Hvordan Reparere ScanPST Genkender ikke PST Fil?

Mange ivrige Outlook -e -mail -brugere har muligvis stødt på denne fejl med “Microsoft Outlook ScanPST.exe -værktøj genkender ikke filen”. Du kender dog muligvis ikke årsagen til, at reparationsværktøjet til Outlook -indbakken ikke genkender filproblemet. Dette problem opstår hovedsageligt på grund af en stærkt korrupt Outlook PST -fil.

I denne artikel lærer du omfattende at vide, hvordan du retter denne Microsoft Outlook’s indbyggede værktøjsfejl. Der er et par manuelle løsninger, der forklares sammen med en automatiseret og gennemprøvet metode til at reparere og gendanne dine vigtige Outlook -data.

Hvorfor Genkender SCANPST.EXE ikke PST Filen?

Følgende er de mulige grunde til, at scanpst.exe -værktøjet ikke genkender PST -filer:

 • PST -filen er alvorligt beskadiget: Hvis PST datafil er alvorligt beskadigetså bliver det svært for ScanPST EXE at diagnosticere eller reparere det.
 • Microsoft Outlook -opgradering: Under opgradering af Microsoft Outlook er nogle få filer muligvis ikke blevet opdateret korrekt, og programmet erstatter sådanne filer for tidligt. Som et resultat kan nogle af de ældre filer blive ødelagt og dermed blive utilgængelige. Derfor er opgradering af Outlook fra en tidligere version til en senere version også en af de mest potentielle årsager bag PST -filkorruption.
 • Deling af filer over usikkert netværk: Outlook -filer, der deles over et usikkert netværk, er meget sårbare over for korruption eller virusinfektion.
 • PST -filstørrelsesgrænse overskredet: Brugere, der regelmæssigt skal sende og modtage e -mails, kan ende med at forbruge meget lagerplads, hvilket resulterer i en overdimensioneret PST fil. Med tiden hoper e -mails sig op, og PST -filstørrelseskvoten nås, og dette bliver en årsag til forskellige former for Outlook -datafilkorruption. Som et resultat bliver de berørte filer utilgængelige. Og hvis skaden er kritisk, genkender Outlook -reparationsværktøjet muligvis ikke filerne, mens du forsøger at løse korruptionen.
 • exe findes ikke: Dette er et meget sjældent scenario, men nogle gange kan dette også være en grund bag “ScanPST EXE genkender ikke pst fil”. Når du forsøger at søge efter reparationsværktøjet Indbakke i søgelinjen, du vil ikke kunne finde PST fil.

BEMÆRK: Filplaceringen af indbakke reparationsværktøj: C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE12.

Nogle andre grunde, der kan føre til, at ScanPST EXE ikke fungerer, er utilsigtet nedlukning af programmet, forkert Outlook -opsætning, brug af upålidelige værktøjer og en korrupt harddisk.

Hvordan Reparere ScanPST Genkender ikke PST Fil?

For at løse ScanPST EXE genkender ikke PST-filproblemet, kan du følge nedenstående manuelle alternativer. Disse manuelle metoder er imidlertid ikke 100% effektive og afhænger også af årsagen bag årsagen.

Det er derfor, det anbefales at bruge et professionelt PST -reparationsværktøj som Remo reparation PST for at rette fejlen “Outlook -reparationsværktøj genkender ikke filen”. Gå til dette afsnit, og følg trinene.

1.       Kør CHKDSK Utility

Chkdsk -kommandoen hjælper dig med at kontrollere, om der er skader på computerens harddisk og sikre, at den fungerer korrekt.

 • Gå til search barog åbne Command prompt>>Right click at vælge “Run administrator
 • Skriv ‘chkdsk /f’ og ramt Enter

En anden alternativ metode til at køre chkdsk i Windows 10 er ved hjælp af Check værktøj.

 • Åben File Explorer window (Windows nøgle + E) klik derefter på This PCRight-clickpå det nødvendige drev. C: Drive eller D: Drive – klik derefter på Properties fra rullemenuen.

scanpst exe does not recognize pst file

 • I det næste vindue skal du klikke på Toolsfanen, og tryk derefter på Check mulighed under Error-checking

scanpst exe does not recognize pst file

 • Hvis der ikke er fejl på din pc, viser det et vindue, der angiver, at du slet ikke behøver scanne drevet.
 • Men hvis du stadig vil køre CHKDSK -scanningen, kan du fortsætte ved at klikke på Scan drive

scanpst exe does not recognize pst file

 • CHKDSK -funktionen begynder at kontrollere dit drev. Processen vil tage et par minutter afhængigt af mængden af data, der er gemt i drevet.

scanpst exe does not recognize pst file

 • Hvis CHKDSK -scanningen finder en fejl, vil den forsøge at rette op på, hvad den kan.

scanpst exe does not recognize pst file

2.       Eksporter PST filerne til en anden PC

Hvis dit drev fungerer fint, og der ikke er nogen filsystemfejl, kan du gøre det flytte PST fil til et andet system. Installer den samme Outlook -version i det andet system, hvor du overfører PST -filerne. Du kan køre værktøjet Indbakke reparation på den anden pc og se, om fejlen stadig eksisterer.

Disse er dog alle hit- og forsøgsmetoder, og du kan ikke være sikker på, at denne fejl vil blive løst.

3.       Reparation ScanPST genkender ikke PST fil ved hjælp af Remo PST reparation

Brug af et pålideligt værktøj som Remo PST reparationsværktøj er den mest effektive og ultimative måde at løse eventuelle PST-relaterede fejl i MS Outlook. Værktøjet har en interaktiv brugergrænseflade, og dets avancerede reparationsalgoritme kan effektivt opdage og scanne korrupte PST -filer. Remo reparerer og gendanner dem tilbage uden at ændre deres oprindelige egenskaber. Dette skyldes, at værktøjet fungerer i skrivebeskyttet tilstand og dermed bevarer sikkerheden i den originale PST-fil.

Til reparere ScanPST genkender ikke PST fil fejl, følg trinene beskrevet nedenfor:

 1. Hent og installere Remo Reparation PST

Remo PST Repair

 1. LaunchOutlook PST -reparationsværktøjet, og vælg den ønskede indstilling fra hovedskærmen baseret på dine krav. Når det er valgt, skal du klikke på Next

scanpst exe does not recognize pst file

 1. Klik derefter på Smart Scan Efter at give værktøjet en destination til savedin reparerede PST -fil på Windows, og tryk på Repair knap.
 2. Når reparationsprocessen er færdig, skal du kontrollere destinationsstedet for at se din reparerede PST -fil.

KONKLUSION:

Det er en meget irriterende situation, når problemer som “Outlook -indbakke -reparationsværktøj ikke genkender PST -filen”, mens de prøver at åbne PST -filen i MS Outlook. Situationen bliver værre, når der er chancer for at miste vigtige data fra Outlook, da korruption bliver kritisk. Derfor er det vigtigt at rette op på denne fejl med det samme, og derfor har vi leveret et par manuelle metoder sammen med et automatiseret værktøj, der vil rette fejlen.

Det anbefales dog at anvende Remo PST -reparationsværktøjet frem for at gå efter de manuelle metoder. Årsagen er, selvom metoderne er gratis og lette at implementere, men de garanterer ikke resultater og er tilbøjelige til at mislykkes i tilfælde af høj korruption. Remos PST-fixingssoftware fungerer til forskellige PST-filrelaterede fejl og kan problemfrit reparere datafilerne.

Hvordan Reparere ScanPST Genkender ikke PST Fil? was last modified: september 9th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*