Hvordan Slette Dublerede Fotos Mac?

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Dublerede fotos på Mac er resultatet af regelmæssige sikkerhedskopier af dine filer eller fotos fra iPhoto -biblioteket. Disse dublerede fotos forbruger meget lagerplads og rodet dit drev. Nogle gange genkender du måske endda ikke, at der er mange kopier af det samme billede på dit Mac -system, medmindre du ikke åbner dem. I nogle tilfælde er billederne spredt over så mange mapper, at det bliver svært at holde styr på dem.

Den ultimative løsning på dette problem er at slette kopier af fotos på Mac. Men manuelt at fjerne kopier af fotos er ikke muligt. Men ved hjælp af en dupliker foto fjerner værktøj til Mac, du kan nemt fjerne alle dubletter eller lignende billeder.

I denne artikel finder du ud af den nemmeste måde at fjerne kopier af fotos på Mac ved hjælp af Remo -værktøjet. Lær også tip til at forhindre dubletter i fremtiden.

Hvordan Slette Dublerede Fotos Mac?

Den mest effektive og hurtige måde at fjerne kopier af fotos fra iPhotos på Mac er at bruge dubletter til fotofjerner. På denne måde kan du spare meget tid i forhold til manuelt at slette dubletter af fotos på Mac -systemet en efter en.

Remo duplikere fotofjerner er en af de mest foretrukne værktøjer til fjerne dublerede fotos af Mac -brugere. Mac -fotoprogrammet til kopiering af fotos hjælper med at fjerne kopier eller lignende billeder fra dit system ubesværet. Køb nu for at opleve softwarens brugergrænseflade og fjerne et ubegrænset antal dubletter.

Trin til fjerne dublerede fotos Mac brug af software

Download, installer og start Remo Duplicate Photos Fjern på dit Mac-system. Følg nedenstående trin, så kopierede fotos fjernes på kort tid.

Trin 1: Klik på Select Folders and Start Scan fra hovedskærmen.

main screen of the software. click on select folder and start scan

Trin 2: Vælg Pictures mappe sammen med din Mac-lydstyrke og tryk på Scan.

click on pictures and volumes and hit on scan to remove duplicate photos

Bemærk: Tjek Scan for Similar Photos hvis du vil fjerne andre unødvendige fotos, der har spist dit lager.

Trin 3: Når scanningen er afsluttet, vises fotos i Exact og Similar som vist på billedet herunder.

Once the scan is done, your duplicate photos will be displayed in "exact" and "similar" tabs

Trin 4: Kontroller fotosættene i overensstemmelse hermed, og klik på Udfør for at starte processen med at fjerne duplikaterne.

click on finish to remove duplicate pictures from your Mac

Hvorfor Bruge denne Software til at Fjerne Duplikatfotos på Mac?

Remo Duplicate Photos Remover til Mac er den enkleste, men alligevel robuste software, der kan være nyttig til at slette duplikatbilleder. Selv en nybegyndt computerbruger kan glide igennem processen med slette dublerede fotos Mac uden at bekymre dig om at slette de originale fotos. Selv hvis du har klikket på et billede to gange med dit kamera, gør softwarens lignende mulighed det muligt at fjerne lignende billeder. Lignende billeder oprettes under redigeringer, burst mode osv. Du kan nemt slette filerne om nødvendigt.

Læs funktioner og funktionaliteter for at vide, hvorfor denne software er den sikreste, når det kommer til at slette duplikatfotos fra Mac.

Funktioner i Remo duplikere foto fjerner Mac

  • Scanner og adskiller duplikatfotos i eksakte eller lignende kolonner
  • Duplicerede fotos vises i sæt, så du beholder det ønskede og fjerner resten
  • Det originale foto slettes ikke, selvom du utilsigtet vælger hele sættet til sletning
  • Fungerer på alle de nyeste Mac-filsystemer som APFS, HFS, HFS + og ExFAT
  • Fungerer på alle de nyeste Mac-operativsystemer som Catalina, Mojave, El Capitan, High Sierra, Maverics, Yosemite osv.
  • Remo er også tilgængelig i Windows til fjerne dubletter windows.

Brugernes anmeldelse:

review of the users who have downloaded remo duplicate photos remover

Som det ses på ovenstående billede, viser softwaren også mængden af hukommelse, der vil blive ryddet. Hvis du har spørgsmål relateret til softwaren, er du velkommen til at kontakte Remo tekniske supportteam.

About the Author: Remo Software