Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man fastsætte Mac Startdiskette er Fuld Problem

Det er en irriterende situation for enhver Mac-bruger at støde på opstartsdiskens fulde problem på Mac-computere. Disse slags problemer er rolige normale, og du behøver ikke at bekymre dig, da problemet kan løses på en meget nem og enkel måde. Den væsentligste årsag til problemet er akkumulering af flere junkfiler og filsystemfejl i forbindelse med opstartskiver.

Når du har arbejdet på din Mac i lang tid, er det indlysende, at du muligvis har læst computeren med masser af mediefiler som fotografier, film og andre filer, f.eks. Programmer, dokumenter osv. Derudover er der mange andre filer, som vil blive akkumuleret internt uden din viden dvs. logfiler og junk filer som bruger logs, system logs, system cache filer, internet browser cache filer, bruger cache filer osv. men du genere aldrig at rense Mac hukommelse og fjerne uønskede eller ubrugelige filer.

På grund af dette bliver din Mac-opstart tilstoppet og fører til en fejlmeddelelse med angivelse af “Din startdisk er fuld”. Sådan løser du sådanne problemer på Mac? For at rette Mac startup disk fuld problem skal du fjerne logfiler og junk filer fra startdisken. Der er dog ingen skade ved at fjerne disse filer, fordi de ikke længere er en del af systemet, men en ting, som du skal sørge for, når du fjerner filerne, er at fjerne kun uønsket filer fra Mac, da der bliver tilfældig sletning på grund af menneskelig fejl .

  • Papirkurv optager lidt plads på din startdisk, hvorved fjernelse eller tømning af filer fra affald kan også hjælpe dig med at frigøre plads
  • Søg efter uønskede data på tværs af din computer og fjern dem permanent
  • Flyt eller aflæs dine vigtige data fra Mac-computeren til eksterne lagerenheder, som f.eks. USB-drev, eksterne harddiske osv.
  • Check ud seneste downloads i din download mappe og fjern unødvendige downloadede filer
  • For at rydde cache klik på Finder app og hold nede Option nøglen og klik derefter på indstilling. Fra mappen brugerbibliotek finder du cachemappe og sletter den
  • Afinstaller unødvendigt program fra din computer

Ovennævnte er nogle af de almindeligt anvendte metoder, som man kan Løs opstart disk problemer på Mac. Disse trin vil fungere i næsten alle tider, men nogle gange er der chancer for at slette vitale filer fra Mac, og processen skal udføres regelmæssigt. Det er en ganske tidskrævende og hektisk proces. I stedet kan du bare bruge Remo MORE værktøj, der nemt kan løse problemet inden for få minutter. Med et enkelt klik kan det uden problemer fjerne junk-filer Mac og løse alle ydeevneproblemer på dine Mac-maskiner.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply