Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Gendanner Man Fotos Fra Slettede Partition

” Tænkning hvordan gendanner man fotos fra slettede partition? Remo Recover (Windows/Mac) – Pro kan gendan fotos fra slettede partition eller mistet partition i 5 enkle trin”Når du sletter partitionen forsætligt eller ved et uheld, kan du ikke længere få adgang til fotos, der er gemt i den partition. Heldigvis er der en let og gennemførlig løsning på genoprette slettede partition fotos. Vi anbefaler dig at downloade og bruge Remo Recover (Windows/Mac) – Pro værktøj til at gendanne billeder fra slettede partition .

Hvad sker der, når jeg har slettet en partition?

Når du har slettet partitionen, tildeles lagerpladsen for den pågældende partition som ikke-allokeret plads på harddisken. Dette betyder ikke, at fotos, der er gemt i denne partition, slettes fuldstændigt. Fordi plads, der bruges af den slettede partition, stadig er tilgængelig i systemhukommelsen, og der er chancer for at gendanne fotos fra ikke tildelt plads.

Hvad skal man ikke gøre, når jeg har slettet en partition?

Når du har slettet partitionen, skal du ikke bruge den samme harddisk eller Solid State Drive til genpartitionering. Fordi det plads, der bruges af den slettede partition, får adgang til at læse og skrive data på det samme rum. Derefter er det ikke muligt at gendannelse af fotos fra slettet partition.

Vi advarer dig om ikke at bruge nogen prøve- og fejlmetoder til gendanne slettede partition fotos. Prøv en betroet løsning for at gendanne data fra slettet partition.

Utilsigtet eller forsætlig slettet partition, formateret eller omformateret partition og en mistet partition på grund af pludselig strømsvigt, MBR-korruption, virusangreb og dårlige sektorer er de mest almindelige utilgængelige partitionsscenarier. Som nævnt tidligere er der en løsning tilgængelig for gendanne fotos fra formaterede harddiske og alle andre scenarier, vi har diskuteret.

Den hurtigste metode til at gendanne fotos fra en slettet, mistet eller en formateret partition er ved hjælp af Remo Recover – (Windows) Pro en pålidelig datagendannelsessoftware. Det er et slags værktøj, der er programmeret til at dybe scanne dit harddisk eller Solid State Drive for at gendanne billeder fra slettede partition.

Denne software gendanner data fra filsystemer som f.eks FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, exFAT, HFS+ på ethvert Windows OS inklusive Windows 10. Mac OS version er også tilgængelig. Det gendanner også data fra formateret eller slettet RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5) skillevægge

Hvordan gendanner man fotos fra slettede partition ?

Trin 1: Download og installer Remo Recover (Windows / Mac) – Pro-værktøj

Trin 2: Start værktøjet, og vælg Recover Drives mulighed i det næste skærmbillede Partition Recovery 

Trin 3: Vælg drevet til at scanne efter den slettede partition. Denne indstilling gælder også for formateret partition og mistet partition. den slettede partition og scanne efter gendanne filer

Trin 4: Nu viser software alle gendannelige filer og mapper, vælg fanen Billeder for at se alle fotofiler under et afsnit
Hvis de filer, du leder efter, ikke hentes med indstillingen Normal scanning, skal du bruge Smart Scan til at scanne hver sektor på din harddisk til at hente filer og mapper fra slettet partition.

Trin 5: Brug datavisning eller filtypevisning for nem adgang til filer og vælg at gendanne fotos fra slettet partition. Du kan se et eksempel på valgte filer og Gem i den foretrukne destinationsmappe.

Bemærk: Gem ikke de gendannede filer og mapper på det samme drev, der blev brugt til at hente filerne.

Hvad er årsagerne til utilgængelige partitioner?

1) Beskadiget skillevægstabel:

Den vigtige komponent i en harddisk er partitionstabellen, og den bruges af drevet til at vise den tilgængelige partition til brugeren i filudforsker. I tilfælde af, at partitionstabellen er beskadiget eller mistet på grund af virusangreb, strømmangel og enhver anden grund, er partitionen tabt, og du vil ikke kunne få adgang til den.

2) Forkert diskadministration:

Mens du opretter en ny partition eller ændrer størrelse på en eksisterende partition, er der muligheder for at slette den eksisterende partition, og utilgængelige data er resultatet. Nu viser det sig, at den slettede partition er ikke tildelt plads, og der er få muligheder for datagendannelse.

3) Dårlig sektor for harddisk:

Forkert læse- og skriveproces påvirker sektorerne på harddisken. Hvis en sektor bliver berørt, betegnes den som en dårlig sektor. Hver gang en dårlig sektor findes på en harddisk, er der muligheder for bestemt filtab eller endda et partitionstab.

Du kan også gendanne fotos fra sikkerhedskopien oprettet ved hjælp af en ekstern harddisk eller en cloud-sikkerhedskopi. Men den største ulempe er, at ikke alle filer og mapper på harddisken muligvis ikke er valgt til sikkerhedskopiering. I så fald insisterer vi på, at du vælger Remo Recover Windows / Mac – Pro for at gendan fotos fra slettede partition.

Vigtige anbefalinger efter gendannelse af fotos fra slettet partition :

1)  Vi foreslår, at du har en regelmæssig backup-rutine for at undgå at miste værdifulde data.

2) Brug ikke den samme harddisk, før du gendanner data ved hjælp af datagendannelsessoftware som Remo Recover (Windows / Mac) – Pro.

3) Vær forsigtig med at administrere harddiskpartitioner for at holde sig væk fra at slette en partition ved et uheld. Brug ikke uautoriseret tredjepartssoftware til at tilføje eller slette en harddisk.

4)  Harddisk-check-up for dårlige sektorer kan forhindre muligt tab af data.

Ovenfor forklaret metode ved hjælp af Remo Recover (Windows/Mac) – Pro er den bedste praksis for at gendan fotos fra slettede partition, formateret eller mistet partition af en harddisk. Efter enhver anden defekt metode kan det forårsage skade på harddisken, og det kan medføre permanent datatab.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply