Hvordan Tilslut GoPro til PC?

7 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Optagelse af hurtige actionvideoer, undervandsvideoer eller landskabsvideoer ved hjælp af et GoPro-kamera er altid tiltalende på grund af dets rige videooptagelseskvalitet. Du skal dog overføre GoPro-videoer til din Windows- eller Mac-computer for at se eller redigere optagelserne. Det anbefales også straks at importere GoPro-videoer til pc for at undgå konflikter mellem tidligere gemte videoer og nye optagelser. I denne informative opskrivning finder du forskellige typer metoder, hvor du hurtigt kan få videoer fra GoPro til din computer. Følg alle nedenstående metoder for at prøve og vælge den mest effektive måde at overføre videoer fra GoPro på.

Sådan importeres / overføres GoPro-videoer til computeren?

Importer GoPro-videoer til pc ved hjælp af SD-kortlæser

Dette er en af de mest anvendte og hurtige metoder til at få videoer fra GoPro til computeren. Alt du skal gøre er at indsætte dit GoPro SD-kort i kortlæseren og slutte det til din pc. Denne metode er blevet betragtet som den hurtigste og sikre måde at overføre videoer af GoPro officielle websted selv.

" Brug af SD-kortlæser er den hurtigste måde at downloade dine medier på din Windows- eller Mac-computer."

Official GoPro Community

At have en SD-kortlæser eliminerer chancerne for den potentielle virus, der kommer ind på din computer gennem forskellige forskellige applikationer eller platforme, der bruges til at importere GoPro-videoer. Det er dog stadig nødvendigt at scanne din SD-kortlæser med Anti-Virus-software, fordi vira også kan komme ind gennem kortlæsere.

Trin til at importere GoPro-videoer til pc ved hjælp af SD-kortlæser

Trin 1: Indsæt GoPro SD-kortet i adapteren, og vent, indtil din computer genkender det nye eksterne lagerdrev.

Trin 2: Gå til placeringen af SD-kortadapteren, og du finder to navngivne mapper DCIM og MISC.

Trin 3: Åbn mappen DCIM (Digital Camera Images) og start med at kopiere alle fotos og videoer til din computer.

Trin 4: Vent til processen er afsluttet. Når du er færdig, skal du sikkert fjerne SD-kortadapteren.

Det tilrådes at bruge en SD-kortlæser, der er USB 3.0. Dette giver dit SD-kort mulighed for at overføre mediefiler til en computer med op til 5 Gbps.

Upload videoer fra GoPro til computer ved hjælp af Quik

Quik er gratis GoPro-software, som du kan downloade til at administrere / redigere fotos og videoer, der er taget på dit GoPro-kamera. Du kan også downloade Quik på din Mac-computer og begynde at uploade videoer til din Mac-computer ved hjælp af Quik-software. Andre funktioner i denne GoPro Quik-software er som nævnt nedenfor.

  • Automatisk organisering af fotos og videoer
  • Minimal redigering såsom touch-ups og farvefiksering
  • GoPro firmwareopdateringer
  • Gemme videoer i 1080p eller 720p med 60 FPS
  • Kompatibel med alle GoPro-versioner som HERO7, HERO6, HERO5, HERO (2018), HERO4, HERO Session, HERO3 +, HERO3 (kræver opdatering af kamerasoftware), HERO +

Sådan uploades videoer fra GoPro ved hjælp af Quik?

Trin 1: Tilslut GoPro til PC ved hjælp af et USB-kabel. Sørg for at bruge det ægte USB-kabel, der blev leveret sammen med kameraet.

Trin 2: Åbn Quik-softwaren på din computer, og vent, indtil softwaren automatisk registrerer de seneste GoPro-optagelser.

Trin 3: Vælg de nødvendige filer, og start importen af GoPro-mediefiler.

Quik betragtes dog stadig ikke som den mest sømløse måde at importere GoPro-videoer på, da softwaren ikke er stabil, og det tager tid at tilslutte enhederne. Hvis din Quik-applikation ikke er i stand til at genkende dine optagelser, bliver du bedt om det “No files to import”. Brug ikke mere end et program eller en software til at importere eller administrere GoPro-mediefilen. I fremtiden kan ethvert scenarie for fotoskader ske, og gendannelse af fotos og videoer fra GoPro bliver vanskelig.

Hvordan Automatisk Tilslut GoPro til PC?

Du kan få din Windows- eller Mac-computer til at udføre handlinger automatisk, så snart dit GoPro-kamera er tilsluttet. Denne metode kræver ikke, at du har Quik-softwaren installeret på din pc. Følg nedenstående trin og lær, hvordan du automatisk uploader videoer fra GoPro til computeren.

Trin 1: Søg efter AutoPlay på din Windows-computer, og find hukommelseskort som vist på billedet nedenfor.

Trin 2: Klik på Memory card rullemenu som vist på billedet nedenfor.

select the memory card option to change the AutoPlay settings

Trin 3: Vælg Import photos and videos (Photos) fra rullemenuen som vist på billedet nedenfor.

select Import photos and videos (Photos) from the drop-down

Trin 4: Luk indstillingsvinduet, og tilslut dit GoPro-kamera igen med et USB-kabel. AutoPlay-funktionen begynder automatisk at importere mediefiler fra kameraet.

Bemærk: Hvis du mister videoer under importen, kan du bruge Remo til gendanne data fra digitalt kamera.

Sådan importeres GoPro-videoer til en Mac-computer?

Hver Mac-computer har en indbygget software kaldet Image capture. Sørg for, at du har USB-C-kablet til dit GoPro-kamera. Tilslut din GoPro til Mac og følg nedenstående trin.

Trin 1: Tænd GoPro-kameraet, mens du lader det være forbundet med Mac-computeren.

Trin 2: Gå til mappen Programmer og søg efter Image Capture. Du kan også bare søge efter billedoptagelse via Launchpad.

Trin 3: Klik på navnet på din GoPro (f.eks. GoPro Hero 6), og skift Import To placering til din ønskede placering.

Trin 4: Klik på Import All hvis du vil overføre alle mediefiler. Du kan også vælge filerne individuelt, hvis du ikke vil importere alle fotos fra GoPro-kameraet.

Når importprocessen er afsluttet, skal du lukke Image Capture-applikationen og derefter frakoble dit GoPro USB-C-kabel sikkert fra Mac-computeren. Sørg for ikke at stoppe eller afslutte overførselsprocessen pludseligt, da dette kan føre til alvorlige GoPro-videofejl. Dette er hurtigere end at bruge Quik-softwaren på Mac. Efter at have fulgt de ovennævnte trin kender du nu metoden til hurtigt at flytte videoer fra GoPro til Mac-computer.

Konklusion:

Ved hjælp af disse 4 forskellige metoder ved du det nu hvordan tilslut GoPro til PC og importer hurtigt fotos og videoer. Fortæl os det i kommentarsektionen, hvis du er stødt på en anden metode, der giver dig mulighed for hurtigt at overføre GoPro-filer til en Windows- eller Mac-computer.

About the Author: Remo Software