Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man kan Åbne RAW Billeder i Photoshop CS6?

Billeder – hvad kan du sige om dem. De er erindringer fanget gennem tiden og har formået at bringe et smil på vores ansigt gennem årene. Hvert af disse billeder har et særligt sted i vores hjerter, nogle gange kalder vi disse øjeblikke, vi ser på billeder som de bedste dage i vores liv. Nå, det er billedernes magi. Men hvad sker der, når du vil kigge igennem de gode tider, de dyrebare øjeblikke og vise dem til dine venner, naboer, familie, men måske med et par ændringer måske. Vi har alle brug for, at Photoshop Edit Magic. Nå, det er også et vigtigt element, efterhånden det lykkes det at vise den bedste side af os.

Da de fleste af os har et anstændigt kendskab til fotos og photoshops, er vi stadig uvidende om, hvad der er RAW-fil eller endda hvordan man åbner et RAW-billede i CS6? Nå, det er ingen raketvidenskab så bekymre dig ikke. RAW-filer er grundlæggende et format, der fanger billeddataene med sine sensorer, når du tager et billede uden nogen form for behandling, formatering, redigering til den. Nu er der nogle kameraer, der kan fange billeder i RAW-format, og Photoshop CS6 kan behandle disse billeder i formaterede billeder. Vær også opmærksom på, at Adobe Camera RAW er et plugin til photoshop, der er designet til redigering, behandling af billeder taget i kameraets RAW-filformat.

Generelt, hvad sker der, køber du et nyt kamera, men du sidder stadig fast med den gamle software. Nu anbefales det, at du holder en software, der opdateres, da den opdaterede version af softwaren vil have så mange nye funktioner, som du ikke vil gå glip af.

Så hvordan åbner du et RAW-billede i CS6, fortsæt med at læse denne artikel for at vide ….

1 Opdater din software: Nu, når de fleste af os forsøger at åbne et RAW-billede i Photoshop, kommer der et pop op-vindue, der siger, at hvis du forsøger at åbne en RAW-fil fra digitalkamera, skal du sørge for at have den nyeste RAW-opdatering installeret. Når opdateringen er installeret, får du det nemt at åbne og lave alle justeringer i RAW Photoshop.

2 Opdater dit Adobe RAW-plugin: Nogle gange, når du opdaterer din software, men det stadig ikke er muligt at åbne RAW-billedet i Adobe Photoshop, og du kan se RAW-filen, men det er helt grå. Det skyldes, at du ikke har opdateret dit Adobe RAW-plugin.

Hvordan opdaterer du Adobe RAW-plugin? Det er enkelt, og det er alt, hvad du skal gøre.

1 Du skal klikke på fanen Photoshop-elementer øverst til venstre i vinduet. I rullemenuen skal du klikke på Om plugin og i side menuen klikke på Camera RAW og i en lille pop-up boks vil det fortælle dig hvilken version du bruger.

2 Når du ved, hvilken version du bruger, og som er den seneste opdaterede version, kan du straks opdatere dit Adobe RAW-plugin. Hvis du har Adobe-produkter, der er downloadet på dit system, skal du klikke på Adobe-logoet og i rullemenuen klikke på Open Updater. En gang popup-vinduet Adobe opdateret vindue. Der finder du en liste over software til opdatering. Så check på bokse af disse software for at opdatere og klik på opdatering. Når din Adobe RAW-plugin er opdateret, kan du gå videre og åbne RAW-filen.

3 Hvis du har en gammel software, og du vil have din DNG-fil åbnet som RAW-fil i Adobe Photoshop, så er du alene nødt til at bruge en DNG-konverter. Når din DNG-fil er konverteret til RAW-billede, kan du nemt åbne den. Dette er ret nemt og populært. Bare åbn Adobe DNG Converter i den første del vælg den mappe, du vil konvertere. I den anden del af det samme vindue skal du vælge placeringen af ​​mappen, når den er konverteret. I tredje del skal du vælge navnet på de konverterede billeder og vælge filtypen i dette tilfælde er det til DNG. I den fjerde del af det samme vindue er der noget, der kaldes som præferencer. Når du klikker på det, får du mulighed for Kompatibilitet ved at du finder, at dit kamera RAW er kompatibelt med at konvertere til den mulighed der er der. En af muligheden er CS6. Du kan vælge det og klikke på konverter i nederste højre side af vinduet.

Engang har du billeder, der kan komme tider og situationer af forskellige årsager, hvor du kan finde din CS6 fotos fil beskadiget. I en sådan situation bekymre dig ikke, for der er en manuel vej til reparation photoshop cs6 foto efter korruption.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply