Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Reparere Disken ulæselige fejl på Mac computeren

I det øjeblik, når du tilslutter din eksterne harddisk til Mac-systemet for at kopiere nogle filer, men ender med at få en fejlmeddelelse, som siger – ‘Den disk, du indsatte, kunne ikke læses af denne computer’. Irriterende ret? Der er ikke adgang til filer, der er til stede i det eksterne drev. Og du undrer dig over, hvordan du retter fejlmeddelelsen og får adgang til data.

Nå er der forskellige grunde til, at denne fejlmeddelelse opstår, hvoraf nogle omfatter: defekte forbindelser, drev korruption eller endda funktionssvigt Mac. Uanset hvad årsagen kan være, er det først og fremmest at rette fejlmeddelelsen. Sådan repareres ‘Disken du indsatte ikke kunne læses af denne computer’ på Mac-fejlmeddelelse? Let, vi giver dig nogle nemme metoder, du kan prøve at rette fejlmeddelelsen på.

  • Indsæt det eksterne drev igen

Det første enkle forsøg er at forsøge at tilslutte den eksterne harddisk til Mac. Du skal bare fjerne den fra Mac og derefter genstik den. Og kontroller nu, om fejlmeddelelsen fortsætter. Hvis denne fejlmeddelelse stadig dukker op, kan du gå videre til de andre metoder.

  • Kontrollere Mac systemet

Prøv og plug-in en anden ekstern harddisk til Mac. Hvis det vises på Finder, foreslår det at problemet er med det eksterne USB-drev og ikke Mac.

  • Opdater Mac-drivere

Problemet kan være med driveren på Mac, der er forældet og derved ikke understøtter den eksterne harddisk. Så du skal kontrollere driverne på din Mac. Sørg for at alle er opdaterede. Når driverne er blevet opdateret, kan du prøve igen. Sørg også for, at computeren er opdateret med den seneste opdatering, f.eks. MacOS Catalina.

  • Reparation ved brug af Diskværktøj

Mac leveres med et indbygget Disk reparationsværktøj, kaldet Disk Utility. Det hjælper med at løse de fleste harddiskrelaterede problemer. Så du kan prøve at reparere APFS, HFS + og HFS-partitioner ved hjælp af Diskværktøjet. Men hvis det fejler, skal du vende sig til andre tilgange.

Hvis du har prøvet alle disse metoder, er fejlen stadig, så den næste bekymring du ville have, handler om filer, der er til stede på den eksterne harddisk. At gendanne data fra drevet og formatere det. Til dette formål kan du bruge Remo Mac Data Genopretning -værktøj til sikkert og nemt at gendanne data fra drevet. Softwaren hjælper endda med at gendanne APFS-, HFS +-, exFAT- og HFS-data, der er mistet eller slettet. På få skridt vil applikationen hente filer på Mac.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply