra enheden og fjerne de tidligere konfigurationsindstillinger. Når du er succesrig i gendannelse af ipod til fabriksindstillingerne, du kan indstille iPod som en helt ny enhed. Den eneste ulempe ved at foretage en fabriksindstilling er, at du mister alle dine oplysninger fra iPod’en, hvis du ikke tager en sikkerhedskopi. Hvis du har glemt at tage en sikkerhedskopi og mistet dine data, skal du gendanne de mistede data ved hjælp af Gendannelse af iPod-data.

Nedenfor er trinene involveret i gendannelse af iPod til fabriksindstillingerne.

Hvordan gendanner man iPod til fabriksindstillinger ved hjælp af Mac (Mojave eller tidligere) eller en hvilken som helst pc:

 • Installer den nyeste version af  iTunes på din bærbare computer eller pc, og åbn den.
 • Tilslut iPod til din computer, og lås den op. Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
 • Fra iTunes-applikationen på din computer skal du klikke på det lille ikon, der repræsenterer din iPod i det øverste venstre hjørne iTunes-vindue.
 • Vælg derefter Restore
 • Bekræft gendannelsesprocessen: Dernæst beder iTunes dig om at bekræfte, om du virkelig vil udføre dette eller ej, gå videre og bekræft processen ved at klikke på “Yes
 • iTunes begynder at downloade den nye software og installerer den samme
 • Vent på fremskridt: Når iTunes begynder at gendan iPod til fabriksindstillinger
  , viser den en statuslinje, vent indtil processen er afsluttet.
 • Synkroniser gendannet iPod: Når gendannelsesprocessen er afsluttet, viser iTunes et vindue, der angiver, at processen er afsluttet.

Skridt til gendan iPod til fabriksindstillinger ved hjælp af Mac Finder og macOS Catalina:

De nyeste Mac OS-versioner (Catalina og BigSur) er integrerede funktioner, der giver dig mulighed for direkte at styre iPod. Ingen grund til at installere iTunes.

 • I Mac Dock skal du klikke på Finder.
 • Tilslut iPod til Mac med kablet.
 • Under Finder sidebarLocation >Klik på  iPod.
 • Vælg Restore
 • Bekræft Restore process og enheden sletter dataene og installerer den nyeste version af iPod-software.

Nu får du en tom og formateret iPod. Dernæst kan du synkronisere iPod med dit system og downloade dit iTunes-bibliotek igen.

Sammenlignet med andre metoder, nulstille iPod til fabriksindstillinger er den bedste metode til fejlfinding af iPod-problemer og gendannelse det til sin tidligere herlighed.

Det anbefales dog stærkt at oprette en sikkerhedskopi før dig gendan iPod til fabriksindstillinger.Opret en omfattende sikkerhedskopi af alt indhold fra iPod. Dette hjælper dig med at få dine værdifulde data tilbage, hvis der opstår afbrydelser i gendannelsesprocessen, og dataene går tabt.

Hvis du glemmer at tage en sikkerhedskopi og ønsker at få dine data tilbage, kan du bruge Remo Recover software. Ved hjælp af dette fremragende værktøj kan du hente alle dine mistede iPod-data som sange, videoer og billeder på få minutter. Derudover udfører den iPod Mini-datagendannelse, når den formateres på grund af virusangreb.

Hvordan Gendanner Man iPod Til Fabriksindstillinger was last modified: april 30th, 2021 by John Harris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*