Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Gendanne Photoshop-Fil – Slettede/Ikke-Gemte/Nedbrudte Photoshop Filer

Resumé: Arbejder på PhotoShop-filer i timevis og mister dem billigt ved et uheld at slette eller miste dem på grund af almindelige PhotoShop-fejl. Heldigvis har vi dækket dig med denne artikel. Alt hvad du behøver at vide om, hvordan du gendanner PhotoShop-filer, uanset om det er slettet eller tabt. Hold dig til slutningen af artiklen for nemt at gendanne slettede eller mistede PhotoShop-filer, men også reparere PSD-fil, der er beskadiget eller korrupt.

Photoshop-applikationen giver dig mulighed for at redigere billeder pixel for pixel og tilføje et lag over lag, som gemmes i form af store .psd-filer. Større PSD-filer tager meget tid at gengive. Det kan blive ret vanskeligt at håndtere Photoshop-filer. Mens du bliver ved med at arbejde på store PSD-filer, er menneskelige fejl eller softwarenedbrud ret almindelige. Det er meget vigtigt at vide, hvordan man gendanner en Photoshop-fil, da én PSD kan være hele din måneds arbejde.

I denne artikel lærer du følgende måder at gendanne tabt Photoshop-fil:

Uanset årsagen, hvis du tilfældigvis mister Photoshop-fil, er meget af din tid og kræfter spildt. Heldigvis er der en masse anbefalede måder, der vil hjælpe dig med at gendanne Photoshop-filen. Rul ned for at lære mere.

Der kan være forskellige måder at gendanne nedbrudte eller mistede PSD-filer, men der er kun én måde at gendanne slettede PSD-filer. Som bruger en PSD-filgendannelsessoftware, udviklet med præcisionsscanningsalgoritmer. Remo sikrer at gendanne selv permanent slettede PSD-filer blot med få enkle klik. Så klik på download-knappen og begynd at gendanne.

free-download-for-win free-download-for-mac

Når du ved et uheld afslutter Photoshop-applikationen, eller hvis systemet har lukket brat ned, åbner Photoshop CS5 og nyere versioner automatisk den tidligere PSD-fil, og du kan genoptage arbejdet med den. Men hvis cachefilerne er blevet beskadiget eller erstattet, åbnes filen muligvis ikke.

Hvordan Gendannes Nedbrudt Photoshop Fil?

For at gendanne nedbrudte Photoshop-filer skal du klikke på File fane i Photoshop CS 6 eller lavere version og find Open Recent mulighed. Når du flytter musen over indstillingen Åbn seneste, vil du være i stand til at se den fil, du arbejdede på, og dobbeltklikke for at åbne den ikke-gemte PSD-fil. Hvis du ikke kunne gendanne nedbrudte Photoshop-fil en mere avanceret

Gendan Nedbrudte Photoshop Filer fra Autosave Mappe

For at udføre Photoshop-filgendannelse fra Auto Recover mappe skal du først tjekke, om indstillingen er aktiveret i Photoshop CC eller Photoshop 2020. Du kan finde en lignende mulighed selv på Adobe InDesign, som giver brugerne mulighed for at recover unsaved or lost InDesign files using Auto Recover mulighed.

Har Photoshop Autosave? Hvordan kontrollerer man om Autosave er aktiveret i Photoshop?

Photoshop har en imponerende funktion kaldet Autosave, som giver brugeren mulighed for regelmæssigt at gemme Photoshop-filen i baggrunden. Dette er meget nyttigt i tilfælde af at Photoshop går ned eller lukkes brat. Du kan nemt gendanne Photoshop-filen fra automatisk lagring.

  • Klik på Edit fanen

recovering deleted photoshop files

  • Vælg derefter Preferencespå bunden

recover lost photoshop files

  • Nu indenfor General,finde File Handling fanen til venstre.

restoring the deleted or lost photoshop files

  • Under Filhåndtering sektionen skal du kontrollere, om Automatically Save Recovery information everyafkrydsningsfeltet er markeret. Rullemenuen giver dig mulighed for at øge eller mindske dit autolagringsinterval.

Denne metode gendanner kun Photoshop-filen efter nedbruddet, hvis den automatiske lagring var aktiveret, før Photoshop-filen mistes.

Hvor Gemmes Photoshop AutoSave Filer?

Photoshop giver dig mulighed for at blive ved med at gemme dine midlertidige fremskridt på filer i en mappe kaldet Autogendannelse, der findes i følgende sti:

Primary drive(C:)/Users/username(profile name)/AppData/Roaming/Adobe Photoshop CS6/AutoRecover

Gendan Mistede PSD Filer fra Photoshop Temp Mappe

Når du arbejder med Photoshop-filer, bruger PS-applikationen Temp-mappen til at gemme dit igangværende arbejde. Dette gøres for at reducere den behandlingsbelastning, som applikationen udøver på RAM.

Disse filer findes i Temp-mappen, selvom Photoshop går ned. For at være mere præcis findes de midlertidige Adobe Photoshop-filer på computeren, så længe programmet ikke er korrekt afsluttet

Til ens held kan disse ikke-gemte .psd-filer i Temp-mappen nogle gange fungere som en sikkerhedskopi, der kan bruges til at gendanne filer efter Photoshop går ned. Brug nedenstående trin til at gendanne PSD-fil fra midlertidig mappe:

Hvordan Gendanne ikke-Gemte Photoshop Fil?

Temp-filer er livreddere i mange uheldige scenarier, og næsten alle Adobe-produkter opretter midlertidige filer. For eksempel opretter et simpelt Adobe-værktøj såsom Acrobat Reader også PDF-temp-filer, som brugere kan gendanne tabte PDF filer ved hjælp af midlertidige PDF-filer.

  • Aben “This PC” og dobbeltklik på “C:” drev, hvor alle dine appdata findes
  • Dobbeltklik på Usersog klik på det relevante brugernavn
  • Nu åben AppDatamappe og vælg Local mappe at finde Temp mappe
  • Aben Tempmappe for at finde de filer, der generelt er navngivet som Photoshop temp-fil, der slutter med et tilfældigt tal
  • Åbn hver fil ved hjælp af Photoshop CC eller CS6 for at finde den psd Photoshop-fil, du leder efter

recovered-psb-file

  • Omdøb endelig filtypenavnet fra .tmptil .psd/.psb/.pbb i overensstemmelse hermed for at opnå Photoshop-filgendannelse

Du kan følge en lignende metode til at gendanne Photoshop-fil på Mac-computer efter dig finde Photoshop temp filer på Mac. Desværre er denne metode ikke pålidelig, fordi du skal finde den nøjagtige Photoshop-temp-fil. Da de midlertidige filer har et tilfældigt navn, er det meget kompliceret at finde. Heldigvis vil du i næste afsnit finde den meget testede metode til at gendanne PSD-filer med den bedste succesrate.

Hvordan Gendanne Dlettede Photoshop Fil?

For at gendanne Photoshop-filer, der er blevet slettet eller tabt, skal du bruge en professionel filgendannelsessoftware. Remo Recover er softwaren, som du kan prøve det gratis for at gendanne slettede eller mistede Photoshop-filer. Værktøjet er bygget med avancerede filgendannelsesmuligheder, kan nemt hjælpe dig med at få dine PSD-filer tilbage på ingen tid. Download og prøv værktøjet gratis nu.

free-download-for-win free-download-for-mac

Trin til Gendanne Slettede, Mistede, ikke-Gemte PSD Filer ved Hjælp af Remo Gendan

Hent og installer Remo filgendannelse software og følg nedenstående trin for at gendanne mistede eller slettede Photoshop-filer.

Trin 1: Start programmet, og klik på det drev, hvorfra du vil gendanne de tabte eller slettede Photoshop-filer

Trin 2: Klik på Scan knappen for at starte scanningsprocessen

Launch the Remo Recover software to recover deleted PSD file

Trin 3: Efter afslutning af scanningsprocessen viser værktøjet gendannede data. Vælg de PhotoShop-filer, du vil gendanne, og klik på Recover mulighed

save the recovered PSD file

Trin 4: Søg nu efter en placering for at gemme den gendannede Photoshop-fil.

Bemærk: Hvis du finder et problem med de gendannede PSD-filer, kan du nemt reparere dem ved hjælp af Remo PSD reparation software.

Konklusion:

Photoshop er en af de bedste platforme til at redigere billeder, det kan tage meget tid og ressourcer at redigere filen i Photoshop. At miste en vigtig Photoshop-fil kan være meget frustrerende. Løsningerne nævnt i artiklen hjælper dig med at gendanne ikke-gemte filer og gendanne Photoshop-filer efter et nedbrud. Hvis du ikke er i stand til at finde de tabte Photoshop-filer, skal du downloade og bruge Remo Photoshop-gendannelsessoftwaren til at gendanne den slettede Photoshop-fil.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply