Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan man Slip af med Langsom Afspilning MP4 Videofiler

Afspilning af en video indebærer en kontinuerlig overførsel af små filer fra serveren til brugeren. Det giver brugeren mulighed for jævnt at se videoerne uden at vente på download. Det giver også slutbrugeren mulighed for at bruge mindre båndbredde og tid til at afspille videoer. Dette er den grundlæggende årsag til populariteten af ​​video streaming.

Langsom Afspilning MP4 Videoer

Efter introduktionen af ​​MP4-videoer er det blevet ganske nemt og bekvemt for os alle at streame og se videoer, spille film og nyde en masse audiovisuelle medier. MP4-videoer er dybest set HTML5-kodede videoer, der gemmes i en MP4-containerfil. Dette er blevet så populært, at alle, der offentliggør videoer online, ønsker at kode deres video i MP4-format. Alligevel er der flere problemer, der opstår ved streaming af en MP4-fil som;

Langsom afspilning, Audio-Video Lag, Lydrammering, Rammer går tabt, Usynkroniseret undertekster, Langbufferproblem osv. Og det bliver ret besværligt at se en video nogle gange. Så hvorfor spiller disse videoer langsomt?

Lad os se på nogle af årsagerne til streaming af MP4-videoer. Og løsninger til løsning af langsom streaming af MP4-videofiler.

Årsager til langsom afspilning

MP4-filer er konstrueret med små datafiler kaldet atomer, der indeholder alle slags lyd og visuel information relateret til videoen. Disse bit af data overføres i en strøm til brugeren, mens du ser videofilen. Men der er nogle flere specielle atomer, der hedder moov-filer, disse moov har alle de oplysninger, der er relateret til den video og atomer, der indeholder dataene.

Når streaming er anmodet, begynder afspilleren eller browseren at samle filoplysningerne og kigge efter disse moov-filer. Den grundlæggende demerit med at bruge dette format er spredning af atomerne, det vil sige spredt information.

Når man forsøger at streame atomerne, søger spilleren først efter moovatomer, for at indsamle informationerne fra alle andre atomer og begynde at spille videoen, det er den buffertid, du oplever, hver gang du streamer en video. Så hvis moov-filen nemt findes, vil den starte strømmen af ​​alle atomer, ellers vil spilleren løbende lede efter moov-filer og downloade alle atomer i mellemtiden uden at afspille videoen.

 • Langsom behandlingshastighed
 • Mindre tilgængelighed af hukommelse
 • Lav båndbredde
 • Løsoptimeret MP4-videofil
 • Manglende evne til en computer til at modtage filen.

Uanset hvad der kan være årsagen, er der nogle metoder, der kan hjælpe dig med at fejle langsom streaming af MP4-videoer.

Løsninger til Langsom spille MP4

Tilgængelighed af mere plads og kraftfulde grafiske muligheder som grafikkort er blandt de fremmeste anbefalinger til langsom streaming MP4-filer. Der er flere måder, hvormed vi kan gøre streaming af videoer hurtig og glat. Med nogle få trin kan afspilningsproblemerne i MP4-filer løses.

 • Optimer kodning – Først og fremmest, mens du opretter en MP4-fil, kan du optimere videofilen til bedre streaming. Dette vil omorganisere alle atomer i din video sammen med moov-filerne gør det bedre til streaming.

Dette kan gøres under kodning af videoen, kodningsplatformen giver mulighed for at ‘optimere til streaming’ eller ‘optimere til web’. Dette hjælper med at arrangere moov-filerne i starten og dermed finder spilleren det praktisk under streaming for at hente andre atomer jævnt og serielt.

 • Valg af afspiller / browser – streaming af videoen med en relevant afspiller eller browser er en meget afgørende del af videoafspilningen. De fleste browsere og spillere er udstyret med denne streaming funktion, men alle er designet til forskellige codec effektivitet. Der er også en forskel i størrelsen af browserens software.

Brug af lette afspillere anbefales med en passende codec, på samme måde med en lysbrowser ville tilskynde til en jævn afspilning af MP4-filen.

 • Ressourceoptimering – ved hjælp af rengøringssoftware og en lille indsats fra din ende kan du frigøre en masse plads. Dette ville medføre at skabe plads til streaming.

Der er nogle metoder, der hjælper med at optimere ressourcer til vores formål.

Slet alt offline indhold og browserhistorik: –

Kontrolpanel> Internetindstillinger> fanen Generelt> Slet filer> Slet alt offlineindhold

Luk alle de kørende applikationer:-

 • Luk alle vinduer, der ikke er påkrævet.
 • Deaktiver add-ons og andre værktøjslinjer.
 • Luk ned unødvendige programmer.
 • Fjern alle startprogrammerne fra startvinduet.
 • Internetforbedring – Der er nogle af måderne, hvorpå du kan lette en belastning internetforbindelse og dermed hjælpe med MP4-afspilning.
 • Sørg for at stoppe baggrundsopdateringen.
 • Forbedre kabelforbindelsen.
 • Stop antivirusblokeringen.
 • Brug af DNS-servere.

Der er en enorm streaming af MP4 videoer minut rundt om i verden på internettet. Så mange MP4-videoer lider tung streaming, hvilket gør dem langsomt nogle gange. Men for de fleste gange vil ovenstående forslag hjælpe dig med at slippe af med langsom MP4-filer.

Til konklusion – Der er flere metoder, hvor vi kan få disse offlinefiler i vores pc til at blive vist når som helst. Du kan stå over for et lignende problem med sådanne videofiler, delvis på grund af moovato-problem eller delvis på grund af manglende stream-filer i computeren eller under download. I så fald kan du reparere mov filer.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply