Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man kan ændre et Operativsystem startrækkefølge?

Hvis du for nylig har installeret et nyt operativsystem på dit system, skal du ændre opstartsordren for operativsystemet, for at indstille standard OS på dit system. Men før vi går ind i detaljerne om ændring af opstartsordren, lad os først forstå, hvad der er en opstartsordre?

Hvad er startrækkefølge?

Når du starter eller starter dit system, vil systemet se efter opstartsordren for at henvise til enheden eller OS-informationen, der skal startes. Det betyder, at opstartsordren er rækkefølgen af ​​enheder, der er angivet i BIOS, hvorfra computeren leder efter oplysningerne om operativsystemet, der skal indlæses ved opstart. Den som er indstillet som standard, bliver først indlæst.

Harddiske, flashdrev, floppy drev, optiske drev og netværksressourcer er alle typiske enheder, der er angivet som boot-order-muligheder i BIOS. Efter POST vil BIOS forsøge at starte dit system fra den første enhed eller OS, der er angivet i opstartsrækkefølgen. Hvis den pågældende enhed ikke starter, vil BIOS forsøge at starte fra den anden enhed, der er angivet, og så videre. På samme måde i tilfælde af OS, vil den, der er lavet som standard, først vises i opstartsrækkefølgen, og dermed starter BIOS fra dette standard OS.

Hvorfor skal du ændre Boot-ordren?

Når du installerede nyt operativsystem på dit system, der allerede indeholder et operativsystem, indeholder din computer flere operativsystemer. Nu, hvis du ønsker at gøre dette nye OS som standard blandt de andre så bliver du nødt til at ændre denne boot rækkefølge.

Hvis du undrer dig over at finde den nemmeste måde at ændre startordren på, er du ikke blevet bekymret, og din søgning slutter her. Denne side viser dig den nemme måde at ændre opstartsordren på uden at ændre indstillingerne under boot.ini eller en anden fil manuelt.

Skridt kræves for at ændre en OS startrækkefølge

  1. Først Klik på “Start” knappen og tryk derefter på “Kontrolpanel” knappen på din computer. Vælg derefter “System og vedligeholdelse“, efterfulgt af “System
  2. Klik nu på “Avancerede systemindstillinger“, som er placeret under menuen “Opgaver“, der er placeret på venstre side af vinduet. Først Klik på “Start” knappen og tryk derefter på “Kontrolpanel” knappen på din computer. Vælg derefter “System og vedligeholdelse“, efterfulgt af “System
  3. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du bare angive adgangskoden eller besvare bekræftelsesmeddelelsen
  4. Klik på fanen “Avanceret“, og klik derefter på “Indstillinger” under “Opstart og gendannelse
  5. Du vil modtage en “System og Recovery” menu.
  6. Klik derefter på menuen “Systemstart” i listen “Standard operativsystem” Vælg det operativsystem, du vil starte først fra listen, eller som du vil ændre opstartsordren til
  7. Klik på “OK” og gem dine indstillinger.

Nu har du ændret OS-opstartsordren på din computer. Derudover kan du også ændre den tidsperiode, som den viser for at ændre opstartsprogrammet. Bare genstart dit system, og nu skal startordren være ændret. Det er meget simpelt er det ikke?

Et vigtigt punkt, før du begynder med processen, tager backup af dataene fra din harddisk. Dette skyldes, at hvis du står over for en afbrydelse som strømfejl midt imellem, eller hvis du støder på fejl, kan du miste dine vitale data fra systemet. En enkelt fejl vil resultere i stort tab af data. Såfremt sådanne tilfælde opstår, og du ikke har data backup, vil du miste alle dine data. Skræmt!! Må ikke panik, der er et middel til denne situation også. Så snart du mister dine data, gør brug af Remo Gendanne Windows software, vil du nemt komme tilbage alle dine tabte filer. Remo Recover Windows er den bedste applikation til rådighed på markedet for at kunne udføre uoprettelig harddisk datagendannelse.  Tag dog data backup og følg ovenstående forklarede trin og for at ændre en operativsystem boot rækkefølge.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply