Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man Løber Windows 10 på din Mac eller MacBook

Brug Windows 10 på din Macbook

MacBooks er udstyret med MacOS og tilbyder normalt en meget god ydeevne. Det anbefales mest af Macbook-ejerne. Men der er nogle programmer, der fungerer fint i Windows 10. Nogle vil bare arbejde på to forskellige platforme. Find ud af, hvordan du kører Windows 10 på Mac eller Macbook.

Hvis du har en MacBook og vil køre en bestemt applikation, der fungerer på Windows. Eller du har tænkt dig at bruge nogle spilfiler, der giver god grafik med Windows 10. Der er nogle mennesker, der søger at arbejde på Windows og vil bruge det på deres Mac. Der kan være mange scenarier, hvor du skal gøre det. Problemet med at køre Windows 10 på din Mac eller Macbook har nogle enkle løsninger. Macbook tilbyder dig at køre Windows stort set på systemet. Mens der er så mange andre muligheder, der kan give dig mulighed for at køre Windows 10.

Boot Windows med Boot Camp

Boot Camp leveres af Apple som et værktøj til at køre Windows separat i computeren. For at kunne bruge Windows skal du lukke ned fra MacOS og starte igen til Windows 10. Dette er en af ​​de meget gode funktioner, der leveres af Apple, som giver dig mulighed for at oprette en partition og få alle de drivere, der kræves til Windows installation.

For at starte Boot Camp-værktøjer – Gå til programmer> Hjælpeprogrammer

Når du starter boot camp, har du brug for en ekstern pen drive eller USB-lagringsdrev for at gøre det bootable. USB-drevet bruges til at oprette enten et bootbart installationsdrev, eller det vil downloade den nyeste Boot Camp-driver.

Så du vil kunne oprette en installationsdisk til Windows eller lave en Windows-installation.

Tjek indstillingen Install Windows 7 eller nyere version.

Du bliver bedt om at give plads til partitionerne, og når du er færdig, vil det give dig mulighed for at opdele dit drev.

Fik til brugerdefineret installation for at installere Windows 10 og formatere den partition, som Boot Camp har oprettet til din installation. Dette vil forberede dit system til en ny Windows 10 installation.

Åben filopkalder og gå til Boot Camp-mappen – du finder filen setup.exe.

Hvis du kører filen Setup.exe, installeres Windows 10 på din computer. Det vil omfatte alle drivere, grafik, Ethernet, Bluetooth, webcam, lyd osv. Dette vil afslutte Windows-installationen i MacBook.

Brug Virtualisering

Udtrykket virtualisering er nok til at forstå, at det vil køre windows stort set uden nogen egentlig manipulation i det eksisterende system. Så hvis du bare har brug for Windows kører for et par ting og en masse software, kan du bruge denne tilgang. Dette vil udnytte en virtuel maskine i MacOS ved brug af en ekstern applikation.

En fordel ved at bruge virtualisering er, at du ikke behøver at gå til en omfattende partition på din harddisk. Det hjælper med at spare betydeligt rum, da en masse hukommelse er spildt under partitionering.

Ulempen ved at bruge virtuel software til at køre Windows er grundlæggende og indlysende. Virtualisering tillader flere operativsystemer på en enkelt platform. Ved at gøre dette forringer du computerens ydeevne. det vil resultere i en dårlig ydeevne eller væsentligt langsommere ydeevne. Selvom dette er nyttigt for mange ting, der ikke kræver meget RAM eller er lette at køre. Så hvis du har til hensigt at køre nogle lette applikationer på Windows, kan du meget godt bruge virtualisering.

Kun Windows på Macbook

Hvis du kun vil bruge Windows på din Macbook uden den anden platform, kan du gøre det ved hjælp af Boot Camp. At forlade MacOS for evigt betragtes ikke som en god ide, men hvis du har besluttet at gøre det, kan det gøres nemt.

Partitioneringsværktøjet ville ikke blive brugt; du bliver nødt til at udslette hele drevet. Så før du gør noget andet, skal du muligvis få backup af alle dataene i din computer. Husk, at hvis du har en sikkerhedskopi i Time Machine, har den nyinstallerede Windows ikke adgang. Så prøv at lave en sikkerhedskopi, der kan gendannes, efter at du har slettet harddisken og installeret Windows 10.

Resten af ​​processen er den samme som Boot Camp; du er nødt til at installere alle drivere til boot camp. Når du installerer Windows 10, skal du være forsigtig med sikkerhedskopieringsdataene og sørg for, at ISO-filen er i orden. Når du fortsætter, skal du bruge partitionsafsnittet til at slette harddisken og installere det nye operativsystem. Hvis billedet er slettet, tager det lidt tid at genoprette .iso diskbilledfilen.

Brug af Windows 10 i Mac er helt anderledes, men behagelig oplevelse. Hvis du kan lide spil, er der visse tilfælde, hvor du virkelig kan lide Windows i din Macbook.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply