Hvordan Reparation GoPro SD Kort Fejl

9 minutes read

GoPro SD-kortfejl er et af de mest almindelige SD-kortproblemer, som du støder på i GoPro-kameraer. Denne artikel har alt, hvad du behøver at vide, hvordan du løser GoPro SD-kortfejl og hjælper dig også med at formatere GoPro SD-kort. I tilfælde af, at hvis du leder efter at gendanne data fra SD-kort, som har problemer, anbefaler vi dig at gøre brug af en videogendannelsessoftware – Remo Recover.

Skrevet af
Opdateret den

Verdens mest alsidige actionkamera, GoPro er ikke så alsidigt, som de hævder at være, når det kommer til håndtering af SD -kort. Kameraet er kendt for sin utrolige evne til at optage actionvideoer i høj kvalitet, men brugerne står ofte over for "SD -kortfejl". Står du over for GoPro SD -fejl? Vide, hvordan du retter GoPro SD -kortfejl, og få desuden bonusinformation om, hvordan du formaterer SD -kort i GoPro -kamera.

Hvorfor Siger Min GoPro SD Kort Fejl?

Det være sig din smartphone, DSLR eller et GoPro -kamera, de er alle afhængige af SD -kort til at gemme fotos og videoer. GoPro kræver især et specifikt SD -kort med en meget høj læse- og skrivehastighed for at fungere uden afbrydelser. Når SD -kort, der ikke opfylder kameraets krav, bruges, opstår der GoPro SD kort fejl.

Ingen SD fejl eller SD kortfejl:

GoPro No SD car Error in Hero3

Dette er en af mest almindelige fejl blandt GoPro kameraer. Fejlen er den samme, uanset hvilken version af GoPro du bruger. Lad os se, hvordan du løser GoPro SD -kortfejl.

Hvordan Reparation GoPro SD Kort Fejl?

For at reparere GoPro SD -kortfejl er alt du skal gøre at følge nedenstående metoder en efter en:

 • Fjern eller indsæt SD kort igen: Sørg for, at SD -kortet er isat korrekt i kameraet. Prøv at fjerne det, og indsæt det korrekt igen.
 • Prøv GoPro kompatibelt SD kort: Hvis du stødte på GoPro SD -kortfejl efter optagelse af en video i høj opløsning, og SD -kortet har problemer på grund af lav læse- og skrivehastighed. Prøv et andet SD -kort, der er kompatibelt med GoPro, og se, om du ser den samme fejl.
 • Formatér SD kort med fejl: Efter det foregående trin, hvis du er sikker på, at fejlen skyldes problemet på SD -kortet, skal du formatere SD -kortet. Formatering af SD -kortet burde reparere gopro SD kort fejl.

Vi ved dog alle, at formatering af SD -kortet vil slette alt, hvad der fandtes på SD -kortet. Hvis dit SD -kort kan læses af din computer, anbefaler vi dig at kopiere dataene og derefter formatere SD -kortet.

Hvis SD -kortet ikke viser data, når du slutter det til computeren, er det et tegn på mulig korruption. Den eneste måde at rette det på er at formatere dit SD -kort.

Du spekulerer måske på hvad med videoer optaget på GoPro, er de væk? Nej ikke rigtigt. Du har gemt dine GoPro -videoer i et hjem, der hedder SD -kort, og du har glemt nøglen til hjemmet. Den eneste vej ind for at redde dine dyrebare data er at bryde låsen og komme ind.

Hvordan gør du det? Ved at gøre brug af en gendannelse af SD kort software der kan hjælpe dig med at få dine GoPro videoer sikkert tilbage.

Hvis du ønsker at gendanne GoPro -videoer, der går tabt på grund af GoPro SD -kortfejl, anbefaler vi dig Remo Recover. Remo Recover er en kraftfuld SD -kortgendannelsessoftware, der kan hjælpe dig med at gendanne videofiler, der er optaget på ethvert kamera, herunder GoPro, Drone, DSLRS osv.

Uanset alvorligheden af datatabsscenariet scanner Remo Recover udtømmende dit SD -kort for nemt at gendanne videoer. Download og prøv softwaren gratis nu.

Hvordan Formateres GoPro SD Kort i GoPro?

Ja, du kan formatere dit GoPro SD -kort uden at skulle fjerne det og slutte det til en computer eller en smartphone. Denne metode virker ikke, hvis GoPro SD -fejlen ikke lader dit kamera læse dit GoPro SD -kort.

Hurtige trin til formatering af SD kort i GoPro (Hero 9/ 8/7/6/5)

gopro format sd card

 • Indsæt SD -kort, du vil formatere, i kameraet
 • Tænd kameraet, Åbn menuen på bagskærmen
 • Gå til Indstillinger
 • Rul ned, tryk på Formatér SD -kort, og vælg Slet.

Du kan formatere SD-kort, der ikke vises på grund af GoPro SD-kortfejl ved hjælp af ovenstående trin.

BEMÆRK: Disse trin gælder kun for Hero5 Black, Hero 6, Hero 7, Hero 8 og Hero 9.

Hvis du bruger ældre versioner som Hero4 -session eller Hero5 -session, er her en GoPro SD -kortformatguide til disse versioner af GoPro kameraer:

Hvordan formateres SD kort ved hjælp af GoPro appen?

 • Sæt hukommelseskortet i GoPro -kameraet, og tænd for kameraet
 • Sørg for, at kameraet er forbundet til din telefon via Wi-Fi eller Bluetooth
 • Åbn GoPro -appen, og gå til Settings
 • Gå ned til Deleteafsnit
 • Trykke på Deleteall files fra SD kort.

Dette lader dig nemt formatere SD -kort på GoPro -kamera. Denne GoPro SD-kortformatguide kan anvendes på alle GoPro-kameraer, der har Wi-Fi-understøttelse.

Udfør GoPro SD Kort Fejl Gendannelse med Remo

Nu hvor du ved, hvordan du formaterer SD -kort i GoPro -kamera, kan du gå videre med processen, men glem ikke at tage en sikkerhedskopi af de eksisterende data. Du mister alle dine data fra SD -kort, hvis du formaterer SD -kort uden at have en sikkerhedskopi.

Hvis du savnede at tage backup og mistede videoer, der blev optaget på GoPro, skal du stoppe med at bruge SD -kortet og gøre brug af en betroet gendannelse af video software at gendanne data fra et formateret SD -kort.

Alle de ovennævnte metoder vil helt sikkert hjælpe dig med at gendanne dine GoPro-videoer fra SD-kort, der havde problemer med GoPro SD-kortfejl. Du kan dog ikke udelukke chancerne for, at din GoPro -video bliver ødelagt. I sådanne tilfælde er dit seriøse arbejde på spil, og du bør handle efter det ved hurtigt reparere korrupte GoPro video filer ved hjælp af videoreparationssoftware, som du kan stole på.

SD -kortfejl kan ødelægge eller beskadige din dyrebare GoPro -videofil, og for at bringe disse videoer tilbage til livet anbefaler vi Remo Repair Video. Remo Repair Video er den bedste videoreparationssoftware til let at reparere korrupte GoPro -videoer.

Værktøjet kan hjælpe dig med at reparere videoer optaget på Hero 9, Hero 8, Hero7, Hero6, Hero5, Hero4, Hero3, Fusion og Karma. Download og prøv værktøjet gratis nu.

Trin til at gendanne data fra korrupte GoPro SD kort

 1. Tilslut GoPro SD-kortet til et fungerende operativsystem.
 2. Hent og installer Remo Recover og start gendannelsesprocessen
 3. Klik på det GoPro SD-kort, som du vælger at gendanne data på, og tryk på Scan knap

Bemærk – Hvis dit SD-kort ikke bliver fundet, skal du bruge Can’t Find Drive mulighed for nemt at få dem og vælge dit SD-kort til at scanne

 1. Værktøjet vil initiere Quick Scan, automatisk efterfulgt af Deep Scan. Du kan gendanne dine data samtidigt, mens du Deep Scan kører, ved at gå igennem Dynamic Recovery View
Choose the memory card drive to restore all your files
 1. Klik på de filer, du ønsker at gendanne fra GoPro SD-kort og tryk Recover
 2. Du vil være i stand til at forhåndsvise de gendannede filer
save the recovered photos from Kodak camera
 1. Klik på Save mulighed for at gemme gendannelsen

Bemærk: Hvis du har problemer med at eksportere GoPro -videofiler og oplever GoPro eksport 30 fejl, disse oplysninger kan hjælpe dig.

Vigtige tips til at håndtere din GoPro og dens SD kort bedre:

 • Sørg altid for, at du bruger et SD kort, der er kompatibelt med GoPro kamera
 • Hold dit GoPro kamera opdateret med alle softwareopdateringer
 • Gem en regelmæssig backup af data for at undgå tab af data i vanskelige situationer
 • Hvis du har mistet eller beskadiget en GoPro videofil, kan du prøve Remo og få den tilbage

Konklusion:

Da GoPro vinder popularitet for sin alsidighed i optagelse af video med høj action, er det vigtigt, at du er udstyret med denne GoPro SD kortformatguide. Til tider sker det så, at de gendannede videofiler efter formatering af SD kortet ikke afspilles. Det anbefales at vide, hvordan man reparerer GoPro videofil, der ikke afspilles. Lad os vide, hvis denne artikel hjalp dig med det reparation GoPro SD kort fejl eller hvis du havde succes med at formatere SD kort i GoPro i kommentarfeltet herunder.

About the Author: Remo Software