Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Reparere Mac Boot Camp Fejl?

Spekulerer du på, hvordan reparation Mac boot camp fejl? Som vi alle ved, er boot camp Mac-værktøj. Dette giver Mac-brugeren mulighed for at skifte mellem Mac og Windows OS. Dette problemfri Mac-værktøj hjælper med installationen af Windows på macOS. Vi har bemærket Mac-brugere, der klager over en fejl, de er stødt på under installationen af Windows ved hjælp af boot camp på deres macOS. Fejlen lyder “Der opstod en fejl under partitionering af disken” eller “Der opstod en fejl under kopiering af Windows-installationsfilerne”. I denne artikel giver vi dig indsigt i, hvordan du løser denne fejl.

Før vi går videre med, hvordan man løser Mac boot camp-fejl, skal vi først forstå de grundlæggende årsager til denne boot camp-fejl på dit Mac-operativsystem i nedenstående afsnit

Årsager til Boot Camp Fejl på MacOS

Boot camp-fejlen skyldes normalt følgende scenarier, der er nævnt i afsnittet nedenfor.

 • Problemet med Windows ISO-mappen – Under installationen af Windows-filer opstår der en fejl som regel på grund af en fil kaldet “wim“. Denne enkeltfil er over 4 GB og kan ikke skrives til en FAT 32-partition, som Boot Camp opretter som standard. Begrænsningen for FAT 32 er, at størrelsen på hver enkelt fil ikke kan overstige 4 GB.
 • Forældet macOS-version – Nogle gange på grund af kompatibilitetsproblemer understøtter ældre versioner af macOS ikke nogen form for installation eller eksekverbare filer, der kræves til installation af det nye Windows-operativsystem på en Mac.

Bemærk – Mens du følger nedenstående metoder til at rette denne boot camp-fejl, kan du ende med at miste data fra macOS. Hvis du har mistet data under processen, skal du bruge en pålidelig mac datagendannelse værktøj for at hente de mistede data.

Hvordan Reparere Mac Boot Camp Fejl?

Boot Camp Assistant er kendt for at stoppe med at fungere på grund af forskellige årsager. Det returnerer muligvis en fejl, der siger, at Boot Camp-installation mislykkedes under kopiering af Windows-installationsfilerne. Følg de nævnte trin i afsnittet nedenfor for at løse denne fejl:

Løsning 1: Brug af Disk Utility-metoden til reparere Mac boot camp fejl

Det første trin er at tvinge ud af boot-campen, hvis den ikke reagerer. For at gøre dette skal du følge trinene nævnt her Presse Option + Command + Escape knappen for at tvinge afslutte applikationen. Når du har gennemført dette trin, skal du kontrollere, om din macOS er opdateret ved at bekræfte datoen og genstarte boot camp igen for at starte installationsprocessen.

Hvis Boot Camp Assistant siger, at startdisken ikke kan partitioneres eller gendannes til en enkelt partition, skal du udføre disse yderligere trin:

 • Åbn Disk Utility, du vil være i stand til at finde det under mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
 • Engang du gå Disk Utility, Vælg din Mac startup disk(Macintosh HD) i sidepanelet.
 • Klik på Partitioni værktøjslinjen Diskværktøj
 • Hvis Diskværktøj spørger, om du vil tilføje en lydstyrke til containeren eller partitionere enheden, skal du klikke på
 • Klik på OSXRESERVEDi grafen, der vises, skal du senere klikke på knappen Fjern (-) under grafen.
 • Klik på BOOTCAMP i grafen, og klik derefter på knappen Fjern (-). OSXRESERVED og BOOTCAMP er tomme partitioner, som Boot Camp Assistant oprettede under den mislykkede installation.
 • Klik på Apply, klik derefter på Partition for at bekræfte.
 • Åbn Boot Camp Assistant, og prøv Windows-installationsprocessen igen.

Løsning 2: Reparer disk

En fejl med partitioneringsdisken kan undertiden opstå, hvis der er problemer med mapper eller filsystemer. For at løse problemet skal du fortsætte med følgende trin.

Før du begynder, skal du sørge for at have en sikkerhedskopi af dine data. Intet kan ske, men det er altid en god ide at være forberedt.

 • Klik på Applications > Utilities > Disk Utility
 • Klik på din harddisk i venstre rude
 • Vælg Verify Diskfor at begynde at kontrollere din disk
 • Vent på, at processen er færdig og producerer en statusrapport. Kontroller, om der er fundet fejl, klik på Repair Diskfor at reparere din disk

Kontroller, om proceduren er vellykket, vil alle fejl blive rettet, og du kan nu prøve at køre Bootcamp igen. Kontroller, om det fungerer. Hvis ikke, prøv + at køre FSCK som forklaret i næste afsnit.

Løsning 3: Kør fsck Command

Dette bruges til at verificere systemfiler og rette korruption. Kørsel af denne fejlfinding skal ske via kommandoprompten. Det lyder måske kompliceret og teknisk, men lad det ikke. Bare følg instruktionerne nedenfor, så skal du have det godt.

 • Genstart din Mac og start i enkeltbrugertilstand ved at trykke på Command + S
 • Når du har indtastet kommandoprompten, skal du skrive “/sbin/fsck-fy”
 • Denne kommando vil kontrollere og reparere korruption, hvis nogen. Når processen er afsluttet, skal du skrive “exit” for at afslutte kommandoprompten.

Start nu din Mac som normalt, og prøv at køre Bootcamp. Dette skulle løse problemet for dig. Mens du følger ovennævnte metoder, er der chancer for datatab, hvis du har stødt på data fra dit mac-operativsystem. Remo Mac harddiskgendannelsesværktøj kan hjælpe dig med at gendanne mistede data uden besvær uden besvær. Værktøjet er også i stand til gendanne data efter geninstallation af Mac-operativsystemet

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply