Hvordan Hent Tilbage Gamle UAC Windows 10?

Hver morgen, når vi tænder vores computere og bærbare computere, vækkes vi til nye funktioner og forbedringer på vores brugerkonto med tilladelse, Windows 10. Hver gang en ny opdatering ruller ud, og operativsystemets udseende og fornemmelse er anderledes sammen med nogle UI-ændringer. En meget moderne brugergrænseflade og en ny UAC-dialogboks (User Account Control), hvor en person har brug for administrativ tilladelse, eller du skal godkende indtastning af et brugernavn og en adgangskode. Ikke mange mennesker er “lad os tale med min Windows 10 om morgenen”. De fleste af os vil gerne have det stille. Og her er Windows 10 med sin forbedrede bedre dialog prompt.

Ændringer er gode, men ikke den slags Windows 10 tilbyder, i det mindste ikke til den entusiastiske bruger om den nye dialogprompt. Der er mange mennesker, der logger ind og indser, hvor meget de savner den gamle brugerkontoprompt. Den gamle brugerkonto var praktisk kan være, fordi det var lettere at ændre brugerkontoen let. Så her er en gennemgang for at deaktivere den nye brugerkontoprompt. Lad os lære videre hvordan hent tilbage gamle UAC Windows 10. For en behagelig oplevelse, som alle er vant til.

Hent Tilbage Gamle UAC Windows 10:

For at få den gamle brugerkonto-prompt tilbage, start med at ændre registreringsdatabasen. Sørg for at holde fokus, mens du foretager ændringerne. De mindste forkerte ændringer kan medføre beskadigelse af installationen af Windows 10. Du er kun et par klik væk fra at få din gamle brugerkonto tilbage.

  • Brug Windows key + Rtastaturgenvej for at åbne Run command, skriv Regidit, og klik OK
  • Gennemse stien:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\TestHooks

  • Nu hvor du har gennemset, skal du dobbeltklikke på XamlCredUIAvailableDWORD og ændre dens værdi fra 1 til 0.
  • Klik på Okog luk registreringsdatabasen for at fuldføre opgaven.
  • Genstart er ikke et must for at få dette til at fungere. Når du har gennemført de ovennævnte trin, skal du blot højreklikke på den eksekverbare fil og vælge Kør som administrator. Du vil se den gamle UAC-prompt. Det er nu lykkedes dig hent tilbage gamle stylet UAC Windows 10.

Indpakning det op

Den nye brugerkontoprompt eller den gamle tjener begge det samme formål, det er bare et spørgsmål om bekvemmelighed. Nogle mennesker kan lide de gamle måder … lad os vide, hvilken du foretrækker.

Glem heller ikke at læse om DiskPart Clean gendannelsessoftware. Det giver dig mulighed for at gendanne data, selv efter at du har brugt DiskPart clean.

Hvordan Hent Tilbage Gamle UAC Windows 10? was last modified: juli 22nd, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*