Gendanne Slettede, Mistede eller Ikke Gemte Photoshop Filer

Som værende avanceret software giver Photoshop dig mulighed for at redigere billeder pixel efter pixel og tilføje lag over lag, der gemmes i form af store .psd-filer, der tager meget tid at gengive. Det er meget vanskeligt at håndtere Photoshop-filer. Når du fortsætter med at arbejde på store psd-filer, på grund af menneskelige fejl eller softwarekrasch, er det vigtigt at vide, hvordan gendanner photoshop filer.

I denne artikel lærer du følgende måder at gendan ikke gemte Photoshop filer:

Uanset årsagen spildes meget af din tid og kræfter, hvis du mister Photoshop-filen. Heldigvis er der mange anbefalede måder, der kan hjælpe dig gendanne slettede photoshop filer. Rul ned for at lære mere.

Der kan være forskellige måder at gendanne nedbrudte eller mistede PSD-filer, men der er kun en måde at gendanne slettede photoshop filer. Hvilket bruger en PSD-filgendannelsessoftware, konstrueret med præcisionsscannealgoritmer, sikrer Remo at gendanne selv permanent slettede PSD-filer med få enkle klik. Så klik på download-knappen og start gendannelsen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Når du ved et uheld afslutter Photoshop-applikationen, eller hvis systemet lukkes brat, åbner Photoshop CS5 og nyere versioner automatisk den tidligere PSD-fil, og du kan genoptage arbejdet med den. Men hvis cache-filerne er blevet ødelagt eller erstattet, åbnes filen muligvis ikke.

Hvordan gendanner nedbrudt Photoshop fil?

For at gendanne Photoshop-filer i sådanne tilfælde skal du klikke på file fane ind Photoshop CS6 eller lavere version og find Open Recent mulighed. Når du flytter musen over indstillingen Åbn nylig, vil du kunne se den fil, du arbejdede på, og dobbeltklikke for at åbne den ikke-gemte PSD-fil. Hvis du ikke kunne gendanne ikke-gemte Photoshop-fil en mere avanceret

Gendan nedbrudt photoshop filer fra Autosave Folder

For at udføre Photoshop-filgendannelse fra Auto Recover mappe, du først skal kontrollere, om indstillingen er aktiveret i Photoshop CC eller CS6. Du kan finde en lignende mulighed selv på Adobe InDesign, som brugeren gør det muligt for gendanne ikke-gemte eller mistede InDesign-filer ved hjælp af Auto Recover mulighed.

Hvordan kontrolleres, om autosave er aktiveret i Photoshop?

  • Klik på Edit tab

recovering deleted photoshop files

  • Vælg derefter Preferences på bunden

recover lost photoshop files

  • Nu indeni General, Find File Handling fanen til venstre.

restoring the deleted or lost photoshop files

  • Under afsnittet Filhåndtering skal du kontrollere, om Automatically Save Recovery information everyafkrydsningsfelt er markeret. Rullelisten giver dig mulighed for at øge eller formindske dit autosaveinterval.

Denne metode gendan nedbrudt photoshop filer kun hvis det er, at autosave blev aktiveret i Photoshop, før Photoshop-filen mistedes.

Hvor er Photoshop AutoSave-filer gemt?

Photoshop giver dig mulighed for fortsat at gemme dine midlertidige fremskridt på filer i en mappe kaldet Auto recovery, der findes på følgende sti:

Primary drive(C:)/Users/username(profile name)/AppData/Roaming/Adobe Photoshop CS6/AutoRecover

Gendanne mistede PSD filer fra Photoshop

Når du arbejder på Photoshop-filer, bruger PS-applikationen Temp-mappe til at gemme dit igangværende arbejde. Dette gøres for at reducere den behandlingsbelastning, der udøves af applikationen på RAM.

Disse filer findes i Temp-mappen, selvom Photoshop går ned. For at være mere præcis findes de midlertidige Adobe Photoshop-filer på computeren, så længe applikationen ikke er passende afsluttet

Til held er disse crashed .psd files i Temp-mappen kan undertiden fungere som en sikkerhedskopi, der kan bruges til at gendanne Photoshop-fil efter nedbrud. Brug nedenstående trin til at gendanne PSD-fil fra temp-mappen:

Hvordan gendan ikke gemt photoshop filer?

Temp-filer er livreddere i mange uheldige scenarier, og næsten alle Adobe-produkter opretter temp-filer. For eksempel opretter et simpelt Adobe-værktøj som Acrobat-læser også PDF-temp-filer, som brugeren kan gendanne mistede PDF-filer ved hjælp af PDF temp-filer.

  • Åben “This PC” og dobbeltklik på “C:” -drevet, hvor alle dine appdata findes
  • Dobbeltklik på Users og klik på det relevante Username
  • Nu åben AppData mappe og vælg Local mappe at finde Temp folder
  • Åben Temp mappe for at lokalisere de filer, der generelt er navngivet som Photoshop temp-fil, der slutter med et tilfældigt tal
  • Åbn hver fil ved hjælp af Photoshop CC eller CS6 for at finde den psd Photoshop-fil, du leder efterrecovered-psb-file
  • Endelig omdøbe filtypenavnet fra .tmp til .psd/.psb/.pbb følgelig for at opnå Photoshop-filgendannelse

Du kan følge en lignende metode til at gendanne Photoshop-fil på Mac-computeren efter du finder Photoshop temp-filer på Mac. Desværre er denne metode ikke pålidelig, fordi du skal finde den nøjagtige Photoshop temp-fil. Da tempfilerne har et tilfældigt navn, er det meget kompliceret at finde. Heldigvis finder du i det næste afsnit den meget testede metode til at gendan ikke gemt photoshop filer med den bedste succesrate.

Hvordan man gendanne slettede photoshop filer

Til gendanne slettede photoshop filer, du får brug for en professionel PSD-gendannelsessoftware. Som diskuteret tidligere har alle de ovennævnte metoder en meget lav sandsynlighed for at gendanne mistede Photoshop-filer på grund af deres respektive ulemper. Du vil heller ikke være i stand til det gendanne slettede photoshop filer fra ovenstående metoder. Opgaven med at gendanne en slettet Photoshop-fil kan udføres ved hjælp af en professionel datagendannelsessoftware.

free-download-for-win free-download-for-mac

Skridt til gendanne slettede, mistede eller ikke gemte Photoshop filer

Hent og installer Remo Filgendannelse Software og følg nedenstående trin for at gendanne slettede photoshop filer

Trin 1: Start applikationen, klik på Recover File, Vælg drevet for at gendanne mistede eller slettede Photoshop-filer

Trin 2: Klik på Scan knappen for at starte scanningsprocessen

select recover files option to start the process of Photoshop file recovery

Trin 3: Efter afslutningen af scanningsprocessen viser værktøjet gendannet PSD-fil i Data view og File Type view

screenshot recovered photoshop files listed in File view type and Data view type

 

Trin 4: Hvis du ikke kan finde den slettede Photoshop-fil, skal du klikke på Deep Scan for at scanne drevet igen

Trin 5: Brug Preview funktion til at bedømme succesraten for slettet eller mistet Photoshop-gendannelse

preview of recovered Photoshop file

Trin 6: Klik til sidst på Save og søg efter et sted for at gemme den gendannede Photoshop-fil.

Bemærk: Hvis du finder et problem med de gendannede PSD-filer, kan du nemt reparere det ved hjælp af Remo PSD Reparation Software.

Conclusion:

Photoshop er en af de bedste platforme til at redigere billeder, det kan tage meget tid og ressourcer at redigere filen i Photoshop. At miste en vigtig Photoshop-fil kan være meget frustrerende. Løsningerne nævnt i artiklen hjælper dig med at gendanne ikke-gemte filer og gendanne Photoshop-filer efter et nedbrud. Hvis du ikke kan finde de mistede Photoshop-filer, skal du downloade og bruge Remo Photoshop-gendannelsessoftwaren til at gendanne den slettede Photoshop-fil.

Gendanne Slettede, Mistede eller Ikke Gemte Photoshop Filer was last modified: juni 22nd, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*