Hvordan Laver man Animationer i Adobe InDesign?

Charmen af animation har altid tiltrukket mig, ligesom mange andre, som jeg kender. Vi har ingen tvivl om at se en god animation nu og da. Og ideen om en bevægende tegneserie rundt om skærmen er stadig en kilde til stor fornøjelse for os alle. Adobe InDesign tilbyder nogle gode forudindstillinger for at skabe en god animation. I denne artikel lærer du også, hvordan du opretter animation i Adobe InDesign.

At skabe gode animationer er lige så sjovt som at se dem.

Der er en række designparametre, der giver brugeren mulighed for at skabe en god animation. Der er objekter, stiindstillinger og timere til at hjælpe dig med at udføre animationen. Det giver dig mulighed for at oprette nye dokumenter med al den animation, du har brug for. Der er flere effekter og objekter at spille rundt. Det er en del af det sjove at skabe en animation.

Disse filer oprettes med en udvidelse af .indd, der ligner sit forældredeværktøj, InDesign. Mange gange kan overførslen af animeret dokument, udførelse af animation i et korrupt værktøj / computer, ved hjælp af .indd-filen i det inkompatible værktøj, ødelægge filerne eller drevet. Dette fører til sletning eller tab af disse filer. Når en situation opstår, skal du være udstyret med løsningen på gendan filer adobe Indesign. Her er nogle af de vigtige punkter til at guide dig gennem animationsprocessen:

Opret animationsfil

For at oprette en ny formular til animationen skal du åbne et nyt dokument. Sådan åbner du et nyt dokument i InDesign;

Start værktøjet

Gå til “Fil“> “Ny” og vælg derefter “Dokument

Vælg “Web” fra rullemenuen som hensigt

Indstil størrelsen på siden og klik på ‘OK’

Åbn dokumentet og gå til programmenuen> Fra knappen Switch Vælg “digital udgivelse”.

Flyt dine objekter

Der er flere bevægelser forudindstillet i værktøjet, som er standardindstillinger for bevægelse af objekter i formularen. Dette panel indeholder en række muligheder for animationen. Det giver dig mulighed for at ændre opacitet, størrelse og andre egenskaber ved animerede objekter.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du gå til “Windows“> “Interaktiv

Klik på “Animation” for at åbne animationsmenuen.

Brug markeringsværktøjet til at vælge “objektet” til animation.

Definer “Navn” på objektet i “Animationspanel“.

Vælg en bevægelse fra “Forudindstillet” Dropdown – Dette giver dig mulighed for at anvende forudindstillede bevægelser til objektet.

Et “hændelses” -vindue vises på grænsefladen, som har nogle valgmuligheder som varighed, spilletid, hastighed etc. gør ønskede ændringer til standardindstillingerne som ‘på sideindlæsning’, animationstid osv.

Klik på “Eksempel” og se animationen.

Vælg “Bevægelsessti“, der vises på objektet, og definer det ved hjælp af markeringsværktøjet. Du kan justere hele bevægelsesbanen ved hjælp af dette valgværktøj.

Ændre varigheden fra standard.

At lave animation ved hjælp af disse forudindstillinger er let i Adobe InDesign. Der er en række funktioner, du kan gennemse i bredmenuen. De fleste animationer har et objekt og en foruddefineret bevægelsessti. Denne foruddefinerede bevægelsesvej har en defineret bevægelse, der kollektivt gør en grundlæggende animation.

 

Hvordan Laver man Animationer i Adobe InDesign? was last modified: december 5th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*