Hvordan Synkroniser Flere Google Drive Konti til et Skrivebord

Google Drev er en one-stop-løsning til at gemme dine filer online, arbejde online og dele filer problemfrit med flere brugere. Men hvis du bruger flere Google Drev-konti, kan du på et tidspunkt være nødt til at få adgang til alle konti samtidigt. I sådanne tilfælde sparer du meget tid og energi ved at linke forskellige google-drevkonti til din ofte anvendte hoved Google Drive-konto.

Desværre har Google Drev ikke en standardfunktion til at flette flere konti. Men med et par løsninger og en trinvis metode, der er nævnt nedenfor, kan du sikkert flette flere Google-konti.

Skridt til Synkroniser Flere Google Drive Konti til et Skrivebord ved hjælp af Google Drive på Nettet

Trin 1: Log ind på din sekundære Google Drev-konto, hvorfra du vil synkronisere filer og mapper til e-mail-konto.

Trin 2: Opret en ny mappe, og flyt alle de filer og mapper, du vil synkronisere, til den primære Google Drev-konto.

Trin 3: Gå nu tilbage til Mit drev, højreklik på den mappe og vælg Del mulighed

Trin 4: En dialogboks åbnes, indtast e-mail-adressen på din hoved google-konto. Giv adgang til Kan organisere, tilføje og redigere.

En mail med invitation til samarbejde sendes til din hoved Google Drive-konto

Trin 5: Log ind på hovedkontoen og accepter invitationen, den omdirigeres til Google Drive

Trin 6: Gå til Delt med mig -> Højreklik på delt mappe -> Vælg Føj til mit drev

Nu er din sekundære konto synkroniseret med Google Drev-hovedkonto. Du kan få adgang til indholdet af den sekundære konto til enhver tid uden at logge ind på den. Men hvis du har synkroniseret de samme filer på din sekundære konto og desktop, er der chancer for, at duplikatfiler ender i den primære konto.

Da du har synkroniseret primær konto, sekundær konto og desktop, er det en kedelig opgave at finde og slette duplikatfiler. For at løse dette problem skal du bruge et duplikatfiler til fjernelse af filer, der er bygget til skyopbevaring. Denne software reducerer den tid og kræfter, du skal bruge på at finde og slette duplikaterne.

En anden metode til at synkronisere din primære og sekundære Google Drive-konto er ved hjælp af Google Drive Backup og Sync-applikationen

Hvordan Synkroniser Flere Google Drive Konti til et Skrivebord ved hjælp af Google Drive Sikkerhedskopiering og Synkronisering:

Trin 1: Gå til Backup and Sync Icon -> 3 Vertical dots (Indstillinger)

Trin 2: Preferences -> Settings -> Disconnect Account -> Click OK

disconnect account

Trin 3: Nu åben Backup and Sync application -> Sign in to Secondary Google Drive account

2nd account

Trin 4: Vælg de mapper, der skal sikkerhedskopieres og synkroniseres med din Google Drive-konto

Trin 5: Til alle filer og mapper fra dit drev til computeren Kontroller Synkroniser mit drev til denne computer, eller hvis du ønsker, at en bestemt mappe skal synkroniseres med computeren, skal du vælge mapperne individuelt

Trin 6: Klik på Next og vælg Continue for at flette de nye Google Drev-filer og mapper til den eksisterende Google Drev-mappe på dit skrivebord

merge account

Trin 7: I det næste vindue vises antallet af filer, der skal flettes, klik Continue.

Der oprettes en fælles Google Drive-kontomappe til filer og mapper, der flettes sammen fra synkroniser flere Google Drive konti. Du kan få adgang til disse filer på Google Drev enten via desktop-app eller på nettet. Men hvis du tilføjer eller sletter filer fra din gamle Google Drive-konto, reflekteres de ikke i din nye Google Drive-mappe. Fordi din gamle konto er afbrudt fra Google Drive-backup- og synkroniseringsapplikationen.

Da du har flettet to Google Drive-konti til en computer, er der chancer for, at der oprettes duplikatfiler eller mapper på en af drevkontiene eller på din computer. Kopiering af filer opstår på grund af at gemme den samme fil på forskellige konti, der flettes sammen.

Duplikatfiler optager mere plads på dit begrænsede drevlager. For at finde og slette duplikatfiler på dit drev kan du bruge en online duplikat fil fjerner værktøj til at slette de duplikerede filer på dit drevlager.

Når alle filerne er synkroniseret mellem gamle og nye Google Drive-konti. Du kan begynde at få adgang til dine gamle Google Drive-filer og mapper på din nye konto og på computeren.

Hvordan Synkroniser Flere Google Drive Konti til et Skrivebord was last modified: oktober 15th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*