Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Reparation Dårlige Sektorer Mac

Hvad er Dårlige Sektorer på en Harddisk?

Dårlige sektorer er områder på harddisken, der er beskadiget. Disse sektorer gør dine data utilgængelige. hvis det ikke er rettet hurtigst, ville din harddisk mislykkes. Derfor bør man reparation dårlige sektorer Mac så snart du er klar over det. Disse sektorer er dannet på grund af to grunde, en på grund af fysisk skade og for det andet på grund af logiske fejl. Som du kan gætte, er fysisk skade forårsaget af støvansamling eller skade forårsaget af harddiskens roterende bevægelse. Disse skader er permanente og kan ikke repareres.

På den anden side kan dårlige sektorer forårsaget på grund af logiske fejl repareres. Disse er ofte et resultat af, at din computer pludselig slukker, når der skrives eller fås adgang til data. Virus- eller malware-angreb er også andre grunde til logiske dårlige sektorer.

Hvad Sker der når der Dannes en Dårlig Sektor?

Normale operationer kan ikke udføres på dårlige sektorer, da de ikke svarer på læse- eller skriveanmodninger. Når dit operativsystem støder på dårlige sektorer, markerer det sådanne sektorer som dårlige, så operationer udføres ikke på det. Dette forhindrer, at din computer sidder fast hver gang den støder på disse sektorer.

Det, der er vigtigt at bemærke, er, at filer, der er gemt i disse sektorer, kan blive korrupte, og det er derfor altid en god ide at have en sikkerhedskopi af alle filer på dit system.

Det kan ikke være en stor aftale, hvis der er en few dårlige sektorer på dit drev, men hvis der er en large antal af dem, kan det være en indikation af, at din harddisk mislykkes. Og hvis du har brug for det gendanne mislykkede harddiskdata mac, Brug Remo Gendannelse af datagendannelsessoftware. Alle dine data og partitioner kan nemt gendannes ved hjælp af dette værktøj.

Med stigningen i antallet af dårlige sektorer kan det være meget vanskeligt at få adgang til dataene. Derfor er den bedste måde at få adgang til og gendanne dataene ved hjælp af et effektivt datagendannelsesværktøj såsom Remo-datagendannelsessoftware. Integreret med deep scan-teknologi scanner værktøjet drevet sektor for sektor og gendanner dataene sikkert. Download og prøv softwaren gratis nu.

download nowdownload now

Hvordan Reparation Dårlige Sektorer Mac med Diskværktøj

Det er muligt at reparere dårlige sektorer Mac ved hjælp af en indbygget reparation også. Følg nedenstående trin for at køre dette værktøj.

  1. Klik på Finderpå din Mac og vælg Utilities
  2. Utilitiesmenu, vælg Disk Utility
  3. Vælg din harddisk fra listen over tilgængelige harddiske i venstre menu
  4. Klik derefter på First Aid tabog vælg Verify Disk
  5. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Runfor din disk skal repareres

Din disk bliver repareret, og en forklaring af, hvad der er repareret, vil blive rapporteret. Hvis du ikke kan se nogen forklaring på reparationerne, har dit drev sandsynligvis ikke nogen dårlige sektorer.

Gentag Verify Disk behandle, indtil alle fejlene er rettet, og du ikke kan se nogen reparationer, der er anført i pop-up-filen. Når du når dette punkt, betyder det, at dit drev er blevet repareret af Disk Utility og du har ikke længere dårlige sektorer på dit drev.

Ting at vide

Dårlige sektorer er en hård sandhed og kan generelt ikke undgås. Selvfølgelig kan du tage grundlæggende forholdsregler såsom at lukke dit system ned på en ordentlig måde, altid bruge en UPS til at forhindre pludselige nedlukninger, investere i en god antivirus osv. Men bortset fra at du ikke kan forudsige, hvorfor det sker.

Men hvis du støder på dårlige sektorer, er der ingen grund til at få panik. Bare sørg for altid at have en sikkerhedskopi af vigtige data og være forberedt.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply