Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Rengør man Uønskede Filer fra din Harddisk?

Lejlighedsvis, når du bruger din harddisk, bliver det tilstoppet med uønskede og unødvendige filer, som ville forbruge flere systemressourcer. Til tider kan det endda akkumulere en række store pladsbesparende filer, der ikke har nogen værdi for dig. Disse filer kan være din internethistorie, gamle filer og mange flere. Jo længere disse filer forbliver på din harddisk, mere sandsynligt, at din harddiskhastighed og effektivitet falder. Derfor skal sådanne filer gennemgås manuelt og ryddes fra harddisken.

Hvis din harddisk er rodret med programmer og filer, kan du rydde dem fra harddisken ved blot at vælge dem og flytte dem til papirkurven på din Windows-pc eller papirkurven på din Macintosh-computer. Når filerne er flyttet, er det vigtigt at tømme papirkurven / papirkurven for at genvinde din harddiskplads. For at fjerne uønskede filer og for at afinstallere programmerne på harddisken skal du bare følge de enkle trin, der er angivet nedenfor:

Slet filer og afinstaller / fjern programmer fra din Windows-pc

1. .tmp filer

Dette er filer, der kun er midlertidigt nødvendige. For at finde og lokalisere disse filer skal du blot skrive “temp” i din Kør-kommando og trykke på enter. Du vil se en liste over alle temp filer, der findes på dit system. Du skal bare slette dem alle ved at trykke på “Skift + Slet

2. Cache filer

Se under muligheder i Internet Explorer, og klik på Avanceret, og vælg derefter Cache. Klik på “Ryd Memory Cache” og klik derefter på “Ryd Disk Cache“. Hvis du bruger Google Chrome, skal du trykke på Ctrl + H for at åbne fanen Historik og vælge de elementer, der skal slettes, og tryk på “Slet browsing data“. Fra listen får du passende valg for at slette historikobjekter og slette dem.

3. Filecheck filer

Når dit system ikke er lukket korrekt, går nogle af filerne tabt, og dit system gemmer disse filer som file000.chk-filer og bliver nummereret som 0001, 0002 osv. Disse kan slettes nemt. Du finder dem i C: mappen.

Du kan også finde disse filer gennem dialogboksen “Finde“. Tryk på F3 på skrivebordet og skriv * .chk i Find Tool. Dette vil finde alle de “filecheck” -filer, og nu skal du bare slette dem alle herfra.

4. Datafiler

Disse kan være dine Excel-ark, PowerPoint-præsentationer, Word-dokumenter og mange flere. Hvis din harddisk indeholder gamle datafiler, er det tilrådeligt at slette dem alle. For at gøre dette skal du blot vælge filerne og trykke på “Skift + Slet” tasterne.

5. For at afinstallere programmer

  • Klik først på knappen “Start” på skrivebordets proceslinje, og vælg derefter fanen “Kontrolpanel” i pop op-vinduet
  • Klik på linket “Fjern et program” under afsnittet Programmer. Find derefter programfilen, som du føler dig uønsket og ønsker at afinstallere, og klik på den en gang
  • Derefter skal du klikke på knappen “Afinstaller“, der er øverst på programlisten, og følg vejledningen på skærmen for at slette programmet fra din computer.
  • Klik på knappen “Genstart” i pop op-vinduet, hvis det vises, når afinstallationen er færdig, for at afslutte programfjernelsen

Fjernelse af filer og afinstallation af programmer fra din Mac

  • Klik på ikonet “Finder“, der er placeret længst til venstre på skærmens dock, og find de filer, du vil fjerne fra harddisken
  • Hvis det er applikationer, skal du klikke på fanen “Programmer” i Finderens sidebjælke
  • Træk og slip nu fil- eller applikationsikonet på papirkurv-ikonet på dokken for at fjerne filen fra din Mac-computer
  • Indtast systemadministratorens adgangskode i popup-vinduet Systemadministrator, når du fjerner programmer for at godkende fjernelsen. Alternativt kan du også højreklikke på filen eller applikationen og klikke på “Flyt til papirkurv” på genvejsmenuen
  • Klik på ikonet “Papirkurv” på din dock og klik på “Finder” på menuen i øverste venstre hjørne af skærmen
  • Vælg nu “Sikker tom papirkurv” for permanent at fjerne alle filer fra papirkurven

Tips til at huske: Før du vælger nogen filer til sletning, skal du tjekke to gange og derefter slette dem

Ved at udføre alle disse trin kan du rydde alle dine uønskede filer fra din harddisk. På denne måde kan du slippe af med dem manuelt. Er det ikke lang tid? Ja, det er meget kedeligt at rydde disse filer manuelt, og det er også risikabelt, da der er chancer for at miste dine vitale data. Brug i stedet til Remo Privatliv Renere værktøj, der nemt kan udføre alle disse sletninger med et enkelt klik. Værktøjet kan nemt slette alle dine uønskede filer, temp filer, rydde browsing data, afinstallere programmer osv. Sikkert fra din Windows, Mac og endda dine Android enheder.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply