Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Reparerer Outlook Går ned ved Opstart?

Jeg bruger Outlook 2016 på Windows 10. Jeg bruger en e -mail fra office365 og ændrede min adgangskode i office365. Udsigterne styrtede ned i cirka et par sekunder, da jeg tror, det søgte efter de nye adgangskodeoplysninger. Jeg gik til Credential Manager og slettede de generelle legitimationsoplysninger, der er angivet for denne outlook -e -mail -konto. Nu går Outlook ned under opstart, umiddelbart efter åbning. Hjælp venligst!

Microsoft Outlook

Selvom Outlook er et fantastisk e-mail-program, støder mange brugere på problemer lejlighedsvis, mens de bruger det. Outlook går ned efter for nylig opdatering under opstart, fryser ofte og problemer under afsendelse af e-mails er nogle af de mest almindelige problemer, som brugere støder på, når de bruger Outlook. I denne artikel skal vi se på løsningerne til at rette Outlook-nedbrud under opstartsproblemer. Vi dækker nogle enkle og effektive løsninger til at løse dette problem, læs videre.

Hvordan Reparerer Outlook Går ned ved Opstart?

Løsning 1: Start Outlook i fejlsikret tilstand

Hvis din Outlook går ned under opstart, eller hvis den sidder fast på en skærm, der siger ‘Processing’, kan den løses ved hjælp af fejlsikret tilstand. Følg instruktionerne nedenfor for at åbne Outlook i fejlsikret tilstand.

 • Luk Outlook, hvis du har det åbent
 • Klik på Start-menuen, skriv exe /safeog ramte Enter
 • Luk derefter Outlook
 • Efter at have fulgt disse trin, genstart Outlook normalt for at se, om fejlen er løst. Hvis dette ikke hjælper, skal du fortsætte til næste trin.

Bemærk: Hvis du for nylig har opdateret din Outlook 365-applikation, og hvis den går ned under opstart, er det ikke effektivt at prøve at starte Outlook i sikker tilstand. Det bliver du nødt til reparere Outlook 365 nedbrud med de specifikke løsninger i den fremhævede informative opskrivning.

Løsning 2: Deaktiver tilføjelsesprogrammer

Tilføjelsesprogrammer forbedrer din Outlook ved at give flere funktioner og forbedringer. Men i nogle tilfælde kan det forstyrre den normale funktion og kan få Outlook til at gå ned / hænge. Følg instruktionerne nedenfor for at deaktivere tilføjelsesprogrammer.

unselect addins

 1. Klik på FileOptions Add-ins
 2. I Managedrop-down menu, vælg COM-Add-ins > Go
 3. Kontroller de tilføjelsesprogrammer, der er aktiveret, og fjern markeringen af dem. Gem ændringerne, og genstart Outlook.

Hvis din Outlook fungerer fint nu, betyder det, at tilføjelsesprogrammer er synderen. Men det er vigtigt at identificere det specifikke tilføjelsesprogram, der forårsagede problemer. For at identificere det skal du kontrollere tilføjelsesprogrammerne en ad gangen og genstarte Outlook. Gentag processen for alle tilføjelsesprogrammer, der blev valgt tidligere, og vent, indtil Outlook-nedbrudsproblemet gentages. Nu har du identificeret tilføjelsesprogrammet, der forårsager problemer. Deaktiver det permanent, og fortsæt med at bruge Outlook. Din fejl skal løses. Men hvis dette ikke hjælper, skal du fortsætte til næste trin.

Løsning 3: Kør Outlook diagnosticeringsværktøjet

 1. Besøg linket for at få det automatiske diagnosticeringsværktøj og køre ind på dit system
 2. Når værktøjet er færdig med processen, skal problemet løses. Men hvis problemet stadig vedvarer, skal du gå til Microsoft Support and Recovery Assistanttil Office 365
 3. Klik på Outlook på det første skærmbillede, og klik derefter på Next
 4. Vælg en af mulighederne i henhold til din situation, og klik på Next
 • Outlook holder fast eller fryser
 • Outlook går ned med beskeden ‘Microsoft Outlook er stoppet med at arbejde’

Dette automatiserede værktøj skal hjælpe dig med at løse de fleste fejl i Outlook. Men hvis du finder ud af, at problemet stadig vedvarer, kan der være et problem med din PST-fil, som er dækket af den næste løsning.

Bonus-tip: Sikkerhedskopiering og geninstallation af Outlook applikationen

En anden løsning til reparerer Outlook går ned ved opstart er ved at afinstallere og geninstallere applikationen. Dette fungerer, når programmets filfiler er beskadiget. Du kan geninstallere Outlook-applikationen fra det officielle Microsoft-websted.

Dette betyder også, at du for at beskytte dine data skal tage en sikkerhedskopi af din Outlook-datafil og derefter geninstallere programmet. En stor ulempe ved at geninstallere Outlook-applikationen eller tage en regelmæssig sikkerhedskopi er, at man bortset fra kun kan gendanne e-mails. Du mister alle konfigurationsindstillinger, regler, attributter og personlige præferencer. Remo Outlook Backup & Overfør er kendt for direkte at gendanne e-mails med mapper sammen med reglerne, møderne, indstillingerne og alle de andre attributter fra den tidligere applikation.

Men hvis du er stødt på Outlook-nedbrud, efter at den seneste version af Outlook blev installeret, skal du rulle Outlook-applikationen tilbage til den tidligere version. Bare geninstallation af programmet vil ikke være nyttigt.

Løsning 4: Reparer PST fil efter Outlook Crash ved hjælp af Remo reparation Outlook (PST)

Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig med at løse Outlook crash-fejlen, betyder det, at din Outlook-datafil er blevet ødelagt. Dette skyldes, når programmet forsøger at få adgang til lagringsfilen, men ikke gør det. Imidlertid resulterer hyppige Outlook-nedbrud også i korruption, der gør din Outlook utilgængelig. Derfor skal du nu overveje at rette din PST-fil efter Outlook-nedbrud.

Remo reparation Outlook (PST) værktøj kan reparere alle mulige korruptionsproblemer i dine PST-filer. Uanset om korruption skyldes lagring af PST-filen på en server eller på grund af dårlige sektorer på harddisken, betyder det ikke noget; Remo Repair kan løse problemet.

Når PST-filen er repareret, kan den importeres til Outlook, og du kan få adgang til alle dine Outlook-genstande på samme måde som den oprindeligt var. Desuden fungerer softwaren med alle versioner af Outlook som 2016, 2013, 2010, 2007 osv.

Hvordan bruges Remo reparation Outlook (PST)?

Download Remo reparation Outlook (PST) værktøj og installer det på dine pc’er. Følg derefter de enkle trin, der er forklaret nedenfor for at rette PST-fil efter Outlook-nedbrud.

download now

Trin 1: Start værktøjet, og vælg PST file for at reparere, eller du kan også lade softwaren finde PST automatisk ved hjælp af Find PST file mulighed.

Trin 2: Vælg en scanningsmulighed, og klik på Repair.

Trin 3: Software begynder at scanne filen og giver dig den reparerede PST-fil.

Trin 4: Nu kan du forhåndsvise elementerne fra den reparerede fil og gemme den reparerede fil.

Det er alt hvad du skal gøre, din PST-fil repareres, og du kan bruge dine Outlook-data. Med dette værktøj kan du endda gendanne mistede Outlook-kalenderemner, e-mails, kontakter, regler og andre Outlook-emner. Prøv dette smarte og effektive PST-reparationsværktøj i dag! Håber disse metoder hjælper dig reparation Outlook går ned ved opstart.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply