Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Gendan Foto fra Slettede Partition | En Nyttig Vejledning

Tænker på, hvordan man gendannelse af billeder fra slettede partition? Remo Recover (Windows / Mac) – Pro kan gendanne fotos fra slettet eller tabt partition i 5 enkle trin

Når du sletter partitionen med vilje eller ved et uheld, vil du ikke længere kunne få adgang til fotos, der er gemt i den partition. Heldigvis er der en nem og gennemførlig løsning til at hente billeder fra slettet partition. Vi anbefaler dig at downloade og bruge Remo Recover (Windows/Mac) – Pro værktøj til at hente fotos fra harddisk.

 

 

 

Hvad sker der efter at jeg har slettet en partition?

Når du har slettet partitionen, tildeles lagerplads for den pågældende partition som ikke-allokeret plads i harddisk. Dette betyder ikke, at fotos, der er gemt i den partition, er slettet fuldstændigt. Fordi plads, der bruges af den slettede partition, stadig er tilgængelig i systemhukommelsen, og der er chancer for at gendanne fotos fra ikke-allokeret plads.

Hvad man ikke skal gøre, når JEG sletter en partition?

Når du har slettet partitionen, må du ikke bruge samme harddisk eller Solid State Drive til at omskille. Fordi pladsen, der bruges af den slettede partition, vil blive åbnet for at læse og skrive data på samme plads. Derefter er det ikke muligt at hente billeder fra slettet partition.

Vi advarer dig om ikke at bruge nogen forsøgs- og fejlmetoder til at gendanne fotos fra slettet partition. Prøv en pålidelig løsning for at gendanne data fra slettet partition.

Tilfældigt eller intentionelt slettet partition, formateret eller reformateret partition og en tabt partition på grund af pludselige strømafbrydelser, MBR-korruption, virusangreb og dårlige sektorer er de mest almindelige utilgængelige partitionsscenarier. Som nævnt er der en løsning til rådighed til at inddrive data fra alle scenarier, vi har diskuteret.

Hurtigste metode til at gendanne fotos fra en slettet, tabt eller en formateret partition er ved at bruge Remo Recover – (Windows) Pro en pålidelig data opsving programmel. Det er en slags værktøj, som er programmeret til at dyb scanne din harddisk eller Solid State Drive for at hente de tabte fotos fra den slettede partition.

Denne software genopretter data fra filsystemer såsom FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, exFAT, HFS+ på ethvert Windows OS inklusive Windows 10. Mac OS version er også tilgængelig. Det gendanner også data fra formateret eller slettet RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5) partitioner

5 Enkle trin til at gendanne fotos fra slettet partition:

Trin 1: Hent og installer Remo Recover (Windows/Mac) – Pro værktøj

Trin 2: Start værktøjet og vælg Recover Drives mulighed, i det næste skærmbillede vælger Partition Recovery 

Trin 3: Vælg drevet for at scanne efter den slettede partition. Denne mulighed gælder også for formateret partition og tabt partition. den slettede partition og scan for genoprettelige filer

Trin 4: Nu viser software alle genoprettelige filer og mapper, vælg billeder fanebladet for at se alle fotofiler under ét afsnit

Hvis de filer, du leder efter, ikke hentes af Normal Scan-indstillingen, skal du bruge Smart Scan til at scanne hver sektion på harddisk for at hente filer og mapper fra slettet partition.

Trin 5: Brug datavisning eller filtype Se for nemt at få adgang til filer og vælg at gendan foto fra slettede partition. Du kan forhåndsvise valgte filer og gemme i den foretrukne destinationsmappe.

Bemærk: Gem ikke de genoprettede filer og mapper til det samme drev, der bruges til at hente filerne.

Hvad er årsagerne til utilgængelige partitioner?

1) Beskadiget partitionstabel:

Den vigtige komponent på en harddisk er partitionstabellen, og den bruges af drevet til at vise den tilgængelige partition til brugeren i filutforskeren. Hvis partitionstabellen er beskadiget eller tabt på grund af virusangreb, strømmangel og anden årsag, går partitionen tabt, og du vil ikke kunne få adgang til det.

2) Forkert diskstyring:

Mens du opretter en ny partition eller ændrer størrelsen på en eksisterende partition, er der muligheder for at slette den eksisterende partition og utilgængelige data er resultatet. Nu viser den slettede partition at være ikke-allokeret plads, og der er få chancer for datagendannelse.

3) Harddisk dårlig sektor:

Forkert læsnings- og skriveproces påvirker sektorerne på harddisk. Hvis en sektor bliver påvirket så betegnes den som dårlig sektor. Når der findes en dårlig sektor på en harddisk, er der muligheder for visse filtab eller endda et partitiontab.

Du kan også gendanne fotos fra den backup, der er oprettet ved hjælp af en ekstern harddisk eller en sky backup. Men den største ulempe er, at ikke alle filer og mapper på harddisk måske ikke vælges til backup. I så fald insisterer vi på at vælge Remo Recover Windows / Mac-Pro for at gendanne billeder fra slettet partition.

Nøglehenstillinger efter genoprettelse af fotos fra slettet partition:

1) Vi foreslår, at du har en regelmæssig backup rutine for at undgå at miste værdifulde data.

2) Brug ikke den samme harddisk, før du gendanner data ved hjælp af data opsving software som Remo Recover (Windows / Mac) – Pro.

3) Vær forsigtig med at styre harddiskpartitioner for at holde sig væk fra ved et uheld at slette en partition. Brug ikke uautoriseret tredjeparts software til at tilføje eller slette en harddisk.

4) Kontrollen af harddisk for dårlige sektorer kan forhindre mulig tab af data.

Ovenfor forklaret metode ved hjælp af Remo Recover (Windows/Mac) – Pro er den bedste praksis til at gendanne fotos fra slettet partition, formateret eller tabt partition af en harddisk. Følgende andre fejlbehæftede metoder kan medføre beskadigelse af harddisk og forårsage permanent tab af data.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply