Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Remo Gendannes Garanterer Gendannelse af Data Efter Mislykkede Windows Seneste Opdatering

Microsoft Windows udruljer opdateringer hvert år, installation af disse opdateringer er vigtig. Opdateringerne giver nyere versioner af softwaren og løser også de tidligere fejlproblemer. Dette vil bestemt forbedre computerens ydelse.

Afhængigt af opdateringen foretages der store eller mindre ændringer af computeren. Windows 1903 er en sådan større opdatering, der har foretaget mange ændringer på brugerens computere.

Selvom opdateringerne forbedrer computerens ydelse, kan disse opdateringer på grund af nogle tekniske tilbageslag også forårsage uregelmæssigheder i computerens ydelse. Disse problemer kan være f.eks. Frysning af computere, mens de er i brug, ufuldstændig installation eller rullende tilbage til den forrige version.

Bortset fra ydelsesproblemer kan Windows-opdateringer også forårsage datatab fra computeren. Den nylige opdatering af Windows 10 1903 udgjorde et lignende problem med datatab på en brugers computer. Da brugeren handlede hurtigt og henvendte sig til Remo-software vedrørende situationen, var han i stand til det gendanne data efter mislykket Windows-opdatering forsvarligt.

Her er et tilfælde, der illustrerer, hvordan Remo Recover hjalp brugeren med at gendanne mistede data fra computeren efter opdateringen.

Sagsscenarie

Jeg fik en opdatering fra Windows til den nyeste version 1903, dette var en større opdatering, der gjorde mange ændringer til computeren. Under opdateringsprocessen genstartedes computeren flere gange. Efter opdateringen fandt jeg to genvejsmapper der mangler på skrivebordet. Så jeg gik tilbage til den originale mappe og genskabte shorts klippet igen.

Desværre rullede Windows tilbage til den forrige 1803-version. Denne gang blev desktopmapperne slettet sammen med de originale mapper. Jeg var klar over hvad der var sket, mapperne, der blev slettet, var meget vigtige for mig.

Mens jeg søgte efter en løsning på mit problem, kom jeg til at vide om Remo software til gendannelse af data. Den teknisk supportmedarbejder hos Remo Software guidede mig gennem hele processen med gendannelse af data, så jeg kunne gendanne mine mapper sikkert og sikkert.

Hvad sker der med ufuldstændig Windows-opdatering,

Microsoft har en krypteret rollback-funktion, der automatisk rulles tilbage til den forrige version. Dette sker, hvis opdateringen ikke er kompatibel med computerens hardware eller software. Ifølge Microsoft vil denne funktion forhindre enhver opdatering med hardware- eller softwarekonflikter i at foretage ændringer i systemet.

Opdateringer installeres dog ikke i de næste 30 dage efter tilbageleveringen. Når brugerne rapporterer om problemer, leverer Microsoft løsninger kaldet Hotfix, der er specifikke for de abnormiteter forårsaget af den respektive opdatering.

Tilbage i oktober 2018 havde mange brugere rapporteret, at Windows-opdatering slettede alt på drevet. Opdateringen havde slettet vigtige data fra computere. Fra et hav af sådanne sager rapporteret til Remo Software håndplukkes følgende sag for at hjælpe læserne med at forstå, hvordan komplikationer af datatab opstår under forkerte opdateringer.

Da brugeren kom med problemet, vejledte det tekniske supportteam ham i at søge efter de mistede mapper. Han blev oprindeligt guidet til at kontrollere, om filerne var skjult, og hjalp ham også med at udføre en manuel kontrol gennem hurtig adgang. Efter udførelsen af ​​søgningen kunne brugeren ikke finde de mistede mapper.

Dette er, når det tekniske supportteam identificerede, at mapperne blev slettet fra computeren. Husk dette, at teknisk supportmedarbejder hjalp brugeren med at installere Remo-datagendannelsessoftwaren og hente de mistede mapper.

Hvordan Remo gendannes garanterer gendannelse af data efter mislykkede Windows seneste opdatering

Da brugeren forklarede problemet med tab af data, identificerede teknisk supportteam hurtigt, at mapperne var permanent slettet og kom med en løsning. Den teknisk support associerede vejledte brugeren til at udføre en hurtig scanning på harddisken. Efter afslutningen af ​​scanningsprocessen kunne brugeren gendanne slettede mapper.

Under opdateringen blev computeren genstartet mange gange, dette havde foretaget mange ændringer på drevet. På trods af oddsene gendannede softwaren med succes de fleste af brugerens data i god stand.

Desuden ville gemning af de gendannede data på det samme drev have ødelagt de gendannede data endnu mere på grund af overskrivning. Af disse grunde foreslog vores tech supportteam brugeren at købe en splinterny ekstern harddisk for at gemme de gendannede mapper. Han var i stand til at gemme 28 GB data med succes på det nye drev.

Selvom dataene blev gendannet, var de fleste af dem beskadiget, da det tekniske supportteam handlede hurtigt, var brugeren i stand til at gendanne de fleste af dataene i god stand. Men på grund af overskrivningen, der fandt sted under opdateringen, var få gendannede data beskadiget. Det var her, den dybe scanningsmotor fra Remo Recover-softwaren blev reddet.

Deep Scan-motoren

Under forståelsen af ​​omfanget af skader, der blev forårsaget på de gendannede filer, vejledte den tekniske supportmedarbejder brugeren til at udføre en avanceret scanningsprocedure. Den dybe scanningsalgoritme er en funktion, der kun er unik for Remo Recover. Selv når harddisken blev overskrevet flere gange, var de gendannede data i god stand.

Dette skyldes, at den dybe scanningsmotor var i stand til at scanne drevsektoren efter sektor og gendannede mistede data. Filer med forskellige formater som PDF, JPEG, DOX og mange flere blev gendannet. Brugeren var glad ikke bare fordi han gendannede alle filerne, men også fordi de gendannede filer var i god stand.

I enhver datatabssituation, der handler hurtigt og smart, kan du hjælpe dig med at få de fleste af dine data tilbage. Dette er nøjagtigt, hvad Remo tilbyder; den hurtige og lydhør teknologiske support sammen med smart og adaptiv datagendannelsessoftware, enhver bruger kan få deres data tilbage uanset hvordan dataene er gået tabt.

Ovennævnte sag er kun en illustration blandt tusind andre rapporterede tilfælde, hvor dataene blev mistet på grund af formatering af computeren, permanent sletning af filerne og når computeren går ned. I alle tilfælde datagendannelse efter mislykket Windows-opdatering blev gjort muligt med Remo Hard Drive Recovery.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply